Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Στην Ελλάδα προστατευόμενο είδος στην Ρωσία στο στόχαστρο. Ειναι πολύ πιθανό Έλληνες πολίτες να έχουν χρηματοδοτήσει ανθελληνικές ΜΚΟ

Στη συνεδρίαση των τμημάτων  των μυστικών υπηρεσιών, ο πρόεδρος  Βλαντίμιρ Πούτιν, τόνισε, σήμερα,  ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, δεν πρέπει να χαλαρώσει μετά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι, αλλά πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να μην αφήσουν τη Δύση να χρησιμοποιήσει τοπικές ομάδες για καταστροφικούς σκοπούς, όπως έπραξε στην περίπτωση της Ουκρανίας.
Ο αρχηγός του Ρωσικού Κράτους, εκδήλωσε την παρατεταμένη ανησυχία του, ότι η Δύση ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τις ‘Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις’ –ΜΚΟ, για να τροφοδοτήσουν τη διαφωνία στο εσωτερικό της Ρωσίας, παρά την καταστολή μέρος από τις ομάδες, οι οποίες είχαν χρηματοδοτηθεί από τη Δύση, όπως έγινε στις διαδηλώσεις εναντίον του κατά τον χειμώνα του 2011-12.
Προέτρεψε τους επικεφαλείς των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών Ασφαλείας- (ФСБ России), να μην μειώσουν την ένταση στην επαγρύπνησή τους και να ενισχύσουν την προσοχή τους από την Αρκτική μέχρι το νότιο μέρος της χώρας, για να αποτρέψουν κάθε είδους επιθέσεις κατά της Ρωσίας.
«Πρέπει να γίνει σαφής διάκριση, μεταξύ των δραστηριοτήτων της νόμιμης αντιπολίτευσης, όπως γίνεται σε κάθε  δημοκρατική χώρα, από τον εξτρεμισμό, ο οποίος είναι χτισμένος επάνω στο μίσος, στην ηθική αυτουργία της διχόνοιας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, αψηφώντας νόμους και Σύνταγμα», είπε ο Πούτιν σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
«Είναι αναγκαίο να πούμε τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ  των πολιτισμένων αντιπάλων μας,  από αυτούς που υπηρετούν ξένα συμφέροντα με στόχο να βλάψουν τη χώρα».


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr