Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

(Vid) Ζεληλίδης: Στα Γιάννενα υπάρχουν 2 δισ. βαρέλια πετρελαίου!!!

Ανικανότητα στους πολιτικούς καταλογίζει ο καθηγητής Γεωλογίας Αβραάμ Ζεληλίδης. Τι αναφέρει για τις έρευνες για πετρέλαιο.
Αδιαφορία και ανικανότητα καταλογίζει στους πολιτικούς ο καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Αβραάμ Ζεληλίδης, τονίζοντας ότι προσπαθούσε επί χρόνια να πείσει τους αρμόδιους να δουν με σοβαρότητα το θέμα.
"Έκλειναν οι πόρτες, δεν με άκουγαν, κάνω προσπάθεια εδώ και 15 χρόνια να δουν με σοβαρότητα το θέμα", ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το καυτό ζήτημα της ύπαρξης ορυκτού πλούτου στο ελληνικό υπέδαφος
Επισήμανε ότι γίνονται έρευνες και δημοσιεύονται εκθέσεις για το θέμα από το 1995, ενώ έκανε λόγο για "ανικανότητα των πολιτικών που είτε δεν καταλάβαιναν είτε δεν ενδιαφέρονταν".
"Να απαντήσουν σημερινά στελέχη της κυβέρνησης γιατί η μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε το 2006 για να δημιουργηθεί ο σχετικός φορέας κόλλησε και καθυστέρησε έξι χρόνια; Τώρα θα είχαμε τρυπάνια", σημείωσε.
Επανέλαβε μάλιστα με σιγουριά ότι στα Γιάννενα υπάρχουν δύο δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου και πως "αν ο Αντώνης Σαμαράς πήγαινε να διαπραγματευτεί το 3ο μνημόνιο έχοντας στην ατζέντα του τα Γιάννενα, τον Πατραικό και το Κατάκολο όλα θα ήταν διαφορετικά".news247.gr

Ζεληλίδης: Στα Γιάννενα υπάρχουν 2 δισ... από newsview