Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ "σπάει" το σύμβολο του Χριστιανισμού!

Τον λένε Γιάννη Μηλιό. Είναι καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
Άλλος ένας εκπρόσωπος των αριστεριστών, που τον πληρώνει ο ελληνικός λαός.
 Η αλήθεια είναι ότι στα πανεπιστήμια, υπερεκπροσωπούνται οι «σύντροφοι». Είναι το ορμητήριό τους. Με τις πλάτες όσων μπήκαν πρώτοι και μετά του ΠΑΣΟΚ, έχουν καταλάβει στην κυριολεξία τα ΑΕΙ.
 Όπως και να έχει, δημόσιος υπάλληλος ο κ. Μηλιός. Καμία αντίρρηση ότι επιστημονικά μπορεί να είναι υψηλού επιπέδου ο άνθρωπος. Δεν είμαστε ειδικοί να τον κρίνουμε. Πάμε παρακάτω.


Στο προφίλ που διατηρεί ο κύριος αυτός στη διαδικτυακή πλατφόρμα facebook, έχει μια αφίσα που απεικονίζει έναν Κινέζο κομμουνιστή να σπάει με μια βαριοπούλα παλαιά σύμβολα, μεταξύ τους κι ένα άγαλμα του Ιησού! Προσέξτε τη φωτογραφία...
Έχει, φαίνεται και αυτός κάποιου είδους «επαναστατικές» ονειρώξεις. Συντρίβει στον ύπνο του το «παλιό» και το «αντιδραστικό», σε μια «επανάσταση» που παρασέρνει στο διάβα της τα πάντα, μεταξύ των και μερικές δεκάδες εκατομμύρια ζωών, όπως στην Κίνα η επανάσταση του Μάο Τσε Τουνγκ. Αυτή, που ο «σύντροφος» Αλέξης Τσίπρας, αυτός που αρνήθηκε να ορκιστεί στο Ευαγγέλιο στη Βουλή, δικαιολόγησε σε συνέντευξή του. Διαβάστε: Τσίπρας: «Ο Μάο εκτιμούσε ότι αυτό που κάνει είναι ένα βήμα προς τη σοσιαλιστική κοινωνία. Και πίστευε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αλλά, ο σκοπός του, η πρόθεσή του ήταν καλή».
kina 3Ερ. (Schoolingans): «Απ’ αυτή την καλή πρόθεση πέθαναν 38 εκατομμύρια άνθρωποι! Περισσότεροι απ’ όσους σκότωσε και ο Χίτλερ!» Τσίπρας: «Ε, τώρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Χίτλερ με τον Μάο! Μπορεί τα κομμουνιστικά καθεστώτα να είχαν αυτό το τεράστιο έλλειμμα ελευθερίας, αλλά τουλάχιστον είχαν στο κέντρο της σκέψης τους τον άνθρωπο». Schooligans: «Αυτό λίγο ενδιαφέρει τον άνθρωπο που πεθαίνει...» Τσίπρας: «Όχι, δεν είναι έτσι. Και τέλος πάντων δεν είχαν ούτε κρεματόρια ούτε φούρνους με Εβραίους...» Schooligans: «Νεκρούς πάντως είχαν περισσότερους!» Τσίπρας: «Καταρχάς, αυτοί οι αριθμοί αμφισβητούνται. Μένει να αποδειχθούν ιστορικά και τότε να το ξανασυζητήσουμε...»
Όταν ρωτήθηκε με ποιους θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Μηλιός, υποστηρικτής καθεστώτων με «τεράστιο έλλειμμα ελευθερίας», για να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια του αρχηγού του, δεν έκρυψε τις προθέσεις του και απάντησε: με τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με βουλευτές του ΚΚΕ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Καλά... Έτσι νομίζει πως θα κυβερνήσει, ΑΝ ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτεύσει, πράγμα αμφίβολο γιατί έχουν αρχίσει και τους παίρνουν χαμπάρι...
Στρατούλης αμίμητος στο MEGA: Δημοσιογράφος: «Χρυσή Αυγή και Ανεξάρτητους Έλληνες, τους αποκλείετε;» Δ. Στρατούλης: «Εμείς δεν αποκλείουμε κανέναν που θα στηρίξει το πρόγραμμα μιας αριστερής κυβέρνησης».
elora.gr