Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Σφάζουν ανελέητα σκύλους και γατιά προς βρώσιν των λαθραίων...

Υπαίθρια σφαγεία έχουν στήσει οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες - Ιδού η νέα πολυπολιτισμική Ελλάδα -Σας αρέσει; - Οι... προοδευτικοί γιατί δεν μιλούν;
Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι είδαν τις φωτογραφίες που έστειλε στον εισαγγελέα η Φιλοζωική Εταιρεία, ζητώντας να σταματήσει άμεσα ο βάναυσος αφανισμός ζώων, προς βρώσιν από αλλοδαπούς!
Αλήθεια οι "προοδευτικοί" που το παίζουν φιλόζωοι που βρίσκονται; Γιατί δεν λένε τίποτα;
Δεν θα προστατέψουν αθώα γατιά και σκυλιά που σφάζονται ανελέητα από τις στρατιές των λαθρομεταναστών;
Το θέαμα δε τους συγκινεί;

Δεκάδες αδέσποτα σκυλιά και γάτες απεικονίζονται νεκρά και ακρωτηριασμένα από λαθρομετανάστες, που έχουν στήσει στην Αθήνα υπαίθρια σφαγεία για να εξασφαλίσουν την… τροφή τους!
Σωστά διαβάσετε, τα τρώνε!
Το θέμα παίρνει πλέον μεγάλες διαστάσεις, αφού όπως καταγγέλλουν κάτοικοι περιοχών όπου καταγράφεται το φαινόμενο, τα αδέσποτα ζώα εδώ και δυο χρόνια έχουν εξαφανιστεί, ενώ και οι ίδιοι φοβούνται για τα κατοικίδιά τους.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία», τα πολιτικά κόμματα γνωρίζουν το θέμα εδώ και δυο μήνες, αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση.
Πρόσφατα, η Φιλοζωική Εταιρεία είχε δημοσιοποιήσει υπόθεση που αφορούσε κρεμασμένους σκύλους προς πώληση στο Μεταξουργείο, χωρίς ωστόσο να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι άνθρωποι που μαζεύονται εδώ δεν είναι "συμβατοί" με εμάς.
Έχουν άλλα έθιμα τα οποία για εμάς είναι "αηδιαστικά", και άλλη θρησκεία την οποία την πιστεύουν με ακραίο φανατισμό και είναι ικανοί σκοτώσουν για αυτή τόσο εύκολα όπως σας λένε "ο Αλλάχ μαζί σας".
Πρέπει να κατανοήσουμε ότι πολλοί από τους "αγνώστους" που έχουν έρθει από τις εμπόλεμες ζώνες, έχουν εμπλακεί σε σκληρά περιβάλλοντα όπου ο ένας κόβει το κεφάλι του αλλουνού με τέτοια ευκολία που σοκάρει.
Δεν μιλάμε για "ψευτόμαγκες" που θα παίξετε ξύλο σε κάποιο μπαρ.
Σήμερα η σελίδα μας είναι splatter, γιατί η επικαιρότητα είναι splatter, και για να την αλλάξουμε πρέπει να την δούμε κατάματα και να αντιδράσουμε, για αυτό το λόγο την παρουσιάζουμε όπως είναι. ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ!
elthraki.gr