Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Τρίτος πολιτικός μετά την Ντόρα και την Διαμαντοπούλου, που επικαλείται δημόσια την συνεργασία του με τον διάολο! Τυχαίο?!(Video)

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, επισημαίνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία διαφορά με τη Χρυσή Αυγή σε ό,τι αφορά τις επιθέσεις εναντίον των πολιτικών προσώπων.
"Γιατί όταν ασκεί βία η Χρυσή Αυγή είναι καταδικαστέα κι όταν ασκεί βία ο ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανά του είναι επαινεταίος και ενδιαφέρων πολύ και συγκινεί και τις κυρίες του Κολωνακίου; Δεν το καταλαβαίνω αυτό", είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος στην εκπομπή του Alpha "Αυτοψία".

"Βγήκε η κα Δούρου και είπε "ένα-δυο γιαουρτάκια τι κάνουν, σε όλα τα κρέατα βάζουμε τζατζίκι για να νοστιμίσουν. Η κα Δούρου είναι η κυρία που έφαγε το νερό, που όταν έφαγε το νερό ήταν θύμα, όταν έκανε καλαμπούρι εις βάρος της επίθεσης που έγινε εναντίον μου ήταν καλαμπούρι", σημείωσε αναφερόμενος στη Ρένα Δούρου.

Πάγκαλος: Θα συμμαχήσω με τον διάολο για να μην... από newsviewΧαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα "δημαγωγό, αστοιχείωτο πρόσωπο με τρισβάρβαρα ελληνικά", υποστηρίζοντας ότι θα συμμαχήσει ακόμα και με τον διάολο προκειμένου να μην γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.