Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Τα Σκόπια ψάχνουν κατασκόπους κατά Ελλάδας! Θα βρείτε αρκετούς ‘έλληνες’ προδότες.

Έχουν "ξεφύγει" στα Σκόπια! Δεν φτάνουν τα κακόγουστα αγάλματα του Αλέξανδρου και του Φιλίππου, τώρα ζητάνε και ... πράκτορες για να κατασκοπεύουν την Ελλάδα!
Με αγγελία στις τοπικές εφημερίδες η Υπηρεσία Πληροφοριών των Σκοπίων, αναζητά … πράκτορες που να ομιλούν απταίστως την ελληνική, προκειμένου να εκπαιδευτούν και να χρησιμοποιηθούν ως κατάσκοποι στην Ελλάδα!
Η αγγελία μπήκε στην εφημερίδα «FOCUS», με τίτλο : «Ζητούνται εθελοντές για κατασκοπία στην Ελλάδα»,
και βέβαια δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από τονισμό του αλυτρωτισμού που επιδεικνύει η κυβέρνηση Γκουέφσκι κατά της Ελλάδας.

Την ίδια ώρα, τα Σκόπια αυτοεπαίρονται επειδή το Ινστιτούτο Τυποποίησης της χώρας έγινε πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τυποποίησης και Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ηλεκτροτεχνικής, ως «Μακεδονία».

«Ένα από τα πιο σημαντικά είναι ότι τα προϊόντα μας θα έχουν μια διεθνή σφραγίδα ποιότητας ως χώρα προέλευσης τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας», δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Οικονομικών υποθέσεων Βλαντιμίρ Πεσέφσκι.

Η χώρα προέλευσης αναφέρεται ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», παρά τις ελληνικές αντιρρήσεις. ένα μεγάλο μπράβο στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr