Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ο Γέροντας Νεκτάριος αποκαλύπτει: Τι κρύβεται πίσω από το δίλημμα ευρώ ή δραχμή; Να λάβει θέση και η Εκκλησία.

Πυρά εξαπέλυσε σε ομιλία του, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαΐου 2012 στην Αθήνα ο Γέροντας Νεκτάριος ενώπιον εκατοντάδων χριστιανών που παρακολούθησαν την ομιλία του.
«Το καταστροφικό έργο της αποχριστιανοποίησεως και αποεθνικοποιήσεως της χώρας μας, το ξεκίνησε η Ν.Δ., με την καθιέρωση δημοτικής φτάνοντας σήμερα στα greeklish και άλλα αντεθνικά και αντιχριστιανικά σχέδια, ότι δεν μπορούσε να κάνει η Ν.Δ. το προχώρησε το ΠΑΣΟΚ πολιτικούς γάμους, εκτρώσεις, αποποινικοποίηση μοιχείας κτλ. για να έρθει τώρα ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ να ολοκληρώσει την καταστροφή».


Παρακάτω διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλία καταπέλτη του Γέροντα εναντίον των προδοτών της Χώρας.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την ομιλία του Γέροντα.

Στην ομιλία του ανέφερε ότι οι πολιτικοί επί σειρά ετών κορόιδευαν και συνεχίζουν να κοροϊδεύουν έως και σήμερα το λαό, κρυπτόμενοι πάντοτε πίσω από λέξεις που δεν κατανοεί ο λαός.
Όπως: Μας μιλούσαν για τον εξευρωπαϊσμό της Ελλάδος χωρίς να μας λένε τι ακριβώς εννοούν και τι ακριβώς κρύβεται πίσω από αυτή τη λέξη.
Άφηναν οι πολιτικοί να εννοείται μια καλύτερη ποιότητα ζωής, αλλά αυτό ήταν το δόλωμα, τη φάκα δεν την είδαμε.
Γέμισαν οι ευρωπαίοι με τα πακέτα Ντελόρ χρήματα, τόσο την Πολιτεία, όσο την Εκκλησία, τους ναούς και τα μοναστήρια. Μας μπούκωσαν το στόμα για να μην μιλήσουμε. Διότι ως γνωστόν δεν μιλά κανείς όταν είναι μπουκωμένος…

Ποιά ήταν όμως η πραγματικότητα της λέξεως εξευρωπαϊσμός;

Τα 30 χρόνια διακυβερνήσεως τόσο της Ν.Δ. όσο και του ΠΑΣΟΚ απέδειξαν ότι εξευρωπαϊσμός δεν σήμαινε μόνο αλλαγή ποιότητας ζωής, αλλά ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ και ΑΠΟΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του λαού μας.

Τώρα οι πολιτικοί μας συνεχίζοντας το καταστροφικό έργο τους, λέγουν στο λαό ότι τα αλλάζουμε όλα, μετά δηλαδή τον εξευρωπαϊσμό, την αποχριστιανοποίηση και αποεθνικοποίηση της χώρας μας, έρχονται οι διαρθρωτικές αλλαγές. Ρωτήστε σας παρακαλώ έναν ορθοπεδικό ιατρό τι σημαίνει διαρθρωτικές αλλαγές και θα σας απαντήσει:
Διαρθρωτικές αλλαγές, σημαίνει αλλάζω όλες τις αρθρώσεις από τη βάση έως την κορυφή του σώματος. Γκρεμίζω το οικοδόμημα που έχω σήμερα και δημιουργώ ένα νέο.

Ρωτήστε ευθέως τους πολιτικούς μας ποιες είναι οι διαρθρωτικές αλλαγές που ζητούν να κάνουν στη χώρα μας;

Μια από τις διαρθρωτικές αλλαγές είναι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, που σημαίνει μένουμε μέσα στην Ευρώπη και κάνουμε τα πάντα ηλεκτρονικά (εφορίες, ηλεκτρονικά διαβατήρια, ηλεκτρονικές ταυτότητες, κατάργηση της σημερινής μορφής του χρήματος και μετατροπή του σε ηλεκτρονικό χρήμα και αλλαγή του τρόπου οικονομικών συναλλαγών).

Συνεχίζοντας ο π. Νεκτάριος στην ομιλία του τόνισε, εν μέσω χειροκροτημάτων του λαού:
«Γιατί τόση αγάπη από τους ευρωπαίους προς την Ελλάδα; Τι φοβούνται ή τι συμφέρον έχουν οι ευρωπαίοι και δεν θέλουν να βγούμε από την ευρωζώνη; Τόσο πολύ μας αγάπησαν ξαφνικά που ενδιαφέρονται να μην πεινάσουμε, να μην φτωχύνουμε και να μην καταστραφούμε; Τι κρύβεται πίσω από την εμμονή τους να μείνουμε στο ευρώ; Γιατί μας θέτουν το δίλημμα Ευρώπη ή Ελλάδα και μάλιστα απειλώντας τον λαό ότι θα βυθιστεί η χώρα μας σε πείνα, σε φτώχεια και σε άλλα δεινά εάν φύγουμε από το ευρώ;
Τα όσα μας λέγουν μας θυμίζουν τις χρονιές του 1453 και του 1922, ή μένετε με την Ευρώπη και ενωμένοι μαζί μας ή Έλληνες καταστρέφεστε.


Πέτυχαν τα χρόνια εκείνα και χώρισαν τον λαό σε ενωτικούς και ανθενωτικούς. Η ιστορία βλέπουμε να επαναλαμβάνεται και τα αποτελέσματά της είναι γνωστά.

Ενωμένοι λοιπόν με την Ευρώπη ή μόνοι μας με την Ελλάδα; Που σημαίνει την παραμονή μας στην Ευρώπη με διαρθρωτικές αλλαγές συνεχίζοντας φυσικά τον εξευρωπαϊσμό μας, δηλαδή την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και το ηλεκτρονικό χρήμα που θα οδηγήσει σταδιακά το λαό μας στο χάραγμα του αντιχρίστου στο δεξί χέρι και στο μέτωπο, όπως αναφέρει η Αποκάλυψη στο ΙΓ’ ΚΕΦ. όπου προφητεύεται ο νέος τρόπος οικονομικών συναλλαγών της εποχής του αντιχρίστου.
Πρέπει να καταλάβουν οι πολιτικοί μας ότι με όσα έπραξαν μέχρι σήμερα διέλυσαν τη χώρα μας. Το καταστροφικό έργο της αποχριστιανοποίησεως και αποεθνικοποιήσεως της χώρας μας, το ξεκίνησε η Ν.Δ., με την καθιέρωση δημοτικής φτάνοντας σήμερα στα greeklish και άλλα αντεθνικά και αντιχριστιανικά σχέδια, ότι δεν μπορούσε να κάνει η Ν.Δ. το προχώρησε το ΠΑΣΟΚ πολιτικούς γάμους, εκτρώσεις, αποποινικοποίηση μοιχείας κτλ. για να έρθει τώρα ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ να ολοκληρώσει την καταστροφή. Όλοι τους εκπληρώνουν εις γνώση τους ή άθελά τους κομμάτια του πάζλ της Νέας Τάξης Πραγμάτων εις βάρος της χώρας μας.
Ήρθε η ώρα να πούμε ξεκάθαρα προς όλους ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και μόνο στους Έλληνες.
Άρα το σημερινό δίλημμα των πολιτικών ευρώ ή δραχμή, για εμάς μεταφράζεται συνέχιση της αποχριστιανοποιήσεως και αποεθνικοποιήσεως της χώρας μας φέρνοντας μάλιστα με τις διαρθρωτικές αλλαγές που επαγγέλλονται το ηλεκτρονικό χρήμα, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και το χάραγμα στο δεξί χέρι και στο μέτωπο. Άρα για εμάς το δίλημμα δραχμή ή ευρώ σημαίνει: Χριστός και Ελλάδα ή παράδοση των Ελλήνων στα χέρια του αντιχρίστου;

Αυτό είναι το δίλημμα και οφείλει η Διοίκηση της Εκκλησίας αλλά και όλος ο ιερός κλήρος να τοποθετηθούν δημόσια στο θέμα αυτό πριν να είναι αργά, διότι τώρα γνωρίζουμε πολύ καλά, μετά από τόσα χρόνια τι σημαίνει εξευρωπαϊσμός της χώρας μας και τι σημαίνουν οι διαρθρωτικές αλλαγές, που οι πολιτικοί μας επαγγέλλονται χρησιμοποιώντας λέξεις που ο λαός δεν τις κατανοεί και χωρίς να εξηγούν στο λαό τι ακριβώς θα πράξουν.

Τι έχουν επ' αυτών να πουν οι πολιτικοί μας που επιμένουν στην παραμονή μας στην Ευρώπη που ξαφνικά τόσο πολύ αγάπησε τους Έλληνες ώστε φοβάται μην φτωχύνουν και πεινάσουν;

gerontasnektarios.blogspot.gr