Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Κύπρος:Το «Χάραγμα» με το 666 στα νεογνά;

Έκπληξη και προβληματισμό προκαλούν οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Σταύρου Μαλά, ότι προτίθεται να εφαρμόσει ηλεκτρονικά την ασφάλιση της διαδικασίας παραλαβής των νεογνών από τις μητέρες τους. Και τούτο, με αφορμή την περίπτωση των δύο κοριτσιών, τα οποία μετά από 27 χρόνια αντιλήφθηκαν ότι έζησαν και μεγάλωσαν, σε διαφορετικές οικογένειες.
Αυτό, που αντιλαμβάνεται κανείς, είναι ότι ο κ. Υπουργός προτίθεται να εφαρμόσει την μέθοδο της υποδέρμιας εμφύτευσης, με την τοποθέτηση «τσιπ» στα νεογνά.
Δεν ξέρουμε, σε ποιον ανήκει η «πατρότητα» αυτής της ιδέας, αλλά η μέθοδος αυτή παραπέμπει στο «χάραγμα» της Αποκάλυψης!

Είναι γνωστό, ότι το «τσιπ» λειτουργεί με βάση τον Γραμμωτό Κώδικα (Bar Code System), στον οποίο ενυπάρχει ο κωδικός αριθμός 6, γραμμένος τρεις φορές (666). Ο σχηματιζόμενος μάλιστα αριθμός, 666, παραπέμπει, όπως είναι γνωστό, στην Αποκάλυψη.
Δηλαδή, το υπουργείο Υγείας προτίθεται να εμφυτεύσει στα νεογνά το «τσιπ» με τον αριθμό 666!
Ελπίζουμε, μετά την ενημερωτική επιστολή που στείλαμε στον κ. Μαλά, το υπουργείο Υγείας να αλλάξει … πλεύση, για να μην προκαλέσει αχρείαστα συνειδησιακό πρόβλημα στη χριστιανική κοινότητα της Κύπρου.
romiossini.com