Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Οι λαθρομετανάστες έφεραν ‘εξωτικές ασθένειες’ στην Ελλάδα, σε έξαρση η ελονοσία!

Θέμα δημιουργήθηκε στα ΜΜΕ από χτές το βράδυ, σχετικά με την τεράστια αύξηση των κρουσμάτων ελονοσίας στην χώρα μας. Μία ασθένεια η οποία επανεμφανίζεται μετά από δεκαετίες. Φυσικά όσοι ενημερώνεστε από αυτή εδώ την ιστοσελίδα έχετε διαβάσει εδώ και χρόνια για τέτοιου είδους περιπτώσεις.
Εδώ όμως ενημερώνονται ... κακοί ακροδεξιοί, οπότε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Από χτες όμως τα συστηματικά ΜΜΕ ανακάλυψαν τα κρούσματα ελονοσίας που έχουν οδηγήσει και σε θανάτους.
Και τα απέδωσαν κυρίως στα ... κουνούπια. Δεν έχουν ιερό και όσιο. Λές και τα κουνούπια ταξιδεύουν στην Λακωνία (όπου είχαμε 40 περίπου περιστατικά) από το Μπαγκαντές και την Ασία.

 Κουβέντα για την ταμπακιέρα, δηλαδή τους λαθρομετανάστες που ζουν παράνομα στην χώρα, φέρνοντας μαζί τους διάφορες "εξωτικές ασθένειες", αλλά και το ελληνικό κράτος το οποίο στο όνομα ενός "δικαιωματισμού" και ενός "ανθρωπισμού" δεν κάνει κανενός είδους έλεγχο σε κανέναν από όλους αυτούς. Και δεν είναι μόνο η ελονοσία.
 Η φυματίωση που επίσης επανακάμπτει θερίζει στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές. Ενώ και το AIDS έχει δραματική αύξηση, κυρίως λόγω πολλών πορνών αφρικανικής καταγωγής.Είναι σαφές ότι η ελληνική κοινωνία - υπό την καθοδήγηση των προοδευτικών δυνάμεων - βαδίζει ολοταχώς πίσω. Και δεν μιλάμε μόνο για τα οικονομικά και τα εργασιακά, όπως είναι της μόδας τελευταία. Ακόμη και στο θέμα της δημόσιας υγείας, τα πράγματα πάνε προς τα πίσω. Βιώνουμε καταστάσεις οι οποίες ανήκουν αρκετές δεκαετίες πίσω.
Και τα ΜΜΕ όπως με την ελονοσία κατηγορούν τα ... κουνούπια, κάνουν ο,τιδήποτε για να κρύψουν τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος αυτού, που προκαλείται στην δημόσια υγεία.