Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Το εβραϊκό λόμπι φυλακίζει οποιονδήποτε βρεθεί ως εμπόδιο στα σχέδια υποδοχής του αντιχρίστου.Υπηρέτες του οι τοπικοί άρχοντες των κρατών!

Βρίσκεται έγκλειστος σε φυλακή κοντά στην Βαρκελώνη, αφού καταδικάστηκε σε 15 μήνες κάθειρξη στις 12 Δεκεμβρίου 2010. Το δικαστήριο της Καταλονίας τον κυνηγούσε απο το 1996 επειδή εκδίδει, πουλάει και προβάλλει βιβλία που δεν αρέσουν στο εβραϊκό λόμπι.
Στην αρχή τον κατηγόρησαν για αρνητή του Ολοκαυτώματος, αλλά το ανώτατο δικαστήριο της Ισπανίας αποφάσισε το 2007 οτι η κατηγορία αυτή δεν είναι αξιόποινη, επειδή «η δημοκρατία εναπόκειται στην ελευθερία της έρευνας , της επιστημονικής γνώσης και η ιστορία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου είναι επιστημονικό θέμα».
Τώρα λοιπόν τον κατηγόρησαν ότι προωθεί το μίσος και αρνείται το Ολοκαύτωμα. Ο Πέδρο Βαρέλα υποστηρίζει οτι δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι μια γενοκτονία όταν δεν πιστεύεις οτι έχει συμβεί.
Συνήθως στο παρελθόν, στην Ισπανία, δεν φυλακιζόταν κάποιος αν η ποινή του ήταν κάτω απο 2 χρόνια φυλάκιση, λέει ο δικηγόρος του. Η ποινή του Πέδρο είναι 15 μήνες και παρ’ όλα αυτά τον έστειλαν στην φυλακή.
Ο εισαγγελέας, που δίκασε τον Πέδρο λέγεται Miguel Angel Aguilar και είναι γνωστός φίλος της οργάνωσης «SOS Ρατσισμός». Η οργάνωση αυτή καθοδηγείται απο Εβραίους που ψάχνουν «ρατσιστές» όπως ο Πέδρο για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους και να κερδίσουν χρήματα απο τους φορολογούμενους πολίτες. Αυτός είναι ο κύριος δικαστής.
Οπως λέει λοιπόν ο Πέδρο, η κατάσταση αυτή είναι πολύ χειρότερη απο την Ιερά Εξέταση. Τότε μπορούσες να αποκτήσεις τουλάχιστον μια λίστα με απαγορευμένα βιβλία και να μείνεις μακριά τους, αλλά τώρα η λίστα αυτή συμπληρώνεται αφού μηνυθεί κάποιος, είναι εντελώς ομιχλώδης και δεν προέρχεται απο κάποιο επίσημο φορέα του κράτους, αλλά απο κάποιες μυστηριώδεις ξένες δυνάμεις μέσω των τοπικών υπηρετών τους.
Στην πραγματικότητα, η Καταλονία πάντοτε χαρακτηριζόταν από τους υπόλοιπους Ισπανούς ως θύλακας των Εβραίων, με στενούς δεσμούς με την Genoa, δίπλα στις ακτές της. Η Βαρκελώνη έχει την μοναδική σημαντική εβραϊκή κοινότητα στην Ισπανία, με περίπου 5000 μέλη. Οι Bauer, Rothschild, Danone είναι ακόμη σημαντικές οικογένειες της Βαρκελώνης και ο δημοφιλής Καταλανός ηγέτης Jordi Pujol έχει στείλει τα παιδιά του στα «κιμπούτζ»(σ.σ: Στρατόπεδα δωρεάν εργασίας που πάνε όλοι οι Εβραίοι του κόσμου για να προσφέρουν στο κράτος του Ισραήλ).
Ο Σιωνιστής στοχαστής και κριτικός τέχνης Max Nordau(γιός του Ούγγρου Σεφαραδίτη ραββίνου και ποιητή Gabriel Sudfeld, από μια παλιά εβραϊκή οικογένεια της Σαραγόσα) δημοσίευσε στην Βαρκελώνη την λαμπερή του Ιστορία της Ισπανικής Ζωγραφικής και θεωρείται έτσι Καταλανός.

Την ίδια στιγμή στην Καταλονία υπάρχει και μια δυνατή αντι-ισραηλινή τάση. Ολόκληρη η Ισπανία θεωρείται η πιο αντισημιτική χώρα στην Δυτική Ευρώπη. Η Ισπανία αναγνώρισε το κράτος του Ισραήλ μόλις το 1986.

Ας μην ξεχνάμε ότι στην Καταλονία εντέχνως έχει καλλιεργηθεί η ιδέα της αυτονόμησης από την Ισπανία, ενώ ο Πέδρο Βαρέλα είναι ενάντια στην ιδέα αυτή.

Νομίζετε ότι η αυτονομιστική τάση μεταξύ των Καταλανών και η ιδέα οτι αποτελούν ξεχωριστό έθνος από τους υπόλοιπους Ισπανούς είναι τυχαίο γεγονός;

Αν νομίζετε ότι είναι τυχαίο (δείτε το βίντεο) Πως οι Εβραίοι μας διαιρούν και μας υπονομεύουν εθνικά. για την τακτική του «διαίρει και βασίλευε» που εφαρμόζουν εις βάρος μας.
Συνδυάστε επίσης τα παραπάνω με την τάση των Κυπρίων να αυτοπροσδιορίζονται σαν «μη-Ελληνες». Όλοι σας θα έχετε ακούσει Κύπριους να λένε «εμείς δεν είμαστε Ελληνες, είμαστε Κύπριοι».

Όταν αφήνεις τον εαυτό σου και τα παιδιά σου να γίνονται έρμαια της εβραϊκής προπαγάνδας χάνεις την ταυτότητά σου. Ξεχνάς την ιστορία σου. Στρέφεσαι ενάντια στα συμφέροντα της πατρίδας σου. Του εαυτού σου δηλαδή. Ξεχνάς ποιος είσαι. Αυτοκτονείς συνειδησιακά…..