Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Άσαντ σε συνέντευξη στον Solovyov: ο Ζελένσκι είναι ένας κλόουν. Κατά τη διάρκεια του πολέμου η Δύση προσπάθησε να μ΄εξαγοράσει!!

 
Την ηγεμονία ΗΠΑ πρέπει να την πολεμήσει συνασπισμός δυνάμεων κυρίως Ρωσίας-Κίνας!

Ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ έδωσε μια ακόμη συνέντευξη σε ρώσικο έδαφος στο νο 1 της κρατικής τηλεόρασης στον Vladimir  Solovyov για το τηλεοπτικό κανάλι Solovyov Live. Τα πλάνα προβλήθηκαν στο τηλεοπτικό κανάλι “Russia -1” και στην πλατφόρμα “LOOK”. 

Ο Άσαντ μεταξύ άλλων είπε: Κατά τη διάρκεια του πολέμου, προσπάθησαν [η Δύση] να με πείσουν να φύγω από την εξουσία, να απομακρυνθώ από τη διαχείριση εξουσίας, για να μου δώσουν προστασία: «Αν θέλεις να πάρεις υπηρέτες και χρήματα μαζί σου, δεν θα σε βάλουμε υπό σύλληψη. Φύγε μακριά.” Ίδια μέθοδος. Λοιπόν, έχασαν την ελπίδα, έκαναν αυτή την προσφορά ήδη σε απόγνωση. Συνειδητοποίησαν ότι η Συρία κατανοεί τις δυτικές μεθόδους. Δεν μπορούν να μας εξαπατήσουν. Έχουμε μεγάλη εμπειρία με τέτοιου είδους απάτες. Και έτσι σταμάτησαν αυτές τις προσπάθειες, έκοψαν τους δεσμούς. Και είναι καλύτερα για εμάς.

Toν Ζελένσκι τον αποκάλεσε κλόουν.

«Δεν ήξερα τίποτα για αυτόν. Αρχίσαμε να τον ακούμε σαν κλόουν. Τα αποφθέγματά του είναι σαν του κλόουν – αυτό μας άρεσε γενικά, ο τρόπος που συμπεριφέρεται, σαν κωμικός ακόμα και στην πολιτική. Μερικές φορές χρειαζόμαστε τέτοιους κλόουν για να εκτονώσουμε την κατάσταση, να μας κάνουν να γελάσουμε λίγο” – αναφέρει ο πολιτικός σύμφωνα με το RIA Novosti. Νωρίτερα, ο πρόεδρος είπε σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ότι χρειαζόταν ένας συνασπισμός χωρών για να πολεμήσει ενάντια στην παγκόσμια ηγεμονία των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον ίδιο, ειδική ευθύνη σε αυτό το θέμα έχουν πλέον η Ρωσία και η Κίνα.

dimpenews.com