Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Ρόμπερτ Κιγιοσάκι: «FED και Μπάιντεν προκάλεσαν επίτηδες την τραπεζική κρίση για να εφαρμοστεί το “Great Reset” του Κλάους Σβαμπ»!

 
«Αυξάνουν συνέχεια τα επιτόκια και συντρίβουν μετοχές, ομόλογα, ακίνητα και δολάριο»

Ο διάσημος αναλυτής και επενδυτής της Wall Street, Ρόμπερτ Κιγιοσάκι ο οποίος είχε προβλέψει την κατάρρευση της Lehman Brothers το 2008 προχώρησε σε νέα δυσοίωνη πρόβλεψη ότι έρχεται η απόλυτη οικονομική συντριβή και κατηγορεί ευθέως ότι την προκάλεσαν σκοπίμως η Fed και η κυβέρνηση Μπάιντεν, που ελέγχονται από τον πρόεδρο του World Economic Forum, Κλάους Σβαμπ για να εφαρμοστεί το σχέδιο της «Μεγάλης Επανεκκίνησης»!

Ο Ρόμπερτ Κιγιοσάκι είχε προβλέψει και την κατάρρευση της Credit Suisse.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Ρόμπερτ Κιγιοσάκι, δεν είναι κάποιος τυχαίος για να κατηγορηθεί ως συνωμοσιολόγος. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους οικονομικούς αναλυτές με αποδεδειγμένες επιτυχίες στις προβλέψεις του.

Δημοσίως λοιπόν αποκαλύπτει πως πίσω από όλα αυτά βρίσκεται ο Κλάους Σβαμπ και οι διεθνιστικοί εξτρεμιστικοί κύκλοι, τους οποίους εκπροσωπεί και θέλουν να εφαρμόσουν την «Μεγάλη Επανεκκίνηση».


Για να εφαρμοστεί όμως, πρέπει το πρότερο σύστημα να «εξαφανιστεί» ώστε να υπάρξει πλήρης συντριβή των κοιωνιών και των εθνών.Άλλωστε όλοι είχαν την ίδια απορία. Αφού η FED ήξερε από το 2008 τι θα επιφέρουν οι απανωτές αυξήσεις των επιτοκίων, γιατί επιμένει μαζί με την ΕΚΤ και συνεχίζουν να τα αυξάνουν;


Δεν γνώριζαν ότι τα δάνεια θα καταστούν μη εξυπηρετίσιμα και άρα δεν θα πληρώνονται οι δόσεις τους και άρα θα καταρρεύσουν εν τέλει οι τράπεζες;


«Ο Powell F’s της FED γ.. τους πάντες. Η αύξηση των επιτοκίων θα συντρίψει τις μετοχές, τα ομόλογα, τα ακίνητα και το αμερικανικό δολάριο.

Επόμενη χρεοκοπία 1 τετράκις δολαρίων στην αγορά παραγώγων.


1 τετράκις δολάρια είναι χίλια τρισεκατομμύρια δολάρια. Ο Θεός να μας λυπηθεί. Ο Κλάους Σβαμπ ελέγχει τις ψυχές των Powell, Yellen και Μπάιντεν».


«Η Fed είναι το πρόβλημα, είναι – όπως λένε – και ο πυροσβέστης και ο εμπρηστής», είπε σε συνέντευξή του στο Fox Business.


Σύμφωνα με τον ίδιο, η αγορά ομολόγων καταρρέει και αυτό μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες.

«Ανησυχώ για τους IRAs, τα συνταξιοδοτικά προγράμματα και όλα αυτά».«Το κραχ και η κρίση μόλις έχουν αρχίσει” είπε όταν ρωτήθηκε για το αν οι ρυθμιστικές αρχές επενέβησαν έγκαιρα.


Ο ίδιος πρότεινε οι επενδυτές να προσφύγουν στα πολύτιμα μέταλλα, δηλαδή στον χρυσό και το ασήμι.


«Δεν μπορούν να τυπωθούν από το πουθενά, όπως το ψεύτικο χρήμα, και η αξία τους δεν επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τα οικονομικά γεγονότα σε όλο τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά.


«Αυτό που βλέπω είναι ότι η FΕD και η FDIC ενισχύουν τον υπερπληθωρισμό, γεγονός που κάνει τον χρυσό και το ασήμι ακόμα καλύτερες επενδύσεις, επειδή αυτή η πολιτική είναι για τα σκουπίδια.  Αυτό είναι ένα σκουπίδι», ανέφερε κουνώντας ένα χαρτονόμισμα δολαρίου.


«Θα τυπώνουν όλο και περισσότερο από αυτό το ψεύτικο χρήμα».


Αλλά αυτή τη φορά, ο Kiyosaki προτιμά το ασήμι λόγω μιας ιδιαίτερης χρήσης του γκρίζου μετάλλου.


«Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη επένδυση από όλες – το ασήμι.

Επειδή κάθε πύραυλος Tomahawk έχει μέσα του 30 κιλά ασήμι», εξηγεί.


«Κάθε φορά που πατάνε το κουμπί του πυραύλου, 30 κιλά ασήμι εξαφανίζονται».

Ενώ υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσει κανείς έκθεση στον χρυσό και το ασήμι, ο Kiyosaki προτιμά να αγοράζει απλώς το μέταλλο απευθείας.

https://www.pronews.gr/oikonomia/diethnis-oikonomia/rompert-kigiosaki-fed-kai-mpainten-prokalesan-epitides-tin-trapeziki-krisi-gia-na-efarmostei-to-great-reset-tou-klaous-svamp/