Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Έγγραφα που διέρρευσαν δείχνουν «συνωμοσία εμβολίου» στην Αυστρία


Έχουμε πλέον γραπτή απόδειξη συνεργασίας μεταξύ κυβέρνησης, γιατρών και μέσων μαζικής ενημέρωσης - τελικά, η «κανονιστική δύναμη του πραγματικού», σε συνδυασμό με ατομικές εμπειρίες, είναι ένα ισχυρό αντίδοτο στην τυραννία

Ο Αυστριακός Ιατρικός Σύλλογος, υπό τον έκπτωτο κόκκινο [δηλαδή τον Σοσιαλδημοκράτη] πρόεδρο Szekeres και τον σημερινό του πρόεδρο Steinhart, συνεργάστηκε στενά με τους υπουργούς Υγείας για χρόνια. Και με αυτόν τον τρόπο, πρόδωσε τα συμφέροντα των γιατρών [για να μην πω τίποτα για τους ασθενείς].

Άνοιξη 2020: Αρχίζει η συνεργασία με τους πολιτικούς

Τον Απρίλιο του 2020, ο Szekeres, ο Steinhart και ο υπουργός Anschober [Πράσινοι, από τότε συνταξιοδοτήθηκαν] υπέγραψαν ένα “Μνημόνιο Κατανόησης σχετικά με τους Εμβολιασμούς κατά της COVID-19”. Δηλαδή, σε μια περίοδο -πάνω από μισό χρόνο- πριν από την υπό όρους έγκριση αυτών των ενέσιμων προϊόντων, αυτό το Μνημόνιο αφορούσε, μεταξύ άλλων, διαφημιστικές εκστρατείες γιατρών για τους εμβολιασμούς, τον εμβολιασμό των εργαζομένων στον τομέα της υγείας και των μελών των οικογενειών τους, εμβολιασμούς σε σπίτια και σχολεία και συμφωνίες αποζημίωσης.

Ωστόσο, μυστικά, διαπραγματεύτηκε επίσης μια πρόσθετη συμφωνία: κυριολεκτικά συμφωνήθηκε ότι “θα γίνουν σαφείς γενικές συστάσεις εμβολιασμού μέσω της Εθνικής Κοινοπραξίας Εμβολιασμών (Nationales Impfgremium, ή NlG) σχετικά με την καταλληλόλητα των διαφόρων εμβολίων και την εφαρμογή τους, ιδίως για τις διάφορες ομάδες υψηλού κινδύνου”.

Εκρηκτικό: ο Υπουργός Υγείας και η ηγεσία του Αυστριακού Ιατρικού Συλλόγου υπέγραψαν μια σύμβαση, στην οποία ηγούνται της Εθνικής Κοινοπραξίας Εμβολιασμών —και το έκαναν πολύ πριν καν οι ενέσεις ήταν διαθέσιμες— για να καθορίσουν τι θα προτείνει η Εθνική Κοινοπραξία Εμβολιασμών.

Αυτό σημαίνει, με άλλα λόγια, ότι η NIG δεν είχε ποτέ τίποτα να πει για τα δεδομένα ή τις υποκείμενες κλινικές δοκιμές. Το ξέραμε ήδη, αλλά τώρα έχουμε τις αποδείξεις: αυτοί οι άνθρωποι έχουν απογοητεύσει το κοινό, πρόδωσαν την εμπιστοσύνη των ασθενών και λερώθηκαν…

Ποτέ δεν αφορούσε γεγονότα ή την αλήθεια

Μέχρι τώρα, το κοινό δεν γνώριζε κανένα έγγραφο που να έδειχνε τόσο ξεκάθαρα ότι διάφορες “επιτροπές εμπειρογνωμόνων” προφανώς χρησίμευαν μόνο για να προτείνουν υποχρεωτικά αυτό που ήθελαν οι πολιτικοί και η ηγεσία του ιατρικού συλλόγου. Δεν αφορούσε ποτέ την τεχνογνωσία, τις συμβουλές, την αντικειμενική επιστήμη, την υγεία.

Πολύ πριν την έναρξη της εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού, όταν τα εμβόλια δεν υπήρχαν καν (!), αφορούσε μόνο ένα πράγμα: εμβολιάστε, εμβολιάστε, εμβολιάστε! Οι διάφορες “επιτροπές εμπειρογνωμόνων” και οι γιατροί υπηρέτησαν μόνο ως Komparsen [επιπλέον, στα γερμανικά, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει και τον όρο Statisten, που κυριολεκτικά υποδηλώνει αδικαιολόγητη επιρροή του κράτους].

Και είναι προφανές ότι η ηγεσία του ιατρικού συλλόγου “εξαγοράστηκε” με τη συμφωνία αμοιβής αποζημίωσης [Έχω παραλείψει τα στιγμιότυπα οθόνης ορισμένων πρωτότυπων εγγράφων, τα οποία μπορείτε να ελέγξετε, αν διαβάζετε γερμανικά, στο αρχικό άρθρο. Αρκεί να πούμε ότι τα τέλη είναι εξαιρετικά υψηλά, πχ. υπό το φως της συχνότητας της ένεσης: 25 ευρώ για το πρώτο εμβόλιο και 20 ευρώ για κάθε διαδοχικό εμβόλιο. Αυτό το αποδεικτικό στοιχείο αναπαράγεται παρακάτω στην ίδια θέση, όπως στο αρχικό άρθρο]. Έτσι, ο Απρίλιος του 2020 ήταν η αποφασιστική στιγμή στην ιστορία του Ιατρικού Συλλόγου, κατά την οποία η ηγεσία του παρέδωσε την ψυχή του ιατρικού επαγγέλματος στους πολιτικούς έναντι τριάντα αργυρίων.

Αποφασίζεται η δίωξη των γιατρών

Δεν ήταν μόνο αυτό: σε “Τροποποιήσεις στο Μνημόνιο Συνεννόησης για τους Εμβολιασμούς κατά της COVID-19 μεταξύ του Αυστριακού Ιατρικού Επιμελητηρίου και του Υπουργείου Υγείας, που συνήφθη τον Απρίλιο του 2020”, με ημερομηνία 2 Σεπτεμβρίου 2021, η ηγεσία του ιατρικού συλλόγου “υποσχέθηκε δράση σε σχέση με τις υπηρεσίες που παρέχει το ιατρικό επάγγελμα”. Επίσης, υπογράφηκε και από τα δύο μέρη ότι:

«Το Ιατρικό Επιμελητήριο θα πραγματοποιήσει εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης, καθώς και εκστρατεία μεταξύ του ιατρικού επαγγέλματος για την αύξηση της προθυμίας του πληθυσμού να εμβολιαστεί. Αυτό περιλαμβάνει την έγερση του θέματος του εμβολιασμού σε άλλα ιατρικά ραντεβού (πχ. τακτικοί έλεγχοι υγείας) και την υπόσχεση να αναλάβει ισχυρότερα μέτρα κατά των γιατρών που διαδίδουν παραπληροφόρηση».

Ως γνωστόν, ό,τι αποτελούσε “παραπληροφόρηση” αφέθηκε στις αυθαίρετες ιδιοτροπίες της ηγεσίας του Ιατρικού Επιμελητηρίου. Αυτή η επαίσχυντη συμφωνία αποτέλεσε τη βάση για τη δίωξη των σκεπτικιστών γιατρών, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Ο ιατρικός πειθαρχικός νόμος, μάλιστα, χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για εκφοβισμό και προπαγάνδα. Με αυτόν τον τρόπο, η ηγεσία του Ιατρικού Επιμελητηρίου είχε στραφεί εναντίον των μελών του που το πληρώνουν [η ιδιότητα μέλους είναι υποχρεωτική στην Αυστρία, καθώς το Επιμελητήριο πιστοποιεί επίσης τους γιατρούς, όπως τα συμβούλια και οι ενώσεις στις ΗΠΑ], που εδραίωσε τη δίωξη των γιατρών στο στυλ της Ιεράς Εξέτασης.

Τα επισημασμένα αποσπάσματα μεταφράζονται παραπάνω. Πηγή: https://derstatus.at/politik/aerztekammer-diktierte-impf-empfehlung-466.html

Οι πειθαρχικές διαδικασίες του Ιατρικού Επιμελητηρίου ήταν (είναι) παράνομες

Η συμπεριφορά της ηγεσίας του Ιατρικού Επιμελητηρίου τα τελευταία χρόνια επανέρχεται πλέον για να τους στοιχειώσει. Για μήνες, ο ιατρικός σύλλογος δέχεται επίθεση, γελοιοποιείται και αμφισβητείται ανοιχτά η ύπαρξή του από τους πολιτικούς. Έχοντας κάνει το καθήκον τους για τους πολιτικούς τα τελευταία τρία χρόνια, το Επιμελητήριο προφανώς δεν χρειάζεται πλέον. Το Ιατρικό Επιμελητήριο βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην πολιτική ασημαντότητα.

Σύμφωνα με τους μυημένους, τώρα θεωρείται ακόμη και ως πολιτικός αντίπαλος, μια κατάσταση που μπορεί να δει κανείς και στα μέσα ενημέρωσης. Το Ιατρικό Επιμελητήριο, αφού υπηρέτησε για χρόνια ως “πόρτα” για πολιτικούς όλων των μορφών, αντιμετωπίζεται τώρα και ως τέτοιο. Διάφορα σκάνδαλα στο εσωτερικό του ιατρικού συλλόγου ενισχύουν αυτή την τάση [μιλάμε για Κάρμα, ε; Όσοι δεν έχουν αυτοσεβασμό θα δυσκολευτούν να κερδίσουν τον σεβασμό των άλλων]…

Εν τω μεταξύ, τα περιφερειακά διοικητικά δικαστήρια της Βιέννης, της Κάτω Αυστρίας και του Vorarlberg έχουν ζητήσει από το Συνταγματικό Δικαστήριο να καταργήσει μέρη ή ολόκληρο το πειθαρχικό δίκαιο στον νόμο για τους ιατρούς [Ärztegesetz, αυτά τα μέρη του νόμου επιτρέπουν στο Επιμελητήριο των Ιατρών να επιβάλει πρότυπα] για λόγους υποψίας αντισυνταγματικότητας. Είναι πιθανό το Συνταγματικό Δικαστήριο να κρίνει αντισυνταγματική ακόμη και ολόκληρη την Πράξη των Ιατρών.

Το Ιατρικό Επιμελητήριο είναι αυτοδιοικούμενο όργανο. Όλες οι επιτροπές του πρέπει να επιλέγονται μεταξύ των μελών του, δηλαδή από επαγγελματίες υγείας. Ωστόσο, η Πειθαρχική Επιτροπή αποτελείται από δύο ιατρούς αξιολογητές και έναν “νομικά αρμόδιο πρόεδρο” που διορίζεται από τον Υπουργό Υγείας σε συμφωνία με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, δηλαδή κάποιος που δεν πρέπει να είναι εκπαιδευμένος ιατρός και ο οποίος δεν προέρχεται από το Ιατρικό Επιμελητήριο. Έτσι, η σύνθεση της Πειθαρχικής Επιτροπής αποτελεί παραβίαση του Ομοσπονδιακού Συντάγματος. Αυτή είναι η ομόφωνη νομική γνώμη τριών κρατικών διοικητικών δικαστηρίων [Verwaltungsgerichtshof] και αμέτρητων νομικών.

[Θα έχω να πω περισσότερα για αυτήν την ιδιαιτερότητα παρακάτω, προς το παρόν: αυτό είναι δυνητικά τεράστιο — και θα έμοιαζε με την πλήρη επανεγγραφή των κανόνων της ιατρικής].

Το Ιατρικό Επιμελητήριο έχει αφυπνίσει άθελά του κοιμισμένα σκυλιά με το κύμα κακοπροαίρετων πειθαρχικών ακροάσεων εναντίον σκεπτικιστών γιατρών. Η συνέπεια μπορεί να είναι ότι τώρα πρέπει να το ξαναφανταστούμε πλήρως από την αρχή. Αυτό όμως θα μπορούσε να είναι και μια ευκαιρία για το ιατρικό επάγγελμα, μετά από όλη την καταστολή των γιατρών τα τελευταία χρόνια.

Γιατί με τη σημερινή του μορφή, το Ιατρικό Επιμελητήριο είναι ένας πολιτικά περιττός εχθρός και, για τα μέλη του, τους γιατρούς, ένας πανάκριβος υποχρεωτικός σύλλογος, του οποίου τα τέλη χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση των πολυτελών μισθών των λειτουργών.

Τελικά Συμπεράσματα

Από αμνημονεύτων χρόνων, όλοι γνωρίζαμε ότι η τιμή ενός άνδρα – ή μιας γυναίκας – είναι περίπου, σε καθαρά χρηματικούς όρους, 30 αργύρια, για να μην πω τίποτα για την ανηθικότητα και, ναι, τη δειλία των περισσότερων γιατρών παντού. Η έννοια της εξαγοράς υποστήριξης έχει καθιερωθεί καλά στις ΗΠΑ (δείτε, πχ., εδώ). Εδώ, μιλάμε για μεμονωμένους γιατρούς που αμείβονται αδρά για εμβολιασμούς.

«Ας κάνουμε τα μαθηματικά, έτσι; Ας υποθέσουμε ότι χρειάζονται 15 λεπτά για την επεξεργασία ενός ατόμου σε μια αναδυόμενη κλινική εμβολιασμού ή στο ιδιωτικό ιατρείο ενός γιατρού. Ας υποθέσουμε ότι οι γιατροί εργάζονται, κατά μέσο όρο 8 ώρες. Δηλαδή (4 ασθενείς ανά ώρα) επί 8 ώρες = 3.200 Ευρώ. Κάθε μέρα, αν κάνατε ακριβώς αυτό. Ή, εάν ο μέσος μήνας είναι τέσσερις εργάσιμες εβδομάδες και 5 εργάσιμες ημέρες, αυτό θα ήταν 64.000 ευρώ το μήνα.α στοιχημάτιζα ότι εφόσον το παραπάνω Μνημόνιο Συνεννόησης δηλώνει ξεκάθαρα ότι αυτές οι ενέσεις πρέπει να αναφέρονται κυριολεκτικά σε κάθε ραντεβού με έναν ασθενή, η πραγματική συχνότητα των εμβολίων που χορηγούνται θα είναι υψηλότερη. Φανταστείτε, αν θέλετε, ότι ο μέσος μηνιαίος μισθός στην Αυστρία είναι κάπου στα 3.050 ευρώ (προ φόρων) και 2.224 ευρώ μετά φόρων (πηγή).

Με άλλα λόγια: ο εμβολιασμός για μια μέρα φέρνει περισσότερα χρήματα (προ φόρων) από ό,τι 40 ώρες πιο έντιμης εργασίας για το μισό κυριολεκτικά του ενεργού πληθυσμού. Μιλήστε για 30 αργύρια. Αηδιαστικό… Ωστόσο, αυτό δεν είναι καν το χειρότερο μέρος».

Τα τρία αξιώματα της διακυβέρνησης-με-γραφειοκρατία

Πρέπει να τους αγαπάμε αυτούς τους γερμανόφωνους, επειδή ήταν τόσο ανόητοι ώστε να τα γράψουν πραγματικά αυτά τα πράγματα.

Έχουμε τώρα οριστική απόδειξη ότι οι επακόλουθες παραπλανήσεις -πρώτον και κύριον τα απεχθή διαβατήρια Covid- βασίστηκαν στην ανίερη τριάδα της αμφισβητήσιμης ιατρικής δεοντολογίας, του κυβερνητικού καταναγκασμού και των αυθαίρετων ορισμών.

Θυμάστε ότι “πλήρως εμβολιασμένος” ήταν κάποιος με δύο δόσεις; Τώρα είναι με τουλάχιστον τρεις, με το τέταρτο εμβόλιο “προαιρετικό” (χαχα, βλέπε παραπάνω), και τα διαβατήρια Covid έρχονται με ημερομηνίες λήξης που ποικίλλουν από 3-6 μήνες, ανεξάρτητα από το αν είστε “εμβολιασμένοι” ή “έχετε αναρρώσει”.

Έτσι, μπορούμε να διατυπώσουμε το πρώτο αξίωμα της διακυβέρνησης με γραφειοκρατία είναι: τα πάντα διαρρέουν.

Με άλλα λόγια: αυθαίρετες κατηγορίες από την κυβέρνηση, που συμφωνήθηκαν με τη συνεργασία της συντριπτικής πλειοψηφίας του ιατρικού επαγγέλματος.

Εάν η ιστορία είναι οποιοσδήποτε οδηγός, τα Διαβατήρια Covid είναι το λειτουργικό ισοδύναμο του Άρειου Πιστοποιητικού, που αναπτύχθηκε από τη Ναζιστική Γερμανία: και τα δύο έγγραφα είχαν ξεκάθαρα πολιτικά κίνητρα και βασίστηκαν στην ψευδή “εΜπιστήμη™”.

Ωστόσο, η Covid είναι αποκαλυπτική: έχουμε δει την τρομερή έλλειψη ακεραιότητας, ηθικής και συμπόνιας από μέρους της πολιτικής κάστας, των πρόθυμων εκτελεστών της στα μέσα ενημέρωσης και των δραστών της μεταξύ των επαγγελματιών του ιατρικού τομέα. Μην ρωτάτε τι συμβαίνει με τα άτομα. Είναι το “σύστημα” που εκτίθεται.

«Έτσι, μπορούμε να διατυπώσουμε το δεύτερο αξίωμα της διακυβέρνησης με γραφειοκρατία: ο καθένας έχει το τίμημα του/της».

Το ξέρουμε αυτό εδώ και αρκετό καιρό. Σίγουρα, θα μπορούσα να αναφέρω τις ναζιστικές και σταλινικές φρικαλεότητες εδώ, αλλά θα ήθελα να σας υποδείξω επίσης τα πειράματα των Asch, Milgram και Στάνφορντ. Ή το βιβλίο “Το Κύμα”.

Και όμως, παρ’ όλα αυτά, υπάρχει και ένα φωτεινό σημείο: αντίθετα με τους ισχυρισμούς των μεταμοντερνιστών αφυπνισμένων πρακτόρων-προβοκατόρων, δεν είναι τα πάντα στην ανθρώπινη κοινωνία και σχέσεις “κοινωνικά κατασκευασμένα” ή για την “εξουσία”.

Ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων παντού αντιστάθηκε στην πίεση να “εμβολιαστεί”. Αρκετοί γιατροί αντιστάθηκαν στις πιέσεις και στους πειρασμούς -θυμηθείτε τα 30 αργύρια- της συνεργασίας και της συμμόρφωσης με την κυβερνητική τυραννία.

Εάν η πρόσληψη “ενισχυτικής δόσης” είναι οποιοσδήποτε οδηγός, όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι τους έχουν κοροϊδέψει. Οπότε φτάνουμε στο τρίτο αξίωμα: τα κίνητρα και ο εξαναγκασμός λειτουργούν, μέχρι ενός σημείου.

Οι εξαιρετικά περίπλοκες κοινωνίες μας είναι, φυσικά, περισσότερα από το άθροισμα των κινούμενων μερών της. Ωστόσο, δεδομένων των εξαιρετικά διασυνδεδεμένων δομών, θα ήταν τραβηγμένο να πιστεύουμε ότι οποιοσδήποτε μπορεί να ελέγξει τα πάντα.

Είναι αλήθεια ότι σε πολλά μπορεί ασκηθεί κυριαρχία, αλλά τελικά, η “κανονιστική δύναμη του πραγματικού” (Georg Jellinek), σε συνδυασμό με ατομικές εμπειρίες, είναι ένα ισχυρό αντίδοτο στην τυραννία.

Ωστόσο, αυτό δεν έχει τελειώσει ακόμα, απέχουμε πολύ ακόμη. Αν η ιστορία είναι οποιοσδήποτε οδηγός, το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν πάντοτε οι άνθρωποι ήταν να τιμωρήσουν τους δράστες, με την (μάταιη) ελπίδα να εδραιώσουν την αποτροπή.

Έχει συμβεί στο παρελθόν, συμβαίνει ξανά στο παρόν και θα ξανασυμβεί στο μέλλον. Το επόμενο βήμα είναι να το αντιμετωπίσουμε, να αποκαταστήσουμε το κράτος δικαίου και να ζητήσουμε από αυτούς τους ανθρώπους να λογοδοτήσουν. Αυτή είναι η στιγμή. Αυτή είναι η ώρα…

https://primenews.press/engrafa-pou-dierrefsan-deichnoun-synomosia-emvoliou-stin-afstria