Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Τραμπ: η Αμερική είναι τριτοκοσμική χώρα, κάνει εκλογές νοθείας χειρότερες τ΄ Αφγανιστάν κι αναδεικνύει Fake Πρόεδρο!!


Φαίνεται από πολλές κινήσεις αλλά κι από τη σημερινή δήλωση Τραμπ στο twitter ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στην Αμερική και τίποτα ακόμη δεν τελείωσε.
 Δήλωσε ότι η Αμερική είναι τριτοκοσμική χώρα που κάνει νοθευμένες εκλογές κι αναδεικνύει Fake Πρόεδρο.
 ”Ένας νεαρός στρατιωτικός που εργάζεται στο Αφγανιστάν μου είπε ότι οι εκλογές στο Αφγανιστάν είναι πολύ πιο ασφαλείς και πολύ καλύτερα έτρεξαν από τις εκλογές των ΗΠΑ το 2020. Η δική μας, με τα εκατομμύρια της και εκατομμύρια αλλοιωμένα ψηφοδέλτια Mail-In Ballots, ήταν η εκλογή μιας τριτοκοσμικής χώρας. Fake President!” έγραψε στο twitter.

Επικαλέστηκε τον ”άγνωστο” Αμερικανό στρατιώτη του Αφγανιστάν για να περάσει την άποψή του…

αποκάλυψε..

Eπίσης απαξίωσε εντελώς το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ χαρακτηρίζοντας το ” εντελώς ανίκανο και αδύναμο για τη μαζική εκλογική απάτη-νοθεία που πραγματοποιήθηκε στις προεδρικές εκλογές του 2020. Έχουμε απόλυτη απόδειξη, αλλά δεν θέλουν να τη δουν – Δεν “ευσταθεί”, λένε. Αν έχουμε νοθευμένες-διεφθαρμένες εκλογές, δεν έχουμε χώρα!” αποκάλυψε..


Από παιδί κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια…..κλάμα στις αποικίες και τα προτεκτοράτα.. τρέμουν την συγκατάρρευση είναι κάτι σαν την κάλπικη συννοσηρότητα που λειτούργησε υπέρ τους στα μη- προς Θεού- αλλοιωμένα στοιχεία για θανάτους και φορείς του κορονοιού που δίνουν. Σήμερα ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Ντιντιέ Ραούλ αναφέρει πως αναμειγνύουν πλέον τα στοιχεία της κοινής εποχικής γρίπης με αυτά του covid, κι αναρωτιέται πότε θα βγούμε; Eπίσης τα εργαστήρια της Biogroup απέδειξαν ότι πάνω από 60% των rapid test ήταν ψευδώς θετικά…


dimpenews.com