Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Ο Δούρειος Ίππος των Τούρκων θα βρίσκεται στον Έβρο


Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση των κυβερνητικών σχεδίων για να μετεξελιχθεί η περιοχή της Ορεστιάδας σε ένα τεράστιο καταυλισμό αλλοδαπών μουσουλμάνων.

Μετά τις σημερινές αποκαλύψεις, για την κατασκευή νέου καταυλισμού αλλοδαπών δυναμικότητας 1.500 ατόμων στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, δίπλα στο υπάρχον ΚΥΤ Φυλακίου, επί της οριογραμμής (!) με την Τουρκία, τώρα νέες πληροφορίες που μεταδίδει το Evrosnews.gr τα κυβερνητικά σχέδια είναι και επικίνδυνα και ευρύτερα.

Αυτό γιατί τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη κινητικότητα και γίνονται συγκεκριμένες κινήσεις, ώστε να αξιοποιηθεί για καταυλισμός αλλοδαπών μουσουλμάνων  σε πρώτη φάση και το εγκαταλελειμμένο  πρώην εργοστάσιο παραγωγής στρατιωτικών ενδυμάτων που βρίσκεται στο χωρικό Σπήλαιο Ορεστιάδας.

Ο συνολικός περιφραγμένος χώρος είναι 10 στρέμματα και διαθέτει κτίριο περίπου 400 τετραγωνικών, το οποίο με τις κατάλληλες παρεμβάσεις μπορεί να γίνει λειτουργικό και να φιλοξενήσει εκεί υπηρεσίες και γραφεία. Στον υπόλοιπο χώρο μπορούν να εγκατασταθούν άμεσα λυόμενες κατασκευές για την παραμονή έως και 1.000  λαθραίων μεταναστών.

Προκαλεί πραγματικά απορία για ποιο λόγο η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει τον Έβρο και πιο συγκεκριμένα την περιοχή της Ορεστιάδας σε ένα καταυλισμό αλλοδαπών, από τη στιγμή που όπως διατείνεται η ίδια, οι περίφημες «ροές» στον Έβρο έχουν μηδενιστεί, ενώ ο φράχτης που κατασκευάζεται θα τις πάει κάτω από το… μηδέν.

Για ποιο λόγο γίνεται τέτοια προετοιμασία, για τρεις ουσιαστικά καταυλισμούς αλλοδαπών στην Ορεστιάδα, εάν ισχύουν οι πληροφορίες  για το πρώην εργοστάσιο στρατιωτικών ενδυμάτων.

Τον τελευταίο καιρό εμφανίστηκαν στην περιοχή στελέχη από την Αθήνα, τα οποία τόνισαν ότι ασχολούνται με την αξιοποίηση του συγκεκριμένου χώρου για «κράτηση» λαθραίων μεταναστών, δηλαδή Κέντρο Κράτησης Κλειστού Τύπου, όπως αυτά που δημιουργούνται στα νησιά.

Μεταναστών οι οποίοι στη συνέχεια βέβαια θα νομιμοποιηθούν για ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία η οποία τα τελευταία 20 χρόνια έχει αλλοιωθεί δημογραφικά σε τρομακτικούς ρυθμούς. 

Όλα δείχνουν ότι η προσπάθεια είναι μεθοδευμένη από την πλευρά της Κυβέρνησης, άλλωστε ο αρμόδιος υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης ποτέ δεν το έκρυψε.

Τι περιμένει άραγε η κυβέρνηση και θέλει να προχωρήσει στην δημιουργία ενός τεράστιου χώρου «κράτησης»;

Περιμένει νέα κύματα αλλοδαπών από την κεντρική Ασία και την Αφρική, όπως οι 3.000 περίπου Σομαλοί που είναι συγκεντρωμένοι στα τουρκικά παράλια;

Πότε θα σταματήσει αυτή η λαίλαπα των εισβολών αλλοδαπών στη χώρα; Ποιος και πότε θα πει ένα όχι σε αυτό το φαινόμενο που αγγίζει τα όρια της παράνοιας, εάν δεν τα έχει ξεπεράσει ήδη;

Στην Αθήνα το ποσοστό των αλλοδαπών έχει φτάσει ήδη στο 27%. Πότε θα μείνουν ικανοποιημένοι από τον συνεχή δημογραφικό αφελληνισμό της χώρας; Μόλις φτάσουν στο 50% ή στο 70%;

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το εργοστάσιο ανήκε στην εταιρία ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΑΕΒΕ (με αρχική επωνυμία ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΡΑΦΗΣ ΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ με διακριτικό τίτλο ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΕΒΕ). Ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1996 ( ΦΕΚ/ΤΑΕ ΕΠΕ 1017/07 Μαρτίου 1996) με έδρα το Σπήλαιο Εβρου, αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 325.000.000 δραχμές(953.778,43 ευρώ) , διάρκεια 50 χρόνια και με σκοπό μεταξύ άλλων «…την ραφή στολών των ενόπλων δυνάμεων, σύμφωνα με τις παραγγελίες των αρμοδίων υπηρεσιών τους….».

Η εταιρεία μπήκε σε εκκαθάριση αρχικά και το ελληνικό Κράτος υπολογίζεται ότι διέθεσε και έχασε ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Οι εγκαταστάσεις της κατασχέθηκαν και ανήκουν σε επιχειρηματία ο οποίος είχε προμηθεύσει τα μηχανήματα παραγωγής στρατιωτικών ενδυμάτων και προφανώς δεν πήρε τα χρήματα του.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/949511_nees-exelixeis-ston-evro-kataylismos-allodapon-kai-se