Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne που δήλωσε για εμβόλιο mRNA:Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας….


 

H λογοκρισία δεν έχει τέλος όπως και οι διωγμοί των διαφωνούντων Πανεπιστημιακών Ιατρών που διαφοροποιούνται από το ”Υπουργείο Αλήθειας”. 

Με ένα δελτίο τύπου στην σελίδα του στο Facebook, αυτή την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne  εξειδικευμένος στις λοιμώδεις νόσους που προήδρευσε σε φορείς και σε συμβούλια της Δημόσιας Υγείας συμπεριλαμβανομένων επί εμβολίων, ανακοινώνει ότι ο M. Hirsch, Γ Διευθυντής του AP-HP (Assistance Publique Hôpitaux de Paris), του επέδωσε μια εντολή βάση της οποίας θέτει τέλος στις υπηρεσίες του ως Επικεφαλή της Υπηρεσίας στη συνέχεια μιας κλήσης αυτό το πρωί στις 8 h.

L’image contient peut-être : 1 personne

Του προσάπτει δημόσιες δηλώσεις του.

« Τα κίνητρα είναι αμφιλεγόμενα, ο καθηγητής PERRONNE θα καταθέσει πολύ γρήγορα va déposer un recours κατά αυτής της απόφασης στο Διοικητικό Δικαστήριο του Παρισιού » δηλώνει ο δικηγόρος του Maître Thomas Benages.

Σε επικοινωνία με τη σύνταξη ο Christian Perronne μας δηλώνει :


« Είμαι έκπληκτος που δέχθηκα επίθεση για δημόσιες δηλώσεις που δεν παραβιάζουν τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας. Δεν καταλαβαίνω αυτήν την επίθεση στην ελευθερία έκφρασης για έναν καθηγητή πανεπιστημίου. Ας είναι σίγουροι οι ασθενείς μου, υπολογίζω να συνεχίσω ν’ ασκώ το λειτούργημά μου για την φροντίδα των ασθενών που είναι και το πρώτο μου μέλημα.. »

Ο Pr Perronne είναι επικεφαλής της υπηρεσίας μολυσματικών και τροπικών νόσων στο νοσοκομείο Raymond-Poincaré de Garches από το 1994.

Είχε προειδοποιηθεί με μοναδικό και υπεροπτικό τρόπο για πιθανή διαδικασία εναντίον του στις 4 Δεκεμβρίου.

Το εύγλωττο βιογραφικό του καθηγητή Perronne μπορεί να βρεθεί στο διαδίκτυο και είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι το AP-HP λαμβάνει μια τέτοια απόφαση που θα του στερήσει έναν διεθνώς αναγνωρισμένο εμπειρογνώμονα, τόσο για τις μολυσματικές ασθένειες όσο και από την κατανόησή του για το ιατρικό σύστημα όπως αποδείχθηκε κι από το βιβλίο του επί της κρίσης.

Στα κοινωνικά δίκτυα, τα μηνύματα υποστήριξης και οι εκφράσεις συμπάθειας είναι πολυάριθμες, από τους απλούς πολίτες έως τους ασθενείς, συμπεριλαμβανομένου αυτού των συναδέλφων του, με την υποστήριξη του Συνδικάτου των νοσοκομειακών ιατρών. Μετά τους Δρ Louis Fouché, Pr Raoult, Dr Erbstein και πολλούς άλλους, άνοιξε για τα καλά το κυνήγι μαγισσών στο εσωτερικό της γαλλικής ιατρικής. FranceSoir 17/12/20

Στις 4/12/20 το κύκνειο άσμα του διωκόμενου Καθηγητή για τις θέσεις του ήταν ενδεικτικό.”Eμβόλιο mRNA: ηχηρή κλήση από τον Pr Perronne” ήταν ο τίτλος της ίδιας εφημερίδας.

O Καθ.Λοιμωξιολόγος Christian Perronne δήλωσε: Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Μπορεί μεταδώσουμε τις γενετικές μεταλλάξεις στα παιδιά μας.Αυτοί που τα προωθούν είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια..

Η ελευθερία της έκφρασης, η ιατρική συνείδηση φιμώνεται και χειραγωγείται. Οι οπαδοί της μιας αλήθειας στην Επιστήμη ήταν πάντα επικίνδυνοι. Το σύστημα έχει επινοήσει χίλιους μηχανισμούς λογοκρισίας που ως γκαιμπελίσκοι σαρώνουν ό,τι διαφοροποιείται.Θέλουν να καθυποτ΄’αξουν και την Ιατρική Έρευνα. Είναι επικίνδυνη μια κοινωνία που θ’ αποτελείται μόνο από πειθήνια όργανα της εκάστοτε εξουσίας. Οι πολίτες drones, οι γιατροί drones οι τηλεκατευθυνόμενοι από αλλότρια κέντρα είναι το νέο επίτευγμα του στυγνού καθεστωτικού τρόπου αντίληψης της εποχής μας.


To τελευταίο βιβλίο του Λοιμωξιολόγου με τίτλο ”Υπάρχει ένα λάθος που αυτοί δεν διέπραξαν;” κι αναφέρεται στη διαχείριση της κρίσης….


Y a-t-il une erreur qu'ils n'ont pas commise ?

dimpenews.com