Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Πόσο ανώμαλος μπορεί να είσαι για να κατασκευάσεις κάτι τέτοιο;


Τέλος η μοναξιά: Ήρθε το γυναικείο ρομποτικό χέρι για μοναχικούς άντρες - Βίντεο

Οι φωστήρες της μηχανικής από την Ιαπωνία ξανάκαναν το θαύμα τους. Κατασκεύασαν ρομποτικό χέρι φιλενάδας για μοναχικούς άντρες.

Αυτό το σύνηθες πρόβλημα μεταξύ μοναχικών αντρών είναι που ώθησε μια ομάδα Γιαπωνέζων μηχανικών ώστε να δημιουργήσουν ένα γυναικείο ρομποτικό χέρι για όλους εκείνους που αναζητούν τη ζεστασιά ενός φιλικού χεριού.

Άντρας στην Κίνα μετατρέπει παλιά αμάξια σε αληθινά Transformers

Autobots, μεταμορφωθείτε: Άντρας μετατρέπει παλιά αμάξια σε αληθινά Transformer - Βίντεο

Κατασκεύασαν την εφεύρεση «Osampo Kanojo», που σημαίνει «Φιλενάδα Περιπάτου» ένα μηχανικό χέρι από μαλακό, ελαστικό τζελ, που ταιριάζει τέλεια στο χέρι των μοναχικών.

Το ρομπότ στοχεύει στο να αντικαταστήσει την «τρυφερότητα ενός γυναικείου χεριού», με τους εσωτερικούς αισθητήρες πίεσης που κρύβονται στην παλάμη να ανταποκρίνονται στο αντρικό άγγιγμα.

Η «Φιλενάδα Περιπάτου» υπόσχεται να χαρίσει μια γλυκιά αίσθηση πίεσης στο χέρι σου όταν περπατάς πολύ γρήγορα, ώστε να ελαττώσεις το ρυθμό του βαδίσματός σου. Όπως ακριβώς θα γινόταν εάν περπατούσες με το πραγματικό κορίτσι σου.

Μάλιστα, διαθέτει και πόρους που απελευθερώνουν υγρασία, για να μιμείται έτσι τον ιδρώτα ενός πραγματικού γυναικείου χεριού και να μην μοιάζει ότι σε πιάνει ένα άψυχο πλαστικό χέρι.

Το ρομποτικό χέρι μπορεί επίσης να βγάζει και ήχους μέσω ενός ηχείου smartphone, για να κάνει την εμπειρία ακόμα πιο αληθοφανή.

Η αναπνοή μιας γυναίκας, ο ήχος των ρούχων, αλλά και ο ήχος βημάτων συγκαταλέγονται στις ηχητικές επιλογές.

Για να γίνεται ακόμη πιο ρεαλιστική η εμπειρία, το ρομποτικό χέρι μυρίζει γυναικείο σαμπουάν.

Δείτε το βίντεο: