Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Mοριακός βιολόγος της Τσεχίας εξηγεί γιατί ο covid19 είναι προϊόν εργαστηρίου



Μια μοριακός βιολόγος της Τσεχίας η Δρ Soňa Peková, εξήγησε λεπτομερώς γιατί πιστεύει ότι ο νέος κορονοϊός προέρχεται από κάποιο εργαστήριο των ΗΠΑ και όχι από την Κίνα. Επιχειρεί να διαψεύσει τον ισχυρισμό ότι ο ιός εξελίχθηκε από μια φυσική μετάλλαξη.

Η Δρ. Soňa Peková έγινε κυριολεκτικά μια εθνική προσωπικότητα στην Τσεχία τις τελευταίες μέρες..Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο σλοβακικό κανάλι ειδήσεων TA3, μίλησε ανοιχτά για την προέλευση του ιού Sars-Cov-2 και εξήγησε λεπτομερώς γιατί πιστεύει ότι ο COVID-19 προέρχεται από εργαστήριο και όχι από μια φυσική μετάλλαξη που αναπτύχθηκε σε μολυσμένα ζώα.


Η Δρ Peková εξήγησε ότι οι ιοί αποτελούνται γενικά από κλώνους RNA που τείνουν να μεταλλάσσονται, να αλλάζουν, να συγχωνεύονται και να μεταβάλλονται, ειδικά σε εκείνα τα τμήματα RNA που φροντίζουν την παραγωγή πρωτεϊνών. Σε αυτή την περιοχή του RNA, οι αλλαγές είναι τόσο δυναμικές ώστε η επιρροή της φύσης είναι φυσική και οι μεταλλάξεις από τους φυσικούς κύκλους είναι η πιο κοινή μορφή μετάλλαξης. Ωστόσο, κάθε ιός και κάθε RNA του έχει κάτι που ονομάζεται «αίθουσα ελέγχου», μια περιοχή ελέγχου που ελέγχει τις μεταλλάξεις στο υπόλοιπο RNA. Αυτή η περιοχή του RNA στην αρχή της έλικας μπορεί να συγκριθεί με κάθε τομέα εκκίνησης στον δίσκο του υπολογιστή από τον οποίο ξεκινά το ίδιο το λειτουργικό σύστημα. Βασικά, αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως διεπαφή BIOS.


Το νέο ”κέντρο ελέγχου” RNA του κορωνοϊού φαίνεται σαν κάποιος να το γύρισε ανάποδα και εξακολουθεί να λειτουργεί τέλεια. Σύμφωνα με την βιολόγο είναι σαν κάποιος να εισέβαλε στην έδρα της αίθουσας ελέγχου του RNA τ’ ανέτρεψε όλα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε αφενός, ότι αυτή η διαδικασία προήλθε τυχαία από τη φύση και, αφετέρου, ότι αυτή η χαοτική και τυχαία διαδικασία δεν θα οδηγούσε στην εξάλειψη του ιού.

Πράγματι, το ίδιο το κέντρο ελέγχου του RNA είναι το κύριο σημείο του ελέγχου της μετάλλαξης του υπόλοιπου RNA και στην περίπτωση αυτή θα έπρεπε να πιστέψουμε ότι στη φύση με κάποιον τρόπο ο εισβολέας και ο χώρος ελέγχου του ιού ξαναγράφηκαν στην τελειότητα χωρίς να καταστρέφει τη λειτουργία του ιού. Και αυτός είναι ο λόγος που ο Δρ Pekova πιστεύει ότι ο νέος κορονοϊός θα μπορούσε να έγινε στο εργαστήριο, επειδή αυτές οι θεμελιώδεις αλλαγές στην αίθουσα ελέγχου του RNA του ιού δεν θα είχαν φυσικά συμβεί στην περίπτωση, χωρίς να καταστραφεί ο ιός.


dimpenewscom1
@dimpenewscom1
Watch “[AE News] MUDr. Soňa Peková vysvětluje, proč si myslí, že Coronavirus pochází z laboratoře a nikoliv z přírody!” on #Vimeo https://vimeo.com/398777907 

 Vimeo ‎@Vimeo

9:01 PM - Apr 2, 2020
Twitter Ads info and privacy
See dimpenewscom1's other Tweets
Εξήγησε ότι υπήρχαν μαζικές μεταβολές γονιδίων και μεταγραφές, παρεμβολές , διαγραφές και άλλες πολύπλοκες αλλαγές στο μέγεθος του RNA Sars-Cov-2, αν η φύση τον είχε δημιουργήσει και τυχαία, ο ιός απλώς θα χανόταν επειδή δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει κανονικά.

Ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έδωσε εντολή στους Αμερικανούς επιστήμονες να αρνηθούν αυτές τις πληροφορίες. Η αμερικανική κυβέρνηση προέτρεψε τους επιστήμονες να γράψουν την αντίθετη ανάλυση που αντικρούει τις κινεζικές κατηγορίες και τις δηλώσεις της Τσέχου μοριακού βιολόγου. Ήταν περισσότερο σαν μια διαχείριση κρίσεων για να αντικρούσει όλες τις πληροφορίες που δήλωναν πως ο νέος κορωνοϊός προέκυψε στο εργαστήριο.

Ταϊβανέζικης καταγωγής Καθηγητής Ιατρικής στις ΗΠΑ υποστηρίζει ότι σαφέστατα είναι ο covid19 προϊόν εργαστηρίου αλλά αυτός κατηγορεί την Κίνα.

Σημασία έχει ότι ολοένα και περισσσότερο οι ειδήμονες δηλώνουν πως ο ιός είναι αποτέλεσμα εργαστηρίου οπότε βιολογικό όπλο.
Ο ιός απο την φύση του, ούτως ή άλλως πρέπει να είναι κατα πάσα πιθανότητα προϊον “εργαστηρίου” , ΚΑΙ ΟΧΙ της Θειας Δημιουργίας- φύσης!
Γιατί ο ιός, ΔΕΝ είναι κάτι ζωντανό, είναι απλά μία ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΝΑΡΚΗ (μία πρωτεϊνική κάψουλα που περιέχει RNA ντυμένη με λιπίδια), ένα ΚΑΘΑΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ , που ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό ύπαρξης έχει, ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ζωντανών κυττάρων και οργανισμών!
– Ο ιός ΔΕΝ μεταβολίζει, δεν “ζει”, δεν έχει κανενός είδους “ευφυία” ή “ένστικτα”!
– Ο ιός απλά εισβάλει σ΄ένα κύτταρο, και το μετατρέπει σε “Εργοστάσιο” παραγωγής αντιγράφων του, μέχρι να το ΣΚΟΤΩΣΕΙ!

Συγνώμη, αλλά κάτι τόσο ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ , ΔΕΝ μπορώ να δεχθώ ότι το έφτιαξε ο Θεός!
dimpenews.com