Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Η εθνική κυριαρχία εκπέμπει SO.S!!!

Οι Τούρκοι θέλουν να αρπάξουν τις 23 μαρίνες και τα λιμάνια μας!
Oı γείτονες μας φαίνεται πως βρήκαν ευκαιρία την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και έχουν βάλει ως στόχο να αγοράσουν « μπιρ παρά» τις δημόσιες επιχειρήσεις και τα λιμάνια της χώρας μας.
«Οι Τούρκοι επιχειρηματίες ξεκινούν επίθεση στα ελληνικά λιμάνια» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Vatan. Η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως Τούρκοι επιχειρηματίες θα συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς πώλησης 23 λιμανιών και μαρίνων της Ελλάδας!

Η ίδια εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της επενδυτικής εταιρείας Global Αντνάν Νας ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά «θα συμμετάσχουμε σε όλους τους διαγωνισμούς λιμανιών και μαρίνων εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Διαθέτουμε τα απαραίτητα κεφάλαια.» δηλώνει ο Νας. Ο ίδιος αναφέρει πως ίσως έχουν μαζί τους ως συνεργάτη και κάποια ελληνική εταιρεία.
Η Vatan αναφέρει πως ηδη η μαρίνα της Λέσβου έχει παραχωρηθεί σε μια ελληνο-τουρκική κοινοπραξία της Follie-Follie με την Se-Tur.
Η ίδια εφημερίδα αναφέρεται στις ιδιωτικοποιήσεις που κάνει η κυβέρνηση Σαμαρά και γράφει πως « στόχος της κυβέρνησης είναι να μην κόψει μισθούς και να έχει έσοδα από πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων»

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ onalert.gr