Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Στη μέγγενη του Διεθνούς Σιωνισμού τα κράτη της ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι κατασκεύασμα του Διεθνούς Σιωνισμού και εξυπηρετεί τα σχέδιά του για παγκόσμια κυριαρχία.
Διερωτήθηκε κανείς, γιατί οι διεθνείς δανειστές έστειλαν τους αντιπροσώπους τους (τη περιβόητη Τρόικα) σε Κύπρο και Ελλάδα, μόνο, ενώ το ίδιο δεν έπραξαν για την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και την Πορτογαλλία;
Οι οικονομίες των πιο πάνω χωρών είχαν και έχουν σοβαρά προβλήματα, αλλά οι διεθνείς δανειστές, τους οποίους κανείς δεν τολμά να κατονομάσει, επέλεξαν, όχι τυχαία, να γονατίσουν και να ταπεινώσουν την Ελλάδα.

Ο στόχος των διεθνών δανειστών είναι η Ελλάδα. Και γνωρίζουν πολύ καλά, πως αν καταστραφεί οικονομικά η Ελλάδα, θα συμπαρασύρει μαζί της και την Κύπρο –διότι οι δύο χώρες πάνε «πακέτο». Όπως και έγινε!
Εμείς, θα πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Οι διεθνείς δανειστές δεν είναι άλλοι από τους διεθνείς Εβραίους, τους μεγαλοτραπεζίτες, που ελέγχουν το τραπεζικό σύστημα της Ευρώπης και της Αμερικής και μέσω αυτών, το τραπεζικό σύστημα σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι διεθνείς Εβραίοι είναι οι διεθνείς δανειστές των κρατών, που ελέγχουν τα Χρηματιστήρια και τις διεθνείς αγορές. Και για να τα πετύχουν όλα αυτά, οι διεθνείς Εβραίοι εργάστηκαν μεθοδικά στο πλαίσιο ενός σχεδίου, για πολλούς αιώνες. Ακόμη και την πατρώα πίστη τους εγκατέλειψαν!
Αυτοί, είναι οι «αρχικλέφταροι» - κατά τον Δ. Χριστόφια.
Η Ορθόδοξη Ελλάδα είναι εμπόδιο στα σχέδια του Διεθνούς Σιωνισμού.
 Γι΄ αυτό, οι διεθνείς ηγέτες του επέλεξαν να την καταστρέψουν οικονομικά, να καταρρακώσουν το ηθικό και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, να ταπεινώσουν μία χώρα που έχει μεταλαμπαδεύσει σε ολόκληρο τον κόσμο τα φώτα του πολιτισμού της και του δημοκρατικού της πολιτεύματος.
Αυτό, οι Εβραίοι δεν το έχουν χωνέψει ποτέ!
Από το χτύπημα της Ελλάδας, θα πονέσει και η Κύπρος!
Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να αντιληφθούν, ότι το μόνο στήριγμά τους είναι η ορθόδοξη Ρωσία. Αυτό, πρέπει να το συνειδητοποιήσουν και οι διάφοροι φραγκολεβαντίνοι. Η σημερινή ορθόδοξη Ρωσία δεν είναι η πρώην Σοβιετική Ένωση.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι κατασκεύασμα του Διεθνούς Σιωνισμού και εξυπηρετεί τα σχέδιά του για παγκόσμια κυριαρχία. Με την τεχνητή οικονομική κρίση που δημιούργησε, ένα – ένα τα κράτη υποθηκεύουν την κρατική τους υπόσταση και κυριαρχία, βαθιά, στις τράπεζές των ηγετών του. Και αυτοί, θα φροντίσουν ώστε να μην ξοφλήσουν ποτέ τα δάνειά τους.
Ο κύκλος του «όφεως» βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Η μέγγενη του Διεθνούς Σιωνισμού σφίγγει ολοένα και πιο δυνατά τα κράτη μέλη της ΕΕ. Μέχρι να παραδώσουν την εξουσία στον «εκλεκτό» του!
Υπάρχει χρόνος για να αντιδράσουν τα ευρωπαϊκά κράτη. Φτάνει να συνειδητοποιήσουν, ότι υπάρχει ένα ξένο σώμα στην ευρωπαϊκή οικογένεια, που εργάζεται υπόγεια για την καταστροφή της.
 romiossini.com