Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Κάτι πολύ σοβαρό κυοφορείται με τις μουσουλμανικές προκλήσεις...

Το μουσουλμανικό στοιχείο θα αποτελέσει τον καταλύτη των νεοταξικών σχεδιασμών εναντίον της χώρας μας.Σταθερά και μεθοδικά τα διεθνή κέντρα και οι μυστικές υπηρεσίες, από κοινού με τα εγχώρια κρατικά και παρακρατικά τους δίκτυα, ΠΡΟΩΘΟΥΝ προβοκατόρικες προκλήσεις και συγκρούσεις, ακόμα και αιματηρά γεγονότα με τις οργανωμένες μουσουλμανικές ορδές τους.
Ο φανατισμός των Μουσουλμάνων πυροδοτείται καθημερινά από τους μηχανισμούς του διεθνούς παρακράτους και τις μουσουλμανικές εστίες τους στην Ελλάδα, αλλά και από τα πολυεδρικά, εγχώρια, «αριστερά» δίκτυα του επιδοτούμενου «αντιρατσισμού».
Το πλήθος των εξαθλιωμένων Μουσουλμάνων γίνεται εύκολη λεία στα χέρια των παρακρατικών μηχανισμών. Τα αποθέματα της μουσουλμανικής αγριότητας, τα οποία συστηματικά και ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ πυροδοτούνται και διογκώνονται, τα ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ οι μηχανισμοί της προβοκάτσιας και της νεοταξικής βαρβαρότητας σε ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ «ΚΙΝΗΜΑ».
Τα καινούργια «Δεκεμβριανά» θα «πατήσουν» πάνω στο μουσουλμανικό φανατισμό και την αγριότητα των φασιστικών ομάδων κρούσης τους.
Επιχειρείται η ΟΡΓΗ της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λαού να διοχετευθεί σε συγκρούσεις με τους Μουσουλμάνους.
ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ και ΟΞΥΝΟΥΝ συνειδητά τις ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ του μουσουλμανικού φανατισμού και της αγριότητας για να προκαλέσουν ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ με τον ελληνικό πληθυσμό, έτσι ώστε να περάσουν όλα τα νεοταξικά μακάβρια σχέδια κατά της Ελλάδας και του λαού της.
ΗΔΗ, αυτά τα μακάβρια σχέδια των προβοκατόρικων μηχανισμών έχουν καταγραφεί και στον Τύπο με διακριτικό τρόπο.
Οι προπαγανδιστικές μήτρες του καθεστώτος προλειαίνουν το έδαφος, με ύπουλο και δόλιο «αντιρατσιστικό» τρόπο…
Η κατάληψη των Προπυλαίων από τους Μουσουλμάνους είναι μια κλιμάκωση των σχεδιασμών και μια παραπέρα οργάνωση της οργανωμένης μουσουλμανικής αυθάδειας…
Και όλα αυτά μέσα στο «κλίμα» της επετείου του Πολυτεχνείου: Κλίμα που μπορεί να πυροδοτήσει λαϊκές κινητοποιήσεις και εκρήξεις λαϊκής ΟΡΓΗΣ.