Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Νεκρά έμβρυα σε βουδιστικό ναό. Σκοτεινές τελετές μετά από αμβλώσεις!

Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν εργαζόμενοι και αστυνομικοί σε βουδιστικό ναό στην Ταυλάνδη. Περισσότερα από 100 έμβρυα βρέθηκαν νεκρά τυλιγμένα σε σακούλες ή εφημερίδες. Πάνω από 100 έμβρυα, τα οποία πιθανότατα προέρχονται από παράνομες κλινικές αμβλώσεων, βρέθηκαν σε έναν βουδιστικό ναό στο κέντρο της Μπανγκόκ, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της Ταϊλάνδης.
Τα έμβρυα ήταν μέσα σε πλαστικές σακούλες και τυλιγμένα με εφημερίδες και εντοπίστηκαν στο νεκροτομείο του ναού.
Ο συγκεκριμένος χώρος προορίζεται για την αποθήκευση των σορών πριν από την αποτέφρωσή τους.
"Υπάρχουν περισσότερες από 100 πλαστικές σακούλες με νεκρά έμβρυα κρυμμένα στο εσωτερικό" του νεκροτομείου, ανακοίνωσε συνταγματάρχης της αστυνομίας. "Πιστεύουμε ότι προέρχονται από παράνομες κλινικές αμβλώσεων και το ερευνούμε", πρόσθεσε.
Εργαζόμενος του ιδρύματος Ποχ Τεκ Τουνγκ, οργάνωσης η οποία ασχολείται με την παροχή πρώτων βοηθειών και την περισυλλογή σορών, υποστήριξε ότι υπάρχουν αρκετές εκατοντάδες νεκρών εμβρύων.
αριθμός που έχουμε δεχθεί μέχρι στιγμής είναι 240, αλλά πιστεύουμε ότι υπάρχουν περίπου 300 με 500 έμβρυα, δεδομένου ότι έχουμε ψάξει μέχρι στιγμής μόνο τη μισή περιοχή", πρόσθεσε ο ίδιος.
Οι αμβλώσεις απαγορεύονται στην Ταϊλάνδη, με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου κινδυνεύει η υγεία της μητέρας ή όταν η κύηση είναι αποτέλεσμα βιασμού.