Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Η Νέα Τάξη πρέπει να διασπάσει να διαμελίσει το συμπαγές Ελληνικό δόγμα του Έθνους. Γνωρίζουν οτι ο λαός δεν είναι έτοιμος για την άνομη παγκοσμιοποίηση! Η Τουρκία εκτελεί συμβόλαια θανάτου των εθνών!


Μ.Τσαβούσογλου για ελληνικά νησιά: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει αν δεν αποστρατικοποιηθούν»

Μ.Τσαβούσογλου για ελληνικά νησιά: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει αν δεν αποστρατικοποιηθούν»

 «Ο πύραυλος Tayfun έχει εμβέλεια 1.000 χιλιόμετρα και μπορεί να πλήξει τη χώρα μας» λένε οι Τούρκοι

Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις σχετικά με τα ελληνικά νησιά καθώς ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στο θέμα της αποστρατιωτικοποίησης ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της έντασης με την Ελλάδα.

Ο Τσαβούσογλου μιλώντας στο τουρκικό κοινοβούλιο δήλωσε ότι «η ελληνική κυριαρχία στα νησιά ισχύει αν αποστρατιωτικοποιηθούν» ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι «θα κάνουμε αυτό που πρέπει αν δεν σταματήσει η παραβίαση του αποστρατιωτικοποιημένου καθεστώτος».

«Για πρώτη φορά στην κυβέρνησή μας αναφέραμε την παραβίαση αυτών των νησιών, των αποστρατικοποιημένων νησιών, από την Ελλάδα στις επιστολές που στείλαμε στον ΟΗΕ και για πρώτη φορά το συνδέσαμε με την κυριαρχία τους. Αυτό κάναμε. Δεν έχει γίνει από το 1960 μέχρι σήμερα. Λέμε ‘στείλαμε 3 επιστολές στον ΟΗΕ’. Τώρα το συνδέουμε με την κυριαρχία και λέμε: ‘Αν η Ελλάδα δεν σταματήσει αυτή την παραβίαση, θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται». Στηρίξτε μας. Στείλαμε 3 επιστολές’» ανέφερε προκλητικά ο Τσαβούσογλου.

https://www.defencenet.gr/amyna/toyrkia/921736_mtsaboysogloy-gia-ellinika-nisia-tha-kanoyme-ayto-poy-prepei-den