Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Τουρκία στις υπηρεσίες των Δυτικών

 
ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΟΠΛΙΖΕΤΑΙ : 11 φορτηγά φορτωμένα με όπλα τελευταίας τεχνολογίας από την Τουρκία κατευθύνονται προς το Κόσοβο.

Οι κρατικές αρχές της Δημοκρατίας της Σερβίας έλαβαν ανεπίσημα πληροφορίες, από επιθεώρηση των φορτωτικών, ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 11 φορτηγά στα βουλγαρο-μακεδονικά σύνορα που κινούνται προς την επικράτεια του Κοσσυφοπεδίου.

Όπως μαθαίνουμε, τα φορτηγά μεταφέρουν τα πιο σύγχρονα όπλα – όλμους και πυραύλους από την Τουρκία αξίας 27,5 εκατομμυρίων ευρώ, κατόπιν παραγγελίας το λεγόμενο Υπουργείο Άμυνας του Κοσόβου. Αυτό είναι ξεκάθαρη απόδειξη ότι ο λεγόμενος στρατός του Κοσσυφοπεδίου εξοπλίζεται εντατικά. Υπενθυμίζουμε ότι το αίτημα της κυβέρνησης της Σερβίας για επιστροφή 100 ως 1000 αντρών των σερβικών δυνάμεων ασφαλείας σύμφωνα με το ψήφισμα 1244 στο έδαφος του Κοσσυφοπεδίου υποβλήθηκε σήμερα στην KFOR στο διοικητικό πέρασμα Merdare.

Χθες το βράδυ, η κυβέρνηση της Σερβίας αποφάσισε, σύμφωνα με το ψήφισμα 1244 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, να στείλει αίτημα στην KFOR για την επιστροφή έως και χιλίων Σερβικών δυνάμεων ασφαλείας στο έδαφος του Κοσσυφοπεδίου

https://greeknation1.wordpress.com