Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Υπάρχουν αποκομμένες οικογένειες εντός Ελλάδας ακόμα και για 100χλμ....! Για το Ντουμπάϊ επιτρέπεται για Κόρινθο απαγορεύεται! Ας αφήσουν και τους υπόλοιπους Έλληνες να μετακινηθούν και ας μπούν σε τριήμερη καραντίνα


 Κυβερνητικό ξέσπασμα στους «προνομιούχους» του Ντουμπάι για να καλυφθεί η ασφυξία του νέου lockdown και της οικονομίας΄.

Το επικοινωνιακό Βατερλό της κυβέρνησης μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της επιβολής του πλέον ασφυκτικού lockdown παγκοσμίως, το οποίο προήλθε από την ταυτόχρονη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των «προνομιούχων φίλων» της κυβέρνησης στο Ντουμπάι, σημαδεύει την πορεία προς τον ανασχηματισμό.

Ο ελληνικός πληθυσμός φυλακισμένος μέσα στα ίδια του τα σπίτια από την μία και από την άλλη οι προνομιούχοι , οι οποίοι απόλυτα νόμιμα φυσικά είχαν τα χρήματα για να πάνε στο Ντουμπάι και να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά.

Η κυβέρνηση πανικόβλητη διαρρέει τα περί «σκληρού ελέγχου» λες και επρόκειτο για παρανόμους, ενώ όσοι μετέβησαν στην μεσανατολίτικη χώρα πήγαν νόμιμα, και απέδειξαν ότι αρκεί να έχεις λεφτά για ταξιδέψεις μακριά από την δυστοπική πραγματικότητα εντός Ελλάδας.

Ο ανασχηματισμός αναμένεται τα επόμενα εικοσιτετράωρα και αν πραγματοποιηθεί( ο κατάλογος των υπό αναδόμηση υπουργών έχει καταρτιστεί) ελάχιστα αναμένεται να προσφέρει στην κυβέρνηση της οποίας το μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο.

Οικονομική καταστροφή και τουρκική απειλή δεν μπορούν να ανατρέψουν τα γεγονότα για το κυβερνητικό αφήγημα που φέρνει εκλογές στο τέλος του εξαμήνου και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αλλάξει ο «σκληρός έλεγχος» των celebrities που επιστρέφουν.

Για την ιστορία η συγκεκριμένη πτήση προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος στις 2.25 το μεσημέρι και για το λόγο αυτό στο αεροδρόμιο όπου βρίσκονταν κλιμάκια του ΕΟΔΥ, που θα κάνουν ελέγχους και rapid test σε όλους τους επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης.

Οι επιβάτες της πτήσης από Ντουμπάι θα πρέπει, επίσης, να έχουν πάνω τους υποχρεωτικά αρνητικά αποτελέσματα από μοριακό τεστ των τελευταίων 72 ωρών, που θα έχουν κάνει στο Ντουμπάι. Όποιος επιβάτης δεν έχει μαζί του αυτό το τεστ δεν θα γίνεται δεκτός στη χώρα.

Τέλος, όλοι οι επιβάτες της πτήσης θα μπουν σε τριήμερη καραντίνα.


https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/950535_stoys-pronomioyhoys-xespa-epikoinoniaka-i-kyvernisi-gia-na