Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Οι τρομοκράτες μετέφεραν τοξικά υλικά στο χωριό Sarmin στο Ιdlib όπου προετοιμάζουν και χλώριο για τη χημική προβοκάτσια….

 
H τηλεόραση του Al-Mayadeen αναφέρει ότι σύμφωνα με πηγή από την επαρχία του Ιντλίμπ οι τρομοκράτες προετοιμάζουν χλώριο στο χωριό Sarmin 
για να το χρησιμοποιήσουν σε προβοκατόρικη χημική επίθεση μετά την μεταφορά του από το Saraqeb.
Η θέση των τοξικών ουσιών άλλαξε πολλές φορές μετά την άφιξη του παρατηρητή μέχρι την μεταφορά τους στο Sarmin.
Οι ΗΠΑ είχαν κατηγορήσει τη Συρία ότι πιθανότατα αέριο sarin,πρόσθεσε στο χλώριο στην επίθεση με τα χημικά όπλα στη Γούτα της Συρίας…
O αμερικανός Γερουσιαστής Richard H. Black σε συνέντευξή του στο Al-Mayadeen ανέφερε ότι κατέχει εδώ και κάποιες εβδομάδες πληροφορίες για την προετοιμασία μιας χημικής επίθεσης  στο Idlib από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες για να κατηγορηθεί η συριακή κυβέρνηση.
Στο Συμβούλιο Ασφαλείας ο V. Nebenzia o Ρώσος διαρκής αντιπρόσωπος στα Ην. Έθνη είπε : η φημολογούμενη διατήρηση των χημικών όπλων από τη πλευρά της Συρίας είναι αβάσιμη. Η οργάνωση για την Απαγόρευση χημικών όπλων κατέστρεψε τα αποθέματα των χημικών όπλων της Συρίας. Οι τρομοκρατικές οργανώσεις χρησιμοποίησαν χημικά όπλα στη Συρία για να δικαιολογήσουν την εξωτερική παρέμβαση στη χώρα. Πρόθεσε ότι οι τρομοκράτες απήγαγαν πολλά παιδιά για να τα χρησιμοποιήσουν σε χημικό θέατρο.
dimpenews.com