Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Batman με σατανιστικά σύμβολα πεντάφλες στον κύκλο με πολύ μαγεία και γύμνια!

 
Ο Σκοτεινός Ιππότης εμφανίζεται στο πρώτο τεύχος της σειράς "Batman Damned" όπως τον γέννησε η μητέρα του, με αποτέλεσμα το κόμικ να πουλάει σαν χρυσός.

Η εκδοτική DC ανακοίνωσε ότι στις μελλοντικές εκδόσεις θα 'θολώσει" τα επίμαχα καρέ καθώς το γυμνό δεν προσθέτει κάτι στην πλοκή.
Adtech Ad
Η νέα σειρά κόμικς της DC με γενικό τίτλο "Black Label" απευθύνεται αποκλειστικά στους ενήλικες λάτρεις των κόμικς, κάτι που απέδειξε ξεκάθαρα και το πρώτο κεφάλαιό της, "Batman Damned". Στο εν λόγω κόμικ, το οποίο υπογράφουν ο συγγραφέας Brian Azzarello και ο καλλιτέχνης Lee Bermejo, πρωταγωνιστεί -όπως αναφέρει και ο τίτλος- ο Μπάτμαν, ο οποίος τα βάζει με υπερφυσικές δυνάμεις (στη μάχη του αυτή συναντά και τους δημοφιλείς ήρωες John Constantine και Zatanna που είναι επιρρεπείς στη μαγεία).
   
Το πρώτο εκ των τριών τευχών του "Batman Damned" κυκλοφόρησε και προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όχι για την ιστορία του ή την πένα του Bermejo, αλλά γιατί καταγράφει μια ιστορική πρωτιά στην ιστορία των κόμικ: Αυτή της πρώτης γυμνής εμφάνισης του Σκοτεινού Ιππότη. Και όταν λέμε γυμνής, εννοούμε ολόγυμνης με τον Μπάτμαν να αφαιρεί τη στολή του καθώς μπαίνει στη γνωστή του σπηλιά και να μένει όπως τον γέννησε η μητέρα του. Κάποια από τα καρέ του κόμικ εστιάζουν μάλιστα στα πιο ιδιωτικά του σημεία.
Μόλις έγινε αντιληπτή αυτή η "πρωτιά", οι συλλέκτες έσπευσαν να προμηθευτούν το τεύχος με αποτέλεσμα αυτό να γίνει σε διάστημα ωρών συλλεκτικό και η τιμή του να εκτοξευτεί. Αυτήν τη στιγμή πωλείται στο διαδίκτυο στην πενταπλάσια σχεδόν τιμή από την αρχική.
Το "σούσουρο" που έγινε ωστόσο δεν φαίνεται να ικανοποίησε την DC, η οποία έλαβε σοβαρά υπόψιν τα αυστηρά σχόλια κάποιων περί περιττής γραφικότητας των σχεδίων. Ως αποτέλεσμα ανακοίνωσε ότι σε όλες τις μελλοντικές εκδόσεις του τεύχους (είτε μεμονωμένες είτε σε τόμους) θα θολώσουν τα επίμαχα καρέ, δεδομένου άλλωστε ότι η γύμνια του υπερήρωα δεν έχει να προσθέσει κάτι σημαντικό στην πλοκή.
Η ανακοίνωση αυτή βέβαια χαροποίησε περαιτέρω τους συλλέκτες καθώς η πρώτη έκδοση του Batman Damned 1 καθίσταται αυτόματα πιο σπάνια. Σημειώνεται ότι στην ψηφιακή έκδοση του τεύχους έχει ήδη επέλθει η... λογοκρίσια ενώ τα μελλοντικά δύο τεύχη του "Batman: Damned" δεν θα φέρουν άλλες τέτοιες γραφικές εικόνες.
H ιστορική πρωτιά του Batman Damned:
Στο νέο του κόμικ ο Μπάτμαν είναι γυμνός και οι συλλέκτες τρίβουν τα χέρια τους
Στο νέο του κόμικ ο Μπάτμαν είναι γυμνός και οι συλλέκτες τρίβουν τα χέρια τους
Στο νέο του κόμικ ο Μπάτμαν είναι γυμνός και οι συλλέκτες τρίβουν τα χέρια τους
Στο νέο του κόμικ ο Μπάτμαν είναι γυμνός και οι συλλέκτες τρίβουν τα χέρια τους
https://www.news247.gr/viral/sto-neo-toy-komik-o-mpatman-einai-gymnos-kai-oi-syllektes-trivoyn-ta-cheria-toys.6651410.html