Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Οι μεγαλύτερες πυρηνικές δυνάμεις του πλανήτη ετοιμάζονται για μεγάλων διαστάσεων πόλεμο, πρέπει να τον δικαιολογήσουν!

«Βόμβες» Νετανιάχου! «Το Ιράν έχει όπλα μαζικής καταστροφής»! Παρουσίασε ντοκουμέντα σαν… σταρ!
- Με έκτακτο διάγγελμα, ο πρόεδρος του Ισραήλ αποκαλύπτει ντοκουμέντα για την πυρηνική συμφωνία του Ιράν - "Το Ιράν είπε ψέματα"
είπε ξεκινώντας να παρουσιάζει τις αποδείξεις - Είχε φακέλους και cd πίσω από... κουστίνες τις οποίες κατέβαζε εντυπωσιακά για να τα αποκαλύψει!
 - Παρουσιάζει φωτογραφίες από μυστικές αποθήκες και κατασχεθείσες αποδείξεις - Δείτε ζωντανά όσα λέει ο Ισραηλινός πρόεδρος
Το είχε προαναγγείλει. «Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου θα κάνει δηλώσεις, που θα μεταδοθούν ζωντανά από τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας, αναφορικά, όπως επισημαίνεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο του, με μια «σημαντική εξέλιξη» σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης». Αυτό μετέδιδαν από το απόγευμα της Δευτέρας, 30.04.2018, τα διεθνή πρακτορεία. Και το έκανε με τρόπο, μάλιστα… επαγγελματικό! Ο πρόεδρος του Ισραήλ δίνει συνέντευξη Τύπου και ξεκίνησε παρουσιάζοντας δηλώσεις του προέδρου του Ιράν, Χασάν Ροχανί, ο οποίος έλεγε πως το Ιράν δεν έχει πυρηνικά. Ποια ήταν η απάντηση του Νετανιάχου; «Το Ιράν είπε ψέματα»! Και μάλιστα η ατάκα αυτή… έπαιζε στο power point που βρίσκονταν πίσω του! Δεν ήταν μόνο αυτό, όμως, το στοιχείο… σόου που προσέδωσε ο Ισραηλινός πρόεδρος στην παρουσίασή του.

Δείτε ζωντανά όσα λέει ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου

Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ. Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.
https://www.newsit.gr/kosmos/vomves-netaniaxou-iran-exei-opla-mazikis-katastrofis-parousiase-ntokoumenta-san-star/2502249/