Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Θεωρεί οτι η Αρκούδα κοιμάται, αλλα όταν την δεί ξαφνικά θα είναι και αργά

Μαζικό έγκλημα πολέμου με χημικά όπλα ετοιμάζει η Τουρκία στη Συρία – Θα κατηγορήσει τη Ρωσία
Η ισλαμιστική ερντογανική τουρκική εφημερίδα Yeni Safak κατηγορεί την υποστηριζόμενη από τη Ρωσία κυβέρνηση της Συρίας,
ότι προετοιμάζεται να εξαπολύσει σφαγή εις βάρος των κατοίκων της πόλης Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία.
Με πληθυσμό περίπου ενός εκατομμυρίου κατοίκων η Ιντλίμπ -όπως και σχεδόν ολόκληρη η ομώνυμη επαρχία που την περιβάλλει- κατέχεται από τις οργανώσεις της Αλ Κάιντα και τις ομάδες των τουρκόφιλων μισθοφόρων του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA).
Η Ιντλίμπ έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών τον Μάρτιο του 2015. Από τότε είναι το προπύργιο της Τζαμπχάτ Φάτεχ Αλ Σαμ, της πρώην Αλ Νούσρα, του κυρίως βραχίονα της Αλ Κάιντα στη Συρία, και των συμμοριών μισθοφόρων «μετριοπαθών» ισλαμιστών που εξοπλίζει και χρηματοδοτεί η Τουρκία κι άλλες σουνιτικές περιφερειακές δυνάμεις. Όλοι αυτοί οι τρομοκράτες έχουν συστήσει έναν κοινό «στρατό», τον λεγόμενο Στρατό της Κατάκτησης, στα αραβικά Τζαΐς Αλ Φάτεχ, «φερετζέ» της Αλ Κάιντα.
«Ο Άσαντ θα επιτεθεί σε χιλιάδες πολίτες με αέριο χλώριο και βόμβες φωσφόρου, ενώ η Μόσχα θα υποστηρίξει την επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους», δήλωσε ο Βετσίχ Κούμα (Vecih Cuma), αντιπρόεδρος της λεγόμενης «μεταβατικής» ψευδοκυβέρνησης της Συρίας που εδρεύει και σιτίζεται στην Τουρκία.
Σύμφωνα με τον «αντιπρόεδρο», οι πληροφορίες του προέρχονται από ασφαλείς πηγές.
«Οι επιθέσεις θα εξαπολυθούν με την υποστήριξη των [ρωσικών] πολεμικών πλοίων που βρίσκονται στην ανατολική Μεσόγειο και επίσης θα καταστρέψουν ολοσχερώς το Χαλέπι».
Όπως έχει καταγγελθεί και μέσα στην τουρκική Βουλή, η Τουρκία είναι εκείνη που προμήθευσε με χημικά όπλα τους «αντάρτες» στο παρελθόν για να χρησιμοποιηθούν σε επιθέσεις κατά αμάχων και να κατηγορηθεί στη συνέχεια η συριακή κυβέρνηση ώστε να προκληθεί διεθνής στρατιωτική χερσαία επέμβαση στη Συρία. Να σημειωθεί εδώ ότι και η Σαουδική Αραβία έχει κατηγορηθεί ότι προμήθευσε με χημικά τους σουνίτες τρομοκράτες.
Δεν αποκλείεται εδώ να έχουμε να κάνουμε με την έμμεση προαναγγελία μιας νέας τουρκικής προβοκάτσιας, σε συνεργασία με τους τζιχαντιστές και χρήση χημικών όπλων.
Μόνο που αυτή τη φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν γνωρίζει ότι υπάρχει πιθανότητα πρόκλησης όχι απλώς ενός γενικευμένου περιφερειακού πολέμου, αλλά ενός πραγματικά παγκοσμίου πολέμου.
Η Τουρκία στήνει το σκηνικό για να κατηγορήσει τη Ρωσία για εξολόθρευση με απαγορευμένα όπλα μαζικής καταστροφής δεκάδων εάν όχι εκατοντάδων χιλιάδων αμάχων.
Οι «πληροφορίες» που αναμασά ο αχυράνθρωπος «αντιπρόεδρος» της ανύπαρκτης συριακής μεταβατικής κυβέρνησης δείχνουν ξεκάθαρα ότι για το επικείμενο μαζικό έγκλημα πολέμου θα κατηγορηθούν Ρωσία και Συρία, σε ένα άκρως ασταθές παγκόσμιο περιβάλλον ιδιαίτερα μετά τις αμερικανικές εκλογές και τη νίκη Τραμπ.
Ο αχυράνθρωπος του Ερντογάν, «αντιπρόεδρος» της «μεταβατικής κυβέρνησης», δασκαλεμένος προφανώς από τις τουρκικές υπηρεσίες, προειδοποιεί ότι εάν η διεθνής κοινότητα δεν σταματήσει αυτή τη βία (της Δαμασκού και της Μόσχας), πολλά μέρη, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ιράν και της Ρωσίας θα «επηρεαστούν από τα γεγονότα». Πρόκειται για ξεκάθαρη απειλή για παγκόσμιο πόλεμο.