Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Πως μέσα απο την θριαμβευτική αυτή παρέλαση των Ρώσων, ξεκαθαρίζει το τοπίο όσο αφορά τις σημερινές συμμαχίες...Ποιοι στέκονται πλάϊ στο σημερινό ναζιστικό πρόσωπο της παγκοσμιοποίησης και ποιοί όχι!

(Vid) Οι φωτεινότερες στιγμές της Νίκης, παρέλαση στη Μόσχα
Από την Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα έληξε η παρέλαση προς τιμήν της 70ης επετείου της Νίκης στο Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο.
Στην επίσημη πομπή στην πρωτεύουσα συμμετείχαν 16.000 άνθρωποι συμμετείχαν στην παρέλαση των Ρώσων στρατιωτών όλων των όπλων των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και εκπρόσωποι των 10 χωρών.
 Όπως επίτιμοι προσκεκλημένοι στην Κόκκινη Πλατεία παρέστησαν 2.300 βετεράνους.
Η παρέλαση έγινε με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Shoigu. Μετά από αυτή την ομιλία, ο ανώτατος διοικητής - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.
Η παρέλαση αποτελείται από δύο μέρη: ιστορικά και σύγχρονα. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζονται για πρώτη φορά τα τελευταία δείγματα όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού.
Κατά τη διάρκεια της παρέλασης Ημέρα της Νίκης στην Κόκκινη Πλατεία έχει περάσει επιτυχώς μια στήλη των δεξαμενών «Αρμάτας». Απέδειξαν επίσης ότι η BMP (οχήματα μάχης Πεζικού), τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού (APC), ACS (αυτοκινούμενα πυροβόλα), Διαμερικανική Τράπεζα Ανάπτυξης "yars".
Η παρέλαση έκλεισε με μια έκταση αεροπορίας. Σύμφωνα με την «αεροπορική επίδειξη" για πρώτη φορά πέταξε πάνω από την Κόκκινη Πλατεία πληρώματα νεότερο μαχητής του "4 ++" Su-35 και Su-30, αναβαθμισμένο επιθετικά ελικόπτερα Mi-35M και κατάρτιση ελικόπτερο "Ansat-U."
Επίσης, στην παρέλαση παρουσιάστηκαν τα αεροσκάφη αεροπορίας ανεφοδιασμού IL-78 βαρύ στρατιωτικό μεταφορικό στρατιωτικό αεροσκάφος IL-76, μια ομάδα στρατιωτικών και των επιχειρησιακών-τακτικών αεροπορικών μεταφορών.
Η τελετή παρέστησαν επίσης ακροβατική ομάδα «Ρωσική Ιπποτών» και «Πετροχελίδονα», αποδεικνύοντας την περίφημη «Κουβανός διαμάντι" εννέα του Su-27 και MiG-29. Air Ομάδα πιλότοι "Γεράκια της Ρωσίας" Lipetsk aviatsentr έδειξαν εναέρια κατασκευή "τακτικό φτερό» της 10 αεροσκάφη. Στις τάξεις πληρώματα ελικόπτερο πέταξε ακροβατική ομάδα "Berkut" Mi-28N "Night Hunter".Οι εορτασμοί στη Μόσχα με αφορμή την 70η επέτειο της Νίκης παρακολούθησαν περίπου 30 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των ξένων χωρών και επικεφαλής των διεθνών οργανισμών.
Το πρόγραμμα των εορτασμών θα λήξει στις 9 Μαΐου το βράδυ συναυλία στην Κόκκινη Πλατεία και τα παραδοσιακά πυροτεχνήματα.
tvzvezda.ru