Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Tζιχαντιστές καλούν σε νέο μακελειό: Σκοτώστε τους, σφαγιάστε τους, βάλτε φωτιά στα αυτοκίνητα και τα σπίτια τους [βίντεο]

 ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΗΠΑ ΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑΤΟΛΥΛΙΣΜΑ
Δεν έχει τέλος ο τρόμος στη Γαλλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη καθώς οι απειλές των τζιχαντιστών μετά το μακελειό στο Παρίσι συνεχίζονται.
Νέο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από το στρατηγείο ενημέρωσης των φανατικών ισλαμιστών στη Ράκα της Συρίας και οι τζιχαντιστές  απειλούν με νέο αιματοκύλισμα.
«Λέω σε όλους τους Γάλλους πολίτες που πιστεύουν ότι το Ισλαμικό Κράτος δεν θα φτάσει στην Ευρώπη ότι με την βοήθεια του Αλλάχ, θα φτάσουμε στην Ευρώπη και θα εξαπλωθούμε σε όλη την Ευρώπη, τη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία την Ελβετία ακόμα και τις ΗΠΑ», αναφέρει ο πρώτος φανατικός ισλαμιστής.
Ο 2ος επόμενος ισλαμιστής είναι ακόμα πιο ακραίος και συμβουλεύει τους «δικού» που είναι στην Ευρώπη και δεν μπορούν να πάνε στο χαλιφάτο: «Λέω σε όλα τα αδέρφια μου, που δεν μπορούν να μεταναστεύσουν και να ενταχθούν στο Ισλαμικό Χαλιφάτο: Προσπαθήστε να αντισταθείτε με όλη σας την δύναμη. Σκοτώστε τους, σφαγιάστε τους, βάλτε φωτιά στα αυτοκίνητα και τα σπίτια τους».
Και ο τρίτος Τζιχαντιστής συνεχίζει τις απειλές : «Λέω στους αδερφούς μου. Εάν δείτε αστυνομικό, σκοτώστε τον. Σκοτώστε τους όλους. Σκοτώστε όλους τους άπιστους που βλέπετε στους δρόμους».



Πηγή: Tζιχαντιστές καλούν σε νέο μακελειό: Σκοτώστε τους, σφαγιάστε τους, βάλτε φωτιά στα αυτοκίνητα και τα σπίτια τους [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/187015/tzihantistes-kaloyn-se-neo-makeleio-skotoste-toys-sfagiaste-toys-valte-fotia-sta#ixzz3Ou6OVpnF