Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: “Το τουρκικό κράτος στέλνει ισλαμιστές μετανάστες στην Ελλάδα”!

ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ. ΓΝΩΣΤΗΣ Ο ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ! “Αβανταδόροι” του σχεδίου όσοι έσπευσαν να αθωώσουν τους δουλέμπορους για την δολοφονία στο Φαρμακονήσι. Μεταξύ αυτών και ο Παπανδρέου!
Στην βουλή από τον Γαβριήλ Αβραμίδη το βρώμικο σχέδιο. Απαντήσεις εδώ και τώρα!Στυγνή ομολογία σε τουρκική επιθεώρηση: Οργανωμένο σχέδιο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (Jitem) για μεταφορά ισλαμιστών παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα! Πλήρης συνεργασία με το επίσημο κράτος και την τουρκική ακτοφυλακή.Την ύπαρξη δύο στρατηγικών υποδομών σε Αϊδίνιο και Κωνσταντινούπολη, επιβεβαιώνει πρώην υψηλόβαθμος αξιωματικός της Jitem, που διατέλεσε υπεύθυνος του αρχηγείου του Αϊδινίου!
Το κύκλωμα, από το 2002 αποτελεί έναν από τους πλέον κερδοφόρους μηχανισμούς της τουρκικής οικονομίας, ενώ μετέπειτα η όλη επιχείρηση οργανώθηκε αρτιότερα, με τη χάραξη μυστικών οδικών διαδρομών και μάλιστα εν γνώση του πρωθυπουργού κ. Τ. Ερντογάν.
Επίκαιρη ερώτηση αναφορικά με τις πληροφορίες που διαρρέει εβδομαδιαία τουρκική επιθεώρηση για τη λειτουργία παράνομου κυκλώματος προώθησης μεταναστών στη χώρα μας με τη συνδρομή της μυστικής υπηρεσίας Jitem, κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης προς την ηγεσία του Υπουργείου  Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αναλυτικά στην κατατεθείσα ερώτηση, ο Γ. Αβραμίδης αναφέρει:

«Την αποκάλυψη ότι, εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες προωθούνται από οργανωμένο κρατικό τουρκικό κύκλωμα στην Ελλάδα, αποκαλύπτει δημοσίευμα της εβδομαδιαίας τουρκικής επιθεώρησης «Aksyon» (τχ.1.000,3-9/02/2014). Όπως, υποστηρίζεται μια από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, η Jitem σχεδιάζει και διενεργεί τη μεταφορά επί καθορισμένων διαδρομών μεταναστών προς τη χώρα μας. Η παράνομη αυτή επιχείρηση διεξάγεται υπό το καθεστώς πλήρους ανοχής της τουρκικής ακτοφυλακής.

Τα στοιχεία, που επικαλείται η τουρκική επιθεώρηση μαρτυρούν πως, κάθε χρόνο περίπου 150.000 άνθρωποι από διάφορες μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της βορείου Αφρικής, συγκεντρώνονται στην Τουρκία, προκειμένου να προωθηθούν από τη Jitem προς τις τουρκικές ακτές του Αιγαίου και τον Έβρο, με τελικό προορισμό την Ελλάδα. Το οργανωμένο κύκλωμα λειτουργεί από το 1993, όταν τα πρώτα κύματα μεταναστών έφτασαν στην Τουρκία.

Την ύπαρξη δύο στρατηγικών υποδομών σε Αϊδίνιο και Κωνσταντινούπολη, επιβεβαιώνει πρώην υψηλόβαθμος αξιωματικός της Jitem, που διατέλεσε υπεύθυνος του αρχηγείου του Αϊδινίου (ανατολικά της Σμύρνης) και σήμερα δεν ζει στην Τουρκία. Εκεί καταστρώνονται, τα τελικά σχέδια και τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν, ενώ παράλληλα λειτουργεί ολόκληρη γραμμή παραγωγής πλαστών εγγράφων. Το κύκλωμα, από το 2002 αποτελεί έναν από τους πλέον κερδοφόρους μηχανισμούς της τουρκικής οικονομίας, ενώ μετέπειτα η όλη επιχείρηση οργανώθηκε αρτιότερα, με τη χάραξη μυστικών οδικών διαδρομών και μάλιστα εν γνώση του πρωθυπουργού κ. Τ. Ερντογάν. Επισημαίνουμε πως, στο εν λόγω δημοσίευμα επαναλαμβάνονται οι γνωστές ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον της Ελλάδας ότι, διατηρεί στρατόπεδα τρομοκρατών που εκπαιδεύονται για να περάσουν στην Τουρκία, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό την αντίστροφης κατεύθυνσης ροή από εκείνη των παράνομων μεταναστών.

Ερωτάστε, κύριε Υπουργέ:

1. Πως αξιολογείτε και πως ελέγχετε τις παραπάνω δημοσιευμένες πληροφορίες; Αμφιβάλλετε, ακόμα για το ποιοι μεταφέρουν οργανωμένα εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες μουσουλμανικού θρησκεύματος στην πατρίδα μας;

2. Πως αξιολογείται η τουρκική προπαγάνδα που παρουσιάζει, ως άλλοθι της παράνομης δραστηριότητάς τους, τη λειτουργία στρατοπέδων εκπαίδευσης τρομοκρατών στη χώρα μας και πώς αυτή επηρεάζει καθημερινά την ασκούμενη πολιτική προστασίας των εθνικών μας συνόρων»;

Η ερώτηση αναμένεται να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής, την Πέμπτη 27/02/2014.

                                                                         ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

olympia.gr