Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ξυπνήστε! Οι Χριστιανοί... θυσιάζονται στη Συρία

του Γιώργου Θεοχάρη
Ισοπεδώνουν… την Χριστιανοσύνη στη Συρία και η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί παθητικά τις εξελίξεις…
Που είναι ο ΟΗΕ; Που είναι η προηγμένες χώρες που ΄΄προασπίζουν ΄΄την ανθρωπότητα από επικίνδυνες ομάδες και από τη λαίλαπα φανατισμένων και άρρωστων εξτρεμιστών να απλώσει δίχτυ προστασίας, όπως κάνει εκεί που επιθυμεί ; Οι πληρωμένοι σφαγιάδες μέχρι πότε θα δρουν ανενόχλητοι;Και φυσικά αναφέρομαι στην αποκαλούμενη αντιπολίτευση της Συρίας που αποτελεί μία οργανωμένη ομάδα κυρίως αλλοδαπών οπαδών της βίας και του τρόμου ώστε να ρίξει το καθεστώς του Ασαντ ο οποίος παρέχει προστασία στους Χριστιανούς .
Στο βωμό των συμφερόντων της η Δύση ξεπούλησε κάθε ανθρώπινη και θρησκευτική αξία.

Ο απολογισμός…τραγικός μέχρι στιγμής

Περισσότερες από 300 εκκλησίες έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην Συρία, εκατοντάδες χριστιανοί έχουν δολοφονηθεί και χιλιάδες χριστιανές έχουν βιαστεί από τους ισλαμιστές.

Mαζικές δολοφονίες χριστιανών, απαγωγές και εκτελέσεις ελληνορθοδόξων, καθολικών και κοπτών χριστιανών, βιασμοί Χριστιανών γυναικών, καταστροφή εκκλησιών και ιερών συμβόλων της χριστιανοσύνης.

Οι Χριστιανοί εξοντώνονται από τους πληρωμένους Ισλαμιστές σαν τις μύγες….

Εγκαταλελειμμένοι οι Χριστιανοί της Μέσης Ανατολής , όπως είπε χθες και ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων, κ. Θεόφιλος.

Ο μητροπολίτης Χαλεπίου Παύλος που έχει απαχθεί και ακόμα δεν έχει δώσει σημεία ζωής, είχε υπογραμμίσει χαρακτηριστικά, ΄΄Δυστυχώς, μέσα από αυτό το πρίσμα οι αυτόχθονοι χριστιανικοί πληθυσμοί και οι μη μουσουλμάνοι της Μέσης Ανατολής είναι καταδικασμένοι.

Η Αμερική των Δημοκρατικών, έχει κάνει την επιλογή της. Και οι σφογγοκωλάριοι της Ουάσιγκτον στην Δύση ακολουθούν κατά πόδας. Όπως η Σουηδία του Κάρλ Μπίλτ, για παράδειγμα, που βρίσκεται σε μυστικές διαδικασίες πώλησης όπλων αξίας 12 δις δολαρίων στη Σαουδική Αραβία.

Όπως η Γερμανία, όπως η Αγγλία, όπως η Γαλλία….όλοι αυτοί, που μαζί με τους Τούρκους, τους Σαουδάραβες, και τους υπόλοιπους κλεπτοκράτες του Περσικού Κόλπου συναποτελούν την … «αψεγάδιαστη» Διεθνή Κοινότητα δηλαδή την International Community, ή αλλιώς INTCOM. Ήμαρτον!΄΄

Η δίκαιη και αλληλέγγυα Δύση που είναι άραγε;