Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Στρατόπεδο τρομοκρατών η Τουρκία με τα σύνορα μας ανοιχτά;



«Κατά τις επίσημες επαφές του Ιράν με το Σύριο υπουργό Εξωτερικών Ουαλίντ Μοαλλέμ, αναφέρθηκε ότι διάφορες εθνικότητες ξένοι τρομοκράτες που είναι κατά της κυβέρνησης της Συρίας μπαίνουν στη χώρα αυτή από την Τουρκία»,αναφέρει το τουρκικό CNN Türk.

Ασεβείς, υποκριτές και ανεύθυνοι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες!

Τα σκάνδαλα και η προσπάθεια κουκουλώματος τους αποτελούν ατράνταχτα παραδείγματα της ωμής ασέβειάς τους προς τον ελληνικό λαό!Του Διονύση Μακρή
...σας λυπάμαι γιατί σε σύγκριση μ’ αυτούς που θυσιάστηκαν για την πατρίδα αυτή είστε άβουλα ανθρωπάκια της φακής... και γι’ αυτό θα καταγραφείτε ως δοσίλογοι σε γη και ουρανό, αφού συνειδητά επιλέξατε να βαδίσετε την οδό του Εφιάλτη.
Άραγε δεν φοβούνται οι Επίσκοποι μήπως κι αυτοί ακούσουν από τον Κύριο το ουαί υμίν Φαρισαίοι υποκριτές; Το σόι Επίσκοποι είναι όταν αφήνουν τους ανώμαλους και κάθε λογής ανόητο ψυχασθενή να αλωνίζουν ανεξέλεγκτα στην επισκοπή τους;

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Πυρά Σεραφείμ κατά Ρεπούση για την κατάργηση του εκκλησιασμού.

Αφορμή για την επίθεση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ κατά της Μαρία Ρεπούση, είναι η πρόταση της τελευταίας για κατάργηση του εκκλησιασμού των μαθητών.
Ο Μητροπολίτης αναφέρεται στους 1629 ψήφους επί συνόλου 120.000 του εκλογικού σώματος στην Ά Πειραιά, που συγκέντρωσε η κ. Ρεπούση, θεωρώντας ότι η πρόταση της δεν εκπροσωπεί δημοκρατικά τους ψηφοφόρους της Περιφέρειας. Δεν παραλείπει μάλιστα να σχολιάσει την επίθεση που είχε δεχτεί από την κ. Ρεπούση, μέσα από τηλεοπτική εκπομπή.
Η ανακοίνωση του:

Ήττα των μισθοφόρων της δύσης, ζητούν βοήθεια από Τουρκία.

Σε δύσκολη θέση έχουν περιέλθει οι δυνάμεις των ισλαμιστών ανταρτών και των μισθοφόρων, οι οποίοι μάχονται το καθεστώς Άσαντ.
 Χαρακτηριστικό της κατάστασης στην οποία βρίσκονται είναι κάλεσαν πλέον σε βοήθεια την Τουρκία απευθύνοντας έκκληση να εισβάλλει στη Συρία και να τους ενισχύσει άμεσα με οπλισμό.
Συγκεκριμένα ένας από τους διοικητές των Σύρων εξεγερθέντων, που έχουν την έδρα τους στην Τουρκία, δήλωσε όπως μετέδωσαν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία:

( ΦΩΤΟ η ΜΑΣΚΌΤ των Ολυμπιακών αγώνων του 2012 ) το ΘΗΡΙΟ Α΄' (ΙΕΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΙΩΑΝΝΟΥ 13' ΚΕΦ..) ΚΑΙ ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ( το δικερατο ΘΗΡΙΟΝ..) ( ΜΑΣΟΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ).


Πέντε δις ευρώ τα έσοδα της Τουρκίας.

Από την “Βιομηχανία της Λαθρομετανάστευσης” - Οργανωμένο το “Κρατικό” έγκλημα.
Η λαθρομετανάστευση για χώρες όπως η Ελλάδα αποτελεί σημαντικό πρόβλημα, το οποίο επηρεάζει άμεσα την κοινωνική συνοχή.
Για κάποιες άλλες χώρες, όμως, όπως η Τουρκία, είναι… ευλογία!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα», πρόσφατη έκθεση της ίδιας της τουρκικής αστυνομίας, δείχνει ότι η «βιομηχανία» της λαθρομετανάστευσης αποφέρει ετήσια έσοδα που αγγίζουν τα 5 δισ. δολάρια.

Η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για το… μνημόνιο.

«Τέλος μέ τά φοβικά σύνδρομα τοῦ Μνημονίου καί τῶν Δανειακῶν Συμβάσεων, πού εἶναι ὅλα ἄκυρα καί παράνομα, ἀντισυνταγματικά καί ἀπάνθρωπα!
200 χρόνια πρίν ὁ Ἐθναπόστολος τοῦ Γένους, ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός πού ἀνέστησε Πίστη καί Πατρίδα στίς ψυχές τῶν Σκλάβων, μᾶς ἀποκάλυψε μέ τή Χάρη τοῦ Θεοῦ, ὅτι ΔΕΝ θά πληρωθεῖ τό δυσβάσταχτο καί ἐν πολλοῖς κατασκευασμένο καί παράνομο Ἑλληνικό «χρέος», τό.... ὁποῖο δημιουργήθηκε ρίχνοντάς μας χρῆμα πολύ, μέσω ΕΟΚ/ΕΕ, πού ἀλλοίωσε ὁ λαό μας, τίς ἀξίες, τίς παραδόσεις καί τήν ἴδια τήν ὑπόστασή του! Ἰδού οἱ συγκεκριμένες προφητεῖες του γιά τό Ἑλληνικό «Χρέος»:

Ο γιος του πρωθυπουργού της Κένυας βαπτίστηκε Ορθόδοξος Χριστιανός..

Ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Κένυας κ. Μακάριος δέχθηκε, προ αρκετών εβδομάδων, τον πρωτότοκο γιο του πρωθυπουργού της Κένυας Ραΐλα Οτίγκα, Φιντέλ Κάστρο, τον οποίο συνόδευε η μέλλουσα σύζυγός του καταγομένη από την Ερυθραία.
Το ζευγάρι εξέφρασε τη μεγάλη επιθυμία του να ενταχθεί ο Φιντέλ στους κόλπους της μίας, αγίας, καθολικής και αποστολικής εκκλησίας.
Αφού έγιναν οι σχετικές και απαραίτητες διευθετήσεις, κατήχηση κ.τ.λ., ο σεβασμιότατος τέλεσε το μυστήριο του βαπτίσματος στο μεγάλο βαπτιστήρι της ορθόδοξης πατριαρχικής σχολής «Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Μακάριος Γ΄», βαπτίσας τον Φιντέλ, μαζί με 22 άλλα άτομα, δίνοντάς του το όνομα Μακάριος.

ΒΙΝΤΕΟ: Το πιο γενναίο κορίτσι του κόσμου! Στέκεται απέναντι στους στρατιώτες και δείτε τι λέει.









Πακιστανοί ξυλοκοπούν έλληνες, ο ρατσισμός τους δεν εχει όρια

Ομάδα Πακιστανών επιτέθηκε σε ζευγάρι Ελλήνων με γροθιές, κλωτσιές αλλά και ρόπαλα.
Δεν έχει βρεθεί εξήγηση, προς το παρόν πάντα, για τη βάναυση επίθεση που δέχτηκε ζευγάρι Ελλήνων σε δρόμο του Περιστερίου.
Δράστες ομάδα Πακιστανών οι οποίοι χτύπησαν τους ανθρώπους με κλωτσιές, μπουνιές αλλά και ξύλινα ρόπαλα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής μια ομάδα περίπου δέκα Πακιστανών που βρισκόταν σε δρόμο του Περιστερίου, επιτέθηκε σε δύο Έλληνες που περνούσαν με τα μηχανάκια τους από το σημείο και τους τραυμάτισαν.

Εκεί μας έφτασαν: Οι πρώτες ένοπλες ομάδες ασφαλείας από πολίτες είναι γεγονός!

Το έλλειμμα εσωτερικής ασφάλειας που βιώνει η χώρα ανάγκασε για πρώτη φορά τους πολίτες μιας επαρχιακής περιοχής να αυτο-οργανωθούν σε ένοπλες ομάδες περιφρούρησης των ζωών και των περιουσιών τους.
Οι πρώτες ένοπλες ομάδες αυτοπροστασίας πολιτών έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή του Μοσχοχωρίου Λαμίας και ήρθαν ως αποτέλεσμα επιθέσεων αλλοδαπών σε κατοίκους της περιοχής και λεηλασίας των αγροτικών τους μηχανημάτων επί καθημερινής βάσεως!

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Σενάρια με άρωμα προβοκάτσιας από το Ισραήλ. Οι αιμοσταγείς δολοφόνοι θέλουν ξανά πόλεμο!

Ισραήλ: Ρίχνει λάδι στη φωτιά της Συρίας!
Η κατάσταση, η προστασία και η διαχείριση του μη συμβατικού οπλοστασίου της Συρίας συνεχίζουν να προκαλούν ανησυχίες. Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Γκενάντι Γκατίλοφ δήλωσε ότι το συριακό χημικό οπλοστάσιο είναι «απολύτως ασφαλές», καθώς η Μόσχα έχει λάβει σχετικές «σαφείς διαβεβαιώσεις από τη Δαμασκό».
 Οι χώρες της Δύσης, όμως, όπως και το Ισραήλ, ανησυχούν για το ενδεχόμενο μεταβίβασης του οπλοστασίου στη λιβανέζικη οργάνωση Χεζμπολάχ.

Μουσουλμανικό τέμενος (ξανά;) και η Αγία Σοφία της Τραπεζούντας.

Ερωτηματικά δημιουργούν οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Τουρκικής Κυβέρνησης Μπουλέτ Αρίντς - Αντιδράσεις από τους κατοίκους της περιοχής.
Έκπληξη και ερωτήματα προκαλούν οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Τουρκικής Κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς με την οποία τάσσεται υπέρ της μετατροπής της ιστορικής Βυζαντινής Εκκλησίας της του Θεού Σοφίας της Τραπεζούντος σε μουσουλμανικό τέμενος.
Σε δηλώσεις του επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «τα τεμένη είναι χώροι λατρείας του Θεού.
Το τέμενος της Αγίας Σοφίας έχει μετατραπεί σε Μουσείο.

Μπαρόζο: Ο υπηρέτης του σιωνισμού, με αποστολή στην Ελλάδα.

Με τίτλο «Μανώλης Μπαρόζος: Ο «καρπαζο-εισπράκτορας» του τραπεζικού οίκου Ρόθτσιλντ!!!» [Σχετικό άρθρο] και με μια … ανάλογη φωτογραφία , αποκαλύπταμε τις πραγματικές διαθέσεις του καθώς και τον πραγματικό εργοδότη του Μπαρόζο, που σίγουρα δεν είναι η Κομισιόν!!!
Αν το διαβάσετε ξανά, θα καταλάβετε ότι η αποκάλυψη του γεγονότος ότι θα ξοδέψει τέσσερις (4) μέρες από τη ζωή του για μια υπόθεση φαρμακοβιομηχανίας στο Ισραήλ, τη στιγμή που δεν έχει έρθει ούτε μια ώρα στην Ελλάδα, αποτέλεσε χτύπημα στην καρδιά της Κομισιόν!

Υπάρχει Αρχιεπισκοπή να σταματήσει αυτή την άθεη, που προσβάλει Ελλάδα και ορθοδοξία;

Η Ρεπούση θα προτείνει να καταργηθεί ο εκκλησιασμός στα σχολεία.
Χαμός φαίνεται ότι πρόκειται να γίνει στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση θα προτείνει την κατάργηση του υποχρεωτικού εκκλησιασμού στα σχολεία.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «δημοκρατία», υπήρξε έντονο πολιτικό παρασκήνιο γύρω από την ανάδειξη προέδρου της επιτροπής με την κυρία Ρεπούση να ζητά να εκλεγεί σε αυτή τη θέση, ενώ γίνεται και αναφορά στην πρόθεση της να προτείνει κατάργηση του εκκλησιασμού στα σχολεία, προκαλώντας διαφωνίες ακόμη και στο εσωτερικό του κόμματός της.

Σας το λέγαμε εδώ και καιρό με αναρίθμητα άρθρα, αλλα κάποιοι βιαζόντουσαν για συμπεράσματα…

Τι σημαίνει για την Ελλάδα η "προσέγγιση" του Ισραήλ στη Τουρκία; Ανησυχίες και ερωτήματα. Με ψυχραιμία και ως αναμενόμενη εξέλιξη αντιμετωπίζουν οι διπλωμάτες του ΥΠΕΞ,αλλά και οι επιτελείς του ΥΕΘΑ, την διαφαινόμενη προσπάθεια του Ισραήλ να ανοίξει διάλογο με την Τουρκία με προοπτική αναθέρμανσης των τουρκο-ισραηλινών σχέσεων.
Επισημαίνουν ότι η προσπάθεια του Ισραήλ θα συνεχιστεί και είναι πολύ πιθανό σύντομα να “τα ξαναβρεί” με τη Τουρκία. Αυτό όμως επισημαίνουν ότι δεν θα πρέπει να θεωρείται ως αποδυνάμωση του ελληνοϊσραηλινού άξονα ,ο οποίος μετά από τη συνεργασία που ξεκίνησε το 2009 ,πατά σε γερές βάσεις,όπως υποστηρίζουν.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

«Μακεδόνες» και Τούρκοι διεκδικούν κομμάτια της Ελλάδας.

Μια έκθεση της ανεξάρτητης εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ, Γκέι Μακ Ντουγκαλ, από τον Φεβρουάριο του 2009 περί «Μακεδονικής» και τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα, κάνουν τώρα σημαία τους τα Σκόπια για να διασύρουν διεθνώς την Ελλάδα και να την εμφανίσουν ότι «χρωστάει» κομμάτια της σε δήθεν «Μακεδόνες» και Τούρκους.
Η ανεξάρτητη εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ, Γκέι Μακ Ντουγκαλ, έρχεται στην Ελλάδα 8 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου κάνει μια μεγάλη έρευνα στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θράκη με στόχο να ανακαλύψει εάν υπάρχουν εθνικές μειονότητες στη χώρα μας και αν καταπατούνται ή όχι τα δικαιώματά τους.

Καταγγελίες για καταπάτηση εκτάσεων από Τούρκους στο Καστελόριζο

Επιθεωρητής του Υπουργείου Οικονομικών εντόπισε κύκλωμα και σε έκθεσή του κάνει λόγο ακόμα και για «εθνική λεηλασία»!
 Μια εθνική επικίνδυνη λεηλασία εκτάσεων του ακριτικού Καστελόριζου είχε φέρει στο φως με επίσημη έκθεσή του ο οικονομικός επιθεωρητής Κρήτης και Δωδεκανήσου, Μανώλης Χριστοδουλάκης, λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή.
Όπως αναφέρει το περιοδικό «Επίκαιρα», σε αυτή ζητούσε, τέσσερα χρόνια πριν, από το υπουργείο Οικονομικών να διενεργηθεί ειδικός έλεγχος σε όλους τους τίτλους κτήσεων των εκτάσεων στο Καστελόριζο, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι κρύβονται πίσω από την υπόθεση.

Ο ελληνικός λαός είναι μαζί σας Αρχηγέ, προχωρήστε!!! Αρχηγός ρωσικού ΓΕΝ:

«Το Αιγαίο και η Συρία ενιαίος χώρος δράσης για το ρωσικό Ναυτικό"! Για το ρωσικό Ναυτικό το Αιγαίο φαίνεται ότι αποτελεί κρίσιμο γεωγραφικό παράγοντα για τις επιχειρήσεις στην Συρία και κατ'αυτό τον τρόπο περιέγραψε την σημασία των επιχειρήσεων στην Α.Μεσόγειο ο αρχηγός του ρωσικού Ναυτικού, τινίζοντας ταυτόχρονα ότι η Ρωσία θα διατηρήσει την ναυτική βάση στο λιμάνι της Tartus "ότι και να γίνει".
Όπως δήλωσε ο ναύαρχος "Η βάση στην Συρία θα είναι πολύτιμη για το ρωσικό Ναυτικό, καθότι τα ρωσικά πλοία που επιχειρούν στον αραβική θάλασσα χρειάζονται μία βάση για την συντήρηση και τον ανεφοδιασμό τους".

Ποιος είναι ο (οι) υπαίτιος(οι) για τον αποκλεισμό της ελληνίδας αθλήτριας;

Το γεγονός ότι είναι απαράδεκτος ο αποκλεισμός της Βούλας Παπαχρήστου από τους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες στο Λονδίνο επεσήμανε στη Βουλή, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.
Ο ίδιος απηύθυνε και επίκαιρη ερώτηση στον υπουργό Παιδείας, προκειμένου να μάθει ποιο όργανο και ποια φυσικά πρόσωπα είναι αυτά που κρύβονται πίσω από την απόφαση του αποκλεισμού της Ελληνίδας πρωταθλήτριας.
Ο ίδιος είπε τα εξής:

Γλυφάδας προς Ρεπούση: «Εάν είστε άθεη να το λέγατε πριν τις εκλογές»

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος χοροστάτησε στον Αρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό μετά Αρτοκλασίας την Παραμονή της Εορτής της Αγίας, την Τετάρτη 25 Ιουλίου στην Ενορία της ομώνυμης συνοικίας του Ελληνικού.
Τον Θείο Λόγον κήρυξε ο Εφημέριος του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σουρμένων Ελληνικού Αρχιμανδρίτης π. Στέφανος Σουλιμιώτης.
Ο Μητροπολίτης κ. Παύλος από την πλευρά του έκανε μία σύντομη ιστορική αναδρομή για το πώς το συνάντησε αυτό το Εκκλησάκι για πρώτη φορά ως τοπικός Ποιμενάρχης της τοπικής Εκκλησίας, πως τελικά ανυψώθηκε σε Ενορία το 2008, ύστερα από αγώνες, ενέργειες και κινητοποιήσεις και πόσο ευπρεπίστηκε, εξοπλίστηκε και άλλαξε μέσα σε 10 χρόνια, χάρις τις προσπάθειες τόσο της Μητροπόλεως, όσο και των Εφημερίων, Δημοτικών Συμβουλίων του Δήμου αλλά και όλων των Ενοριτών και των κατοίκων της περιοχής.

Γιατί την Ελλάδα;

Η επιθετικότητα των κυρίαρχων κύκλων της ΕΕ έναντι της Ελλάδας είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Συχνά λαμβάνει προσβλητικά χαρακτηριστικά.
Στους ίδιους τους πληθυσμούς της Ένωσης έχουν καλλιεργηθεί ρατσιστικά στερεότυπα που καταλήγουν ακόμα και σε ωμό ανθελληνισμό. Εκτοξεύονται γενικευμένες κατηγορίες, όπως ότι οι έλληνες είναι εξ’ ορισμού «κλέφτες, διαφθαρμένοι και τεμπέληδες».
Και όμως, αυτές οι κοινωνίες στις οποίες καταγράφονται τα πιο πάνω, υπήρξαν «φιλελληνικές». Χαρακτηριστικά υπενθυμίζω, ότι η Γερμανία προσδιόρισε μεγάλο τμήμα της ιστορικής φυσιογνωμίας της μέσω από την εκ νέου ανακάλυψη του ελληνικού πολιτισμού και σε αντίθεση με τον κυρίαρχο τότε γαλλικό λόγο.

Eustace Mullins: Ο Πόλεμος κατά του Χριστιανισμού.

Τα πιο καταστροφικά πλήγματα εναντίον της χριστιανικής θρησκείας γίνονται τώρα από μέσα, καθώς Εβραίοι έχουν διεισδύσει στις χριστιανικές κοινότητες, συχνά σε υψηλότερα επίπεδα, με μοναδικό σκοπό να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο τους.
Δεν θέλουν τίποτα λιγότερο από την απόλυτη εκμηδένιση της χριστιανικής πίστης και την αιώνια υποδούλωση των θυμάτων τους, τους οποίους αποκαλούν πάντοτε με απόλυτη περιφρόνηση ως «Goyim», ή βοοειδή.
Όταν ένας Εβραίος που «ασπάστηκε τον χριστιανισμό» πρόσφατα έγινε Αρχιεπίσκοπος του Παρισιού, οπότε η ηγεσία μιας από τις παλαιότερες και πιο πιστές κοινότητες χριστιανοσύνης έπεσε στα χέρια των Εβραίων, λίγοι κατάλαβαν το τι είναι "προσήλυτος Εβραίος". (Σχ. ΚΟ: Πρόκειται για τον Aaron Jean-Marie Lustiger,

Άγνωστες ασθένειες έρχονται και στην Κρήτη μέσω ...αλλοδαπών!

Το μεγάλο μεταναστευτικό κύμα των τελευταίων χρόνων στη χώρα μας έχει σαν αποτέλεσμα, μαζί με τους αλλοδαπούς που έρχονται για να βρουν ένα μεροκάματο να κάνουν, έχει οδηγήσει στην εμφάνιση ασθενειών και μικροβίων ...ξεχασμένων!
Δεν είναι τυχαίο ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δράσης του ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) από τον περασμένο Ιούνιο έως σήμερα, ξεχασμένα, πολλά εντελώς εκριζωμένα από την Ελλάδα, νοσήματα ξανακάνουν την εμφάνισή τους.

Αν η Βούλα Παπαχρήστου…

ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έλεγε σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ, ότι οι Ελληνες είναι Τεμπέλιδες και Διεφθαρμένοι θα είχε κερδίσει επάξια μια θέση στους Μεγάλους Στοχαστές.
ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έγραφε ότι ο Κολωκοτρώνης είχε γκόμενο φυσικά και θα είχε χιούμορ και θα γινόταν ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.

ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έγραφε για συνωστισμούς και ότι «Οι κλέφτες (σ.σ.n.με μικρό “Κ”!) συγκροτούν ένοπλες ομάδες,

Ι.Μ.Ξάνθης:Προτεσταντική οργάνωση παραπλανά πιστούς μοιράζοντας καινές διαθήκες.

Η Ι.Μ.Ξάνθης και Περιθεωρίου σε ανακοινωθέν της σήμερα γνωστοποιεί εφιστά τη προσοχή για τη κίνηση, όπως υποστηρίζεται, οργάνωσης που ανήκει στους προτεστάντες που τις τελευταίες ημέρες διανέμει δωρεάν καινές διαθήκες με διαφημιστικό προτεσταντικό υλικό.
Γνωστοποιείται στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως αλλά και στους συμπολίτες μας μουσουλμάνους, ότι το περασμένο Σάββατο 21η Ιουλίου ε.ε. μια προτεσταντική οργάνωση «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση», η οποία εδρεύει στην Αθήνα, πραγματοποίησε «επίθεση», διανέμοντας Καινές Διαθήκες με διαφημιστικό προτεσταντικό υλικό.

Ξεφτιλίστηκε η κυβέρνηση, ασχολείται με το twitter και αφήνει σοβαρές εθνικές προκλήσεις.

Προκαλεί ο Γκρούεφσκι:Θέτει μακεδονικής μειονότητας.
Προκαλεί εκ νέου ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι.
Kατά τη συνάντησή του στα Σκόπια με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν έθεσε θέμα «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, ο κ. Γκρούεφσκι αναφέρθηκε στη δημοσιοποιηθείσα από το 2009, έκθεση για την Ελλάδα της ανεξάρτητης εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ για ζητήματα μειονοτήτων, Γκέι Μακ Ντούγκαλ, και απηύθυνε έκκληση «να εξετασθούν οι συστάσεις και οι δεσμεύσεις για τον σεβασμό των δικαιωμάτων της "μακεδονικής μειονότητας" στην Ελλάδα και των δικαιωμάτων των προσφύγων του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα».

‘Η απάντηση’ μιας πραγματικής ελληνίδας στο ζήτημα των ολυμπιακών της Παπαχρήστου Β.

Καίνε την Βούλα για ένα σχόλιο και σκύβουν το κεφάλι σε Σκόπια-Τουρκία.

Την ίδια ώρα που ο Γ.Γ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν είναι στα Σκόπια μαζί με τον ειδικό διαπραγματευτή για το ζήτημα της ονομασίας Μάθιου Νίμιτς και συζητούν το μέλλον της ονομασίας και την ίδια ώρα που οι Τούρκοι δεν έχουν πάψει να προκαλούν, τα αντανακλαστικά της Ελληνικής Πολιτείας εξαντλούνται στην Βούλα Παπαχρήστου.
Μπορεί να προκάλεσε τις ευαισθησίες και την αντίδραση ορισμένων, ακόμα και η ίδια όμως το πήρε πίσω, ενώ της επέβαλαν να ζητήσει και συγνώμη. Στην τελική ήταν ένα ατυχές σχόλιο, με υποκειμενική αίσθηση του χιούμορ στην προσωπική της σελίδα στο Facebook και η τιμωρία της υπερβαίνει κατά πολύ την πραγματικότητα,

Και το E/V Nautilus στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με τα δεδομένα ΑΙS (Automatic Identification System) που εξέπεμψε το ωκεανογραφικό σκάφος E/V Nautilus, προ ολίγων ωρών πέρασε νοτίως της Χίου με πορεία νοτιοανατολική προς το στενό Ικαρίας-Σάμου.
 Η πορεία του ωκεανογραφικού το έφερε εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, καθώς πέρασε 4,5-5 ναυτικά μίλια από τις νότιες ακτές τις Χίου με ταχύτητα 10 κόμβων. Στην επίμαχη περιοχή είχε λάβει χώρα η αερομαχία του 1996, κατά την διάρκεια της οποίας συνετρίβη το F-16 των Ερντογάν/Τσιτσεκλί, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων. Να θυμίσουμε ότι το E/V Nautilus συμμετείχε στις έρευνες για την ανάσυρση των συντριμμιών του καταρριφθέντος τουρκικού RF-4ETM στην Συρία.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ἱ. Μονή Ὁσίου Γρηγορίου Ἁγίου Ὅρους: «Ὁδηγός πρός τήν Πανθρησκεία τό νέο Πρόγραμμα Σπουδῶν γιά τό μάθημα τῶν Θρησκευτικῶν.»

Ἡ πιλοτική ἐφαρμογή τοῦ νέου Προγράμματος σπουδῶν γιά τό μάθημα τῶν Θρησκευτικῶν κατά τό σχολικό ἔτος 2011-2012 δημιουργεῖ δικαιολογημένα ἀντιδράσεις. Τό νέο μάθημα τῶν Θρησκευτικῶν δέν ἔχει πιά Ὀρθόδοξο Χριστιανικό χαρακτήρα, δέν βοηθεῖ τούς μαθητᾶς νά γνωρίσουν τήν Χριστιανική τους Πίστι, δέν οἰκοδομεῖ τήν θρησκευτική, τήν ἐθνική καί τήν πολιτισμική ταυτότητα τῶν ἑλληνοπαίδων.
Θεολόγοι καί ἄλλοι ἐπιστήμονες, πού ἐκπροσωποῦν θεολογικούς καί ἐκπαιδευτικούς φορεῖς, ἀγωνιοῦν καί διαμαρτύρονται ἐπί δεκαετίας τόσο γιά τήν ἐνδεχόμενη κατάργηση τοῦ μαθήματος τῶν θρησκευτικῶν στήν δημόσια ἐκπαίδευση ὅσο καί γιά τήν μετατροπή του σέ θρησκειολογικό. Ὑπάρχουν θαυμάσιες καί ἐμπεριστατωμένες ἀναλύσεις.

Μπήκε στην Μεσόγειο ο βόρειος ρωσικός Στόλος - Ζήτημα χρόνου η απόβαση στη Συρία

Τα στενά του Γιβραλτάρ πέρασε σήμερα ο δεύτερος ρωσικός στολίσκος και πλέον πλέει στην δυτική Μεσόγειο με προορισμό την Συρία. Ο στολίσκος αποτελείται από το αντιτορπιλικό Admiral Chabanenko κλάσης Udaloy ΙΙ και τρία αποβατικά πλοία κλάσης Ropucha του στόλου του Βορείου Ατλαντικού καθώς και την φρεγάτα Yaroslav Mudry κλάσης Neustrashimy του στόλου της Βαλτικής και δύο ρυμουλκά πλοία.
Το πιο εντυπωσιακό από όλα όμως είναι ότι η είδηση πως ο ρωσικός στολίσκος του βορείου Ατλαντικού, εισήλθε στην Μεσόγειο ήρθε από το ρωσικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κάτι που δεν είναι συνηθισμένα για τα ρωσικά δεδομένα.

Τουρκική φρεγάτα στη Μύκονο!

Συναγερμό σήμανε στο Πολεμικό Ναυτικό το απόγευμα της Τετάρτης, η διέλευση τουρκικής φρεγάτας από τα νησιά του Αιγαίου, παραβιάζοντας τα
ελληνικά χωρικά ύδατα.
Η φρεγάτα "Gokova" από το πρωί της Τετάρτης περιέπλευσε σχεδόν το μισό Αιγαίο! Ο προκλητικός πλους του τουρκικού πολεμικού, που βρισκόταν στην ανατολική Μεσόγειο, κινήθηκε αρχικά μεταξύ της νήσου Kάσου και της Κρήτης. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε βόρεια της Κρήτης με δυτική πορεία, πέρασε ανάμεσα στη Φολέγανδρο και στη Μήλο, συνέχισε την πορεία του προς τη Σίφνο και την Αντίπαρο και εξήλθε μεταξύ της Τήνου και Μυκόνου με βορειοανατολική πορεία.

Εμ, βέβαια. Μην τυχόν και φέρει κανένα μετάλλιο στην “διεφθαρμένη και μιαρή” Ελλάδα η Βούλα Παπαχρήστου…

Όταν οι ελληναράδες νοσταλγοί των Οθωμανών, των δουλέμπορων δηλαδή που κατέσφαξαν τους γηγενείς της υποσαχάριας Αφρικής, καταλαμβάνονται από “ιερά οργή” και ζητούν το κεφάλι μιας εξαιρετικής αθλήτριας στο πιάτο…
Το σύνολο των κατοίκων της πολιτισμένης δύσης λένε ανέκδοτα που μπορεί να χαρακτηριστούν “ρατσιστικά”. Οι άσπροι για τους μαύρους, οι μαύροι για τους άσπρους, οι αραβικής καταγωγής για τους Εβραίους, οι Εβραίοι για τους άραβες κλπ. Οι κάτοικοι των κρατών που απεχθάνονται τον πολιτισμό (π.χ. Τουρκία), πάσχουν από έλλειψη χιούμορ αφού απλώς σφάζουν ότι είναι “διαφορετικό”.

Ζωντανεύουν ερημικό στρατιωτικό φυλάκιο στα σύνορα με την Βουλγαρία.

Ορμητήριο για δράσεις στην φύση αποτελεί πλέον o άλλοτε ακοίμητος ΦΡΟΥΡΟΣ που παραχωρήθηκε στην Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων ΡοδόπηςΟ σωματάρχης του Δ.Σ.Σ., οι ταξίαρχοι Κομοτηνής, επιτελάρχες παρέστησαν στον αγιασμό με 150μέλη του συλλόγου.

Φωτογραφίες από το φυλάκιο που έχει αλλάξει όψη, ενώ η καλλιτεχνική αποτύπωση έγινε από τον εικαστικό και μέλος του συλλόγου Παναγιώτη Παπαλεξάνδρου.

Ποιος σαμποτάρει τα ελληνικά ναυπηγεία χωρίς να προσφέρουν στις Ε.Δ;

Η διοίκηση των Ναυπηγείων Ελευσίνας παραπονείται και διαμαρτύρεται με e mail που μας έστειλε για "συνεχή πόλεμο εναντίον των Ναυπηγείων μας και τη μονομερή στρέβλωση των γεγονότων που αφορά στο Πρόγραμμα των ΤΠΚ τύπου ΡΟΥΣΣΕΝ.
Εκείνο το οποίο προξενεί εντύπωση είναι η συνεχής αποσιώπηση και υποβάθμιση των προβλημάτων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά σε ότι αφορά και τα Προγράμματα των Υποβρυχίων και με τον τρόπο με τον οποίο επιλέχθηκε η σημερινή ιδιοκτησία του Σκαραμαγκά".

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Γίναμε μετανάστες μέσα στην πατρίδα μας, την ξακουστή Ελλάδα!

Εκτός από τεμπέληδες & διεφθαρμένοι, γίναμε και ρατσιστές . Eνώ η πατρίδα μας παραπαίει οικονομικά και ο διαλυτικός ρόλος δύο και πλέον εκατoμμυρίων λαθρομεταναστών χτυπάει την συνοχή της ελληνικής κοινωνίας, έχουμε από κοντά και τους επαγγελματίες του αντιρατσισμού. Οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ''...μέσα σε τρεις μήνες έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 300 επιθέσεις εναντίον οικονομικών (σ.σ. προσέξτε την ορολογία τους) μεταναστών που ζουν στη χώρα μας''.
 Εννοείται πως οι καταγγελίες κάνουν τον γύρο του κόσμου, αφού οι Έλληνες, εκτός από τεμπέληδες, διεφθαρμένοι κτλ κτλ, είναι τώρα και ρατσιστές. Δημοσιεύματα υπάρχουν σε μεγάλες ξένες εφημερίδες, όπως η Washington Post, αλλά και σε άλλα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ίμια ψάχνουν να προκαλέσουν με το ζόρι οι Τούρκοι.Διαβάστε ποιοι και πως.

Πιέζουν οι τούρκοι εθνικιστές για να δημιουργήσουν “συνθήκες Ιμίων” στο Αιγαίο.
Στο Τουρκικό κοινοβούλιο έφτασαν οι ισχυρισμοί εθνικιστικών κύκλων της γείτονος - με έμμεση αβάντα από την Άγκυρα- ότι μετά το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι ''εγκαταστάθηκαν'' Έλληνες στρατιώτες και στους Αρκούς!
Η Cumhuriyet με τίτλο «Προέκυψε συζήτηση για Αρκούς» και υπέρτιτλο «Εγκαταστάθηκαν οι Έλληνες» γράφει ότι αναζωπυρώθηκε και πάλι «η συζήτηση για τα νησιά στο Αιγαίο» με αφορμή νέα ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του κόμματος της Eθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) Ερκάν Ακτσάι και αναφορά του ότι ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νταβούτογλου προσπέρασε την προηγούμενη επερώτηση που είχε καταθέσει ο ίδιος ( τον Φεβρουάριο)

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Η Ελλάδα εχει χάσει τον πόλεμο πριν ακόμα αρχίσει. Παραδέχονται οι τούρκοι ότι οι λαθρομετανάστες των 2 εκατ. Είναι τα δικά τους παιδιά!!

"Καλή κίνηση απο την Αθήνα στους Μουσουλμάνους " βλέπουν οι Τούρκοι.Με θετικό τρόπο αντέδρασαν οι γείτονες στην παραχώρηση του Ολυμπιακού σταδίου στους Μουσουλμάνους για την προσευχή του Ραμαζανιού στις 19 Αυγούστου. Όμως μας κατηγορούν επειδή δεν υπάρχει τζαμί στην Αθήνα.
« Κίνηση καλής θέλησης από την Αθήνα για το Ραμαζάνι» είναι ο τίτλος της Vatan η οποία αναφέρει πως « στην Αθήνα, στην μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα της Ευρώπης που δεν έχει τζαμί, οι αρχές έκαναν μια κίνηση καλής θέλησης παραχωρώντας το Ολυμπιακό στάδιο στους Μουσουλμάνους, , για την προσευχή του Ραμαζανιού στις 19 Αυγούστου».
Η τουρκική εφημερίδα γράφει πως το Ολυμπιακό στάδιο έχει κοστίσει στην Ελλάδα περισσότερο από 300 εκατομμύρια Ευρώ.
onalert.gr

H μοναδική κατάρριψη παγκοσμίως F-16, από Έλληνα πιλότο!!

Έτσι καταρρίφθηκε το τουρκικό F-16D από το ελληνικό Mirage 2000EGM - Όλη η αερομαχία .
Η 8η Οκτωβρίου 1996, ήταν μια ηλιόλουστη μέρα στο Αιγαίο, όταν ένα σχηματισμός τουρκικών μαχητικών F-16C/D από την 192 Filo του Μπαλίκεσιρ σηκώθηκε και πήρε την συνήθη κατεύθυνση προς τα δυτικά.
Στα readiness της Τανάγρας ήχησε ο συναγερμός και ελάχιστα λεπτά αργότερα δύο Mirage 2000EGM βρέθηκαν στον αέρα.
Οι ημέρες ήταν "ύποπτες" καθώς η ελληνική κυβέρνηση μόλις είχε αναλάβει την εξουσία (κάτι ανάλογο με ότι είχε γίνει στα Ίμια μόλις 9 μήνες πριν) μετά την νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου και τα νεύρα στις Μοίρες ήταν τεντωμένα.

Γερμανοί εξέφρασαν με ποδοσφαιρικό αγώνα στο Δίστομο τη στήριξη τους στο αίτημα των αποζημιώσεων.

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας διαφορετικός από όλους τους άλλους διεξήχθη στο μαρτυρικό Δίστομο. Αντίπαλοι Έλληνες και Γερμανοί, με κοινό όμως στόχο...
Στο Δίστομο, όπου το καλοκαίρι του 1944 οι ναζί δολοφόνησαν 218 κατοίκους, διεξήχθη ένας ποδοσφαιρικός αγώνας διαφορετικός από όλους τους άλλους.
Η τοπική ομάδα "Αμβρυσσέας" αντιμετώπισε τη γερμανική SJC Hovelriege, η οποία αποτελείται από μέλη και φίλους της πρωτοβουλίας Γερμανών νομικών "ΑΚ Δίστομο-Αμβούργο", που στηρίζει τους κατοίκους του μαρτυρικού χωριού στην προσπάθεια που κάνουν για δικαίωση των εκτελεσθέντων.

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Κύπρος 1974: Πέντε Μύθοι για το Πραξικόπημα.

1. Ότι ο Σαμψών και η ΕΟΚΑ Β’ οργάνωσαν το πραξικόπημα
Όχι.
Η ΕΟΚΑ Β’ υπήρξε ο πέμπτος τροχός της πραξικοπηματικής άμαξας. Ο δε Σαμψών ήταν τελείως ΑΣΧΕΤΟΣ με το πραξικόπημα. Το πραξικόπημα οργανώθηκε από την Αθήνα και υλοποίησαν χουντικοί αξιωματικοί στην Κύπρο.

Το απόρρητο έγγραφο του Foreign Office που αποδεικνύει ότι ο Ευ. Αβέρωφ, άρχισε να προωθεί την ιδέα της διχοτόμησης τον Ιούλιο του 1956, σε συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον Αμερικανό υπουργό Kohler, ενώ βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη ο Απελευθερωτικός Αγώνας της ΕΟΚΑ.
Το Σεπτέμβριο του 1956, ο Αβέρωφ επανέλαβε την ιδέα της διχοτόμησης της Κύπρου ως τη μόνη λύση του Κυπριακού ζητήματος στον υπουργό Εξωτερικών της Νορβηγίας Halvard Lange. Δύο βδομάδες αργότερα πρότεινε ξανά τη διχοτόμηση στον ίδιο τον Τούρκο πρέσβη σε δύο συναντήσεις που είχε μαζί του στην Αθήνα. Το συγκεκριμένο έγγραφο αποδεσμεύτηκε, μόνο μετά την πάροδο 50 χρόνων αντί 30 χρόνων όπως ισχύει με άλλα απόρρητα βρετανικά έγγραφα.

 Αιχμή πυρός των πραξικοπημάτων υπήρξε, δυστυχώς, η ΕΛΔΥΚ – Ελληνική Δύναμη Κύπρου και επίλεκτες μονάδες της Κυπριακής Εθνοφρουράς υπό την ηγεσία χουντικών αξιωματικών.

Μετά το Βατερλό της φοροκάρτας επιμένουν να φακελώσουν ηλεκτρονικά τον έλλην πολίτη…

Αμερικανικό μοντέλο για την πάταξη της φοροδιαφυγής υιοθετεί το υπουργείο Οικονομικών. Προτεραιότητα στο πλαστικό χρήμα. Αποτυχημένο το μέτρο συλλογής αποδείξεων.
Νέο σχέδιο για την πάταξη της φοροδιαφυγής ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών, με έμφαση στις συναλλαγές μέσω κάρτας και εγκατάλειψη του συστήματος συλλογής αποδείξεων, το οποίο κρίνεται αποτυχημένο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Τα Νέα", το οικονομικό επιτελείο στοχεύει να υιοθετήσει το αμερικανικό μοντέλο φορολόγησης, με φορομπόνους, εκπτώσεις και συμμετοχή σε κληρώσεις με δώρα για όσους φορολογούμενους επιλέγουν να πληρώνουν με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

"Μας κατέρριψαν οι Έλληνες",δηλώνει ο πιλότος του διθέσιου τουρκικού F 16 ,που είχε πέσει στο Αιγαίο.

Συνεχίζεται το τουρκικό '' τροπάρι '' για τα περί κατάρριψης από ελληνικά πυρά τουρκικού F-16, το 1996, αυτή τη φορά με δήλωση που αποδίδεται στον δεύτερο διασωθέντα, πιλότο του τουρκικού αεροσκάφους.
«
Από ελληνικά πυρά καταρρίφθηκε το τούρκικο τζετ το 1996 στο Αιγαίο» φέρεται συγκεκριμένα να ισχυρίζεται ο διασωθείς συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους, εν αποστρατεία σήμερα, Οσμάν Τσιλεκλί, σε δηλώσεις που έκανε και που αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική έκδοση της Hurriyet Daily News .

Ναι, η Μοσάντ εχει ‘βομβιστική ιστορία’ και είναι πιθανότατα πίσω από το χτύπημα στην Συρία!!

Αποκαλύψεις για τη μυστική δράση της Mossad στο Ιράν
«Κατάσκοποι εναντίον Αρμαγεδδώνα: Στα άδυτα των μυστικών πολέμων του Ισραήλ». Αυτός είναι ο τίτλος του βιβλίου που κυκλοφόρησε χθες, με την υπογραφή του δημοσιογράφου Dan Raviv από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS και του Yossi Melman από την ισραηλινή εφημερίδα Ηaaretz, και αποκαλύπτει τη δράση πρακτόρων της Μossad στο Ιράν.
 Η αφήγηση εξετάζει την μυστική δράση της υπηρεσίας επί Meir Dagan, κατά την οποία το Ιράν βρέθηκε αντιμέτωπο με σειρά αναπάντεχων και πρωτόγνωρων γεγονότων που εκ των πραγμάτων επιβράδυναν την πρόοδο του πυρηνικού της προγράμματος,

Βιτρίνα ο τουρισμός στην Ελλάδα. Ο κόσμος στα νησιά πεινάει!

Αυξάνονται οι άποροι στα νησιά…
Εντονη ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί η διαρκής αύξηση των απόρων στα νησιά των… Βορείων Σποράδων συνεπεία της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει πλέον την καθημερινή πραγματικότητα της συντριπτικής πλειοψηφίας. Οι εθελοντικές ομάδες και οι Σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στα…
νησιά, έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες κοινωνικές αλληλεγγύης σε συνεργασία με την τοπική Εκκλησία και τις κατά τόπους υπηρεσίες των Δήμων. Το πρόβλημα δείχνει να διογκώνεται σταδιακά, εντείνοντας, κατ’ επέκταση, τις προσπάθειες που αναπτύσσονται προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Έχει αναλογιστεί κανείς τον κίνδυνο!! Πόσους εν δυνάμει μισθοφόρους εχει ανα πάσα στιγμή ο εχθρός στην Ελλάδα!! (Vid).

Τι κρύβεται πίσω από τα σενάρια διακοπής της μισθοδοσίας των ιερέων;

Πριν από έναν σχεδόν χρόνο από τις στήλες αυτές της εφημερίδας «Σ.Ο.» είχαμε αποκαλύψει τα μυστικά σχέδια της εν Ελλάδι Μασωνίας αλλά και των γνωστών οίκων της ανομίας που δρουν στην αλλοδαπή να διασπάσουν την μητρική σχέση που διατηρεί κάθε Έλληνας με την Ορθόδοξη Εκκλησία.
 Μύχια επιδίωξη τους ήταν να μεθοδεύσουν αντιπαράθεση μεταξύ κλήρου και λαού ώστε να διαρρήξουν την ευεργετική για το λαό και το Έθνος ολάκερο σχέση. Τότε ε΄πιχαμε κρούσει τον κώδωνα κινδύνου αλλά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ως είθισται σφύριζε αδιάφορα...

Επειδή δεν είναι συναγωγή αλλα ελληνικό νεκροταφείο, τις φωτό θα τις δείτε μόνο σε blogs και όχι σε Μ.Μ.Ε

Το Σύνταγμα της χώρας έχει de facto καταλυθεί.


Το παραμύθι με την Τουρκία και το Ισραήλ το ξέρετε;

Μια φορά και ένα καιρό ήταν δυο κράτη που έλεγαν ότι τσακώνονται για τα μάτια της Ελλάδας, αλλα ο ένας πολεμούσε την Συρία από τον βορρά και ο άλλος από τον Νότο… η συνέχεια επι της πραγματικότητας…"Ετοιμαστείτε για επέμβαση στη Συρία".Εντολή του ισραηλινού υπ.Άμυνας στο στρατό του
Η κυβέρνηση του Ισραήλ έχει δώσει εντολή να προετοιμαστεί μια πιθανή στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, για την περίπτωση που η συριακή κυβέρνηση αποπειραθεί να δώσει πυραύλους ή χημικά όπλα στο λιβανικό σιιτικό ισλαμιστικό κίνημα Χεζμπολάχ, δήλωσε ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπαράκ.