Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ο κυριότερος εχθρός της νέας τάξης πραγμάτων, Βλαντιμίρ Πόυτιν, στον ναό της αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ!!! (Vid)



Όσα μας απέκρυψαν εσκεμμένα τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ της Νέας εποχής! Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στην επίσκεψη του στο Ισραήλ τον Ιούνιο του 2012, προσκύνησε τους Αγίους Τόπους και συγκεκριμένα στον ναό της αναστάσεως, όλα τα ιερά προσκυνήματα που μαρτύρησε και αναστήθηκε ο Χριστός.
Προσκύνημα ιστορικό με νόημα, για τον ηγέτη της Ρωσίας, που αναδεικνύει με αυτή του την επίσκεψη ότι η ορθοδοξία είναι η μόνη αληθινή, καθολική και αποστολική εκκλησία. Κανένας ηγέτης των τελευταίων αιώνων με τόση παγκόσμια εμβέλεια και δύναμη, δεν επισκέφτηκε ταπεινά και ευλαβικά αυτά τα ιερά προσκυνήματα.
Αυτό το προσκύνημα έρχεται να ολοκλήρωση την εικόνα του Πούτιν, στο ότι είναι πραγματικά το κόκκινο πανί και ο σημαντικότατος στόχος και εχθρός της παγκοσμιοποίησης του Αντιχρίστου! Είναι ο εχθρός του Σιωνισμού αλλα συνάμα ο υπέρμαχος της ορθοδοξίας!
Μια επίσκεψη πριν από τον Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο; Ίσως… μόνο που αυτός δεν είναι ο σχεδιαστής αυτού του ολέθριου και επερχόμενου πολέμου, αλλά ο αμυνόμενος ηγέτης που θα προασπιστή όπως έχει αναφέρει o ίδιος κάθε Ορθόδοξο έδαφος σε παγκόσμια κλίμακα…