Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Λεφτά για τζαμί υπάρχουν, για τα καθηλωμένα πυροσβεστικά ΟΧΙ.

Λεφτά υπάρχουν για... τα αιτήματα των Τούρκων! Με απόφαση που εξέδωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κ. Τζαβάρας εγκρίθηκε η εκτέλεση εργασιών για την αποκατάσταση του τεμένους Ρετζέπ Πασά στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, τμήμα του οποίου κατέρρευσε τον Δεκέμβριο του 2011.
Το ιστορικό ακίνητο θα αποκατασταθεί με αυτεπιστασία από τo ΤΔΠΕΑΕ. Προβλέπεται η αποκατάσταση του τμήματος που κατέρρευσε και του προστώου με συντήρηση των μαρμάρινων αρχιτεκτονικών μελών και των μεταλλικών ελκυστήρων,
της κύριας αίθουσας προσευχής και των μονώσεων του δώματος από μολύβι και η στερέωση του μιναρέ.
Αναλυτικά το έργο περιλαμβάνει:
Για την εκτέλεση των εργασιών, την προμήθεια των αναγκαίων υλικών και κάθε άλλη ενέργεια, στο πλαίσιο της αυτεπιστασίας μέχρις ολοκληρώσεως του υποέργου, εγκρίθηκε συνολική δαπάνη ποσού 1.000.000 € από κωδικό του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων!

Πρόκειται αναμφίβολα για ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, την ίδια ώρα που ο λαός εξαθλιώνεται, οι αυτοκτονίες πληθαίνουν κι ετοιμάζονται νέες φοροκαταιγίδες. Αυτή είναι η προτεραιότητα των Ελλήνων υπουργών; Να φορολογούν τους Έλληνες πολίτες για να αναστηλώνουν τουρκικά τζαμιά;;;

Κι όλα αυτά σε μια ευαίσθητη περιοχή όπως η Ρόδος, όπου η τουρκοπροπαγάνδα συνεχίζεται σε ανεξέλεγκτο βαθμό, με την πλήρη ανοχή του ανύπαρκτου "κράτους"! Το λιγότερο που έχουν να κάνουν οι υπεύθυνοι αυτού του ανοσιουργήματος, είναι να απολογηθούν...!
defencenet