Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν μου αρέσει το θρησκευτικό κομμάτι των Χριστουγέννων», λέει Εβραιοαμερικάνα παρουσιάστρια του NBC.

Η Nancy Snyderman, η ιατρική συντάκτρια του καναλιού NBC κατήγγειλε το «θρησκευτικό μέρος των Χριστουγέννων», κατά τη διάρκεια ενός πάνελ συζήτησης σχετικά με τις γιορτές, στην εκπομπή ‘Today’.
«Δεν μου αρέσει το θρησκευτικό κομμάτι», δήλωσε η Snyderman, επικεφαλής ιατρική συντάκτρια του καναλιού. «Νομίζω ότι η θρησκεία μπερδεύει το όλο πράγμα» (“I think religion is what mucks the whole thing up.” Το ‘mucks’ σημαίνει και λερώνει).
Η «θρησκεία» στην οποία αναφερόταν είναι ο εορτασμός της Γέννησης του Ιησού Χριστού.



ΚΟ: Η γεννημένη στο St. Louis γιατρός και τηλε-παρουσιάστρια Nancy Snyderman (φώτο) είναι εβραϊκής καταγωγής. Κατήγγειλε αστειευόμενη (;) στις αρχές του χρόνου, την αλυσίδα φαστ φουντ Burger King ότι είναι πολύ “αντισημιτική” επειδή το νέο της παγωτό Burger King Bacon Sundae έχει μπέικον. Επίσης έχει δηλώσει ότι έμβρυα με γενετικές ανωμαλίες πρέπει να υποβάλλονται σε έκτρωση. Τέλος, αν την αναγνωρίσατε, είναι εκείνη που σε ένα άλλο πάνελ τον καιρό της γρίπης των χοίρων, είπε γελώντας, το αμίμητο “Listen to me carefully there is no conspiracy. The government is telling you the truth. Just get your damn vaccine!" ("Δεν υπάρχει καμία συνομωσία. Η κυβέρνηση σας λέει την αλήθεια. Πάρτε επιτέλους το αναθεματισμένο εμβόλιο"!)
Για θυμηθείτε το:
Το αντιθρησκευτικό ξέσπασμά της ήρθε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τους Matt Lauer, Star Jones και Donny Deutsch. Η απάντησή της ήρθε όταν η Jones είπε ότι επικεντρώνεται στο θρησκευτικό νόημα των Χριστουγέννων.

"Αυτός είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο - αυτός είναι ο μόνος λόγος για μένα που έχουν νόημα οι γιορτές, ειλικρινά," δήλωσε η Jones.

«Όχι, δεν μου αρέσει το κομμάτι της θρησκείας», πετάχτηκε η Σνάιντερμαν. "Νομίζω ότι είναι αυτό που κάνει τις γιορτές τόσο αγχώδεις."

Αντ’ αυτού, η Snyderman είπε ότι ήθελε να επικεντρωθεί στα πράσινα δέντρα κατά τη διάρκεια της εποχής ‘Yuletide’, όπως είπε. (Η γιορτή Yule θεωρείται το προ-χριστιανικό αντίστοιχο των Χριστουγέννων στην Βόρεια Ευρώπη. Εορτάζεται από 24 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου).
Εδώ το βίντεο:


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή