Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Για όσους δεν κατάλαβαν……έχουμε κομμουνισμό με δεξιά κυβέρνηση.

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη -Η Λευκή Αδελφότητα επιβάλει τα σχέδιά της παγκόσμια.  Για όσους δεν κατάλαβαν, όταν ο Μιχαήλ Κορμπατσώφ πήρε εντολή από το συμβούλιο της Λευκής Αδελφότητας να διαλύσει την Σοβιετική Ένωση, δεν ήρθε το τέλος του κομμουνισμού, όπως όλοι, ή σχεδόν όλοι, νόμισαν, αλλά ήρθε η ώρα, το πετυχημένο πείραμα της Σοβιετικής Ένωσης, να εφαρμοστεί παγκόσμια.

Έτσι στον Λευκό Οίκο, από όπου η Λευκή Αδελφότητα επιβάλει τα σχέδιά της παγκόσμια, άρχισαν να μπαίνουν και να κυβερνούν τον πλανήτη, σκληροπυρηνικοί μαρξιστές, που μόνο όποιος παρακολουθούσε τα παγκόσμια δρώμενα γνώριζε.
Τα τελευταία αστέρια αυτού του συστήματος, είναι ο Ομπάμα και η Χίλλαρυ.
Το σοβιετικό λοιπόν, δηλαδή το κομμουνιστικό σύστημα, επιβάλει την εξίσωση όλων προς τα κάτω και προβλέπει όλοι να δουλεύουν παίρνοντας μισθούς πείνας, για ένα αφεντικό, που δεν θα είναι κατ΄ανάγκη το παγκόσμιο κράτος που έρχεται, αλλά θα είναι μία υπερεταιρεία, η ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.Για αυτήν την εταιρεία, θα πρέπει να δουλεύουν όλοι για ψίχουλα.Η εταιρεία αυτή θα αγοράσει όλα τα χρέη όλων των κρατών και βασικά όλα τα κράτη θα της ανήκουν.

Έτσι, όσοι είναι τόσο πολύ αριστεροί και ποθούν τον κομμουνισμό, ουσιαστικά τον βιώνουν στην πράξη αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα με κυβέρνηση…. Σαμαρά.Διότι, όσοι νόμισαν ότι κομμουνισμός σημαίνει κάθομαι και πληρώνομαι βρέξει χιονίσει, προφανώς δεν έμαθαν ποτέ τι εστί κομμουνισμός, διότι δεν έμαθαν ποτέ τι γινότανε στο μεγάλο πείραμα που λεγότανε Σοβιετική Ένωση

Έχουμε λοιπόν στην Ελλάδα εφιαλτική μείωση των μισθών για να αυξηθούν οι “σύγχρονοι δούλοι” και εφιαλτικούς φόρους, ώστε να κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όλοι να γίνουν αναγκαστικά, υπάλληλοι, δηλαδή “σύγχρονοι δούλοι” με μισθούς πείνας.

Αν ακόμη και τώρα, δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει, πως γίνεται με δεξιά κυβέρνηση να επιβάλλεται κομμουνισμός, προφανώς είναι ένα ακόμη θύμα της προπαγάνδας, που χώριζε τους λαούς εδώ και δεκαετίες σε δεξιούς και αριστερούς.
Προτείνω να αρχίσετε να χωρίζετε τους γύρω σας σε ανθρώπους και απανθρώπους.
Το παραμύθι των δεξιών και των αριστερών, πετάξτε το από το μυαλό σας.
Σας καλώ μάλιστα να προσέξετε, ότι κόμματα με πολύ έντονα αριστερά και δεξιά χαρακτηριστικά, τώρα τελευταία εμφανίστηκαν με ιδιαίτερη ισχύ, ώστε να θυμίσει το σύστημα σε όλους ότι πρέπει να είναι ή αριστεροί, ή δεξιοί.
Απελευθερώστε το μυαλό σας από αυτά που σας ταίζουντα κανάλια.
Απελευθερωθείτε από τον πλανήτη φυλακή.Αυτά.