Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Αχαϊα: Προσλαμβάνουν σεκιούριτι στις Φαρρές! Αγανάκτησαν από τις "επιδρομές" ληστών και ζωοκλεφτών.

 Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Στην πρόσληψη ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης προσανατολίζονται κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Φαρρών του Δήμου Ερυμάνθου, καθώς η περιοχή τους έχει μπει στο "στόχαστρο" ληστών και ζωοκλεφτών.
Πριν από μερικές ημέρες και με αφορμή τα πολύ συχνά, καθημερινά σχεδόν κρούσματα παραβατικότητας,έκαναν λαϊκή συνέλευση, αναζητώντας τρόπους προστασίας των περιουσιών τους.

Αποφάσισαν λοιπόν, σε πρώτη φάση, να συγκροτηθούν κλιμάκια από τους ίδιους τους κατοίκους, για να γίνονται περιπολίες κάθε βράδυ, στο χωριό και στις στάνες, αλλά και να προσλάβουν ιδιωτική εταιρεία φύλαξης για τις νυχτερινές ώρες.
Ωστόσο οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σε νέα συνέλευση , την ερχόμενη Κυριακή.
Όπως δήλωσαν κάτοικοι στη "Γνώμη" η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου, τελευταία. Κάθε πρωί βρίσκουν τα σπίτια, τις αποθήκες, τις στάνες και τα κοτέτσια τους ρημαγμένα.
"Τις προάλλες άδειασαν ένα ολόκληρο σπίτι. Σήκωσαν από τα κρεβάτια μέχρι τις ντουλάπες. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο" δηλώνει κάτοικος της περιοχής.
Κτηνοτρόφος της Δαφνούλας, στο χοιροστάσιο του οποίου μπούκαραν προχθές τη νύχτα τρεις άγνωστοι, έβαλε συναγερμό. Μάλιστα ο ένας από τους τρεις δράστες συνελήφθη.
thebest.gr