Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Εσωτερική ασφάλεια 0!

Ζευγολατιό: Προσέλαβαν εταιρεία security για τη φύλαξη των σπιτιών.
Εταιρεία security για τη φύλαξη της περιοχής τους προσέλαβαν οι κάτοικοι του Ζευγολατιού Κορινθίας. Οι περιπολίες των ιδιωτικών αστυνομικών, από χθες το βράδυ.
Οι περιπολίες σε πρώτη φάση αφορά κυρίως 240 σπίτια, καταστήματα κι επιχειρήσεις, που διέθεσαν χρήματα, για τη φύλαξη του Ζευγολατιού.
Επιθυμία τόσο της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Ζευγολατιού «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», όσο και του δήμου Βέλου - Βόχας,
όπως επισημαίνεται από το δήμο, είναι να αυξηθεί ο αριθμός των κατοίκων που θα πληρώσουν για φύλαξη της περιουσίας τους, τον μήνα Ιανουάριο και να ξεπεράσει το όριο των 250 σπιτιών, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να χρησιμοποιούνται από την εταιρεία security δύο οχήματα για καλύτερη φύλαξη της περιοχής.
Η πρωτοβουλία αυτή, για την φύλαξη και τις περιπολίες στο Ζευγολατιό, εκδηλώνεται από το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ζευγολατιού ''ΚΟΙΝΩΝΙΑ''» σε συνεργασία με το δήμο Βέλου - Βόχας και αναπτύσσεται υπό την αιγίδα της εθελοντικής ομάδας του δήμου Βέλου - Βόχας ''ΑΡΩΓΗ'', ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, φαίνεται πως η κίνηση αυτή βρίσκει μιμητές κι έχει ενεργοποιήσει κατοίκους και άλλων περιοχών της Κορινθίας.

ethnos.gr