Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Για την επίθεση του Κασιδιάρη στην Κανέλλη.

Καταρχήν, δεν ψηφίζω Χρυσή Αυγή απλά γιατί… άλλο αντιμνημονιακό κόμμα με εκφράζει περισσότερο. Και ούτε δικαιολογώ τη στάση του Κασιδιάρη.
Αλλά αν δείτε τα videos θα παρατηρήσετε ότι του μιλούσαν πολύ απαξιωτικά και η Κανέλλη και η Δούρου καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής και μάλιστα η Δούρου ξεκίνησε τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη λέγοντάς του στο άσχετο για την αναβολή της δίκης στην οποία είναι κατηγορούμενος. Κακώς της πέταξε το νερό και κακώς ανταπέδωσε στην Κανέλλη, παρόλο που εκείνη…
πρώτη άπλωσε χέρι πάνω του. Αλλά η όλη αντίδραση των Μέσων Μαζικού Επηρεασμού με έκανε να σκεφτώ αλλιώς. Γιατί όλα αυτά τα Μέσα δεν ωρύονταν το ίδιο όταν βλέπουν το ένα μετά το άλλο φασιστικό μέτρο της κυβέρνησης ενάντια των Ελλήνων? Απλά τα ανακοινώνουν και λένε ότι είναι για το καλό μας. Κανείς τους δεν λέει ότι αν είχαν τα ταμεία 5 φράγκα και δεν τα είχαν καταληστέψει τόσα χρόνια, ίσως να μην περνούσαμε αυτή την κρίση, ή έστω σε μικρότερο βαθμό. Γιατί εγώ να πληρώσω για τα κλεμμένα των πολιτικών? Αυτά δεν είναι φασιστικά κι εγκληματικά? Το μόνο φασιστικό και αντιδημοκρατικό πράγμα που βλέπουν όλα τα Μέσα είναι το χαστούκι στην Κανέλλη?
Που όπως και να το κάνουμε, το κόμμα της εκ του ασφαλούς λέει σ’όλα ΟΧΙ και μια χαρά υπηρετεί με τον τρόπο του το σύστημα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Είναι πολύ εύκολη η κριτική όταν είσαι πάντα συνειδητά έξω από το χορό. Με ενόχλησε που τα Μέσα Μαζικού Επηρεασμού ενοχλήθηκαν και σοκαρίστηκαν περισσότερο από το χαστούκι στην Κανέλλη παρά για τους συνανθρώπους μας που καθημερινά χάνουν τις δουλειές τους, κλείνουν τα μαγαζιά τους, αδυνατούν να πληρώσουν τα χρέη τους, βλέπουν μείωση στους μισθούς και στις συντάξεις τους, ή αυτοκτονούν.

Ναι, κάθε μέρα πλέον διαβάζουμε και για μια αυτοκτονία. Έχετε σκεφτεί σε τι σημείο πρέπει να είναι ένας άνθρωπος για να δώσει πολλές φορές δύσκολο και επίπονο τέλος στη ζωή του? Με μια θηλιά ή συνθλιβόμενος σε κάποια άσφαλτο μετά από πτώση? Με πόσο πόνο μπορεί και πατάει τη σκανδάλη στο κεφάλι του? Και μου λένε μετά ότι αυτή την πολιτική υπευθυνότητας πρέπει να τη συνεχίσουμε για να σωθεί ο τόπος? Το πρόβλημα της Δημοκρατίας μας είναι η σύλληψη του Κασιδιάρη πλέον? Όταν έξω κυκλοφορούν γκλαμουράτοι και κυριλάτοι αυτοί που ευθύνονται για την κατάσταση της χώρας? Τι είναι ο Κασιδιάρης?

 Ένα νεαρό παιδί που αηδίασε τόσα χρόνια από το πολιτικό σύστημα και αντέδρασε άσχημα. Δεν τον δικαιολογώ. Έπραξε πολύ άσχημα. Ίσως κάποια χαστούκια ταίριαζαν περισσότερο σε άλλα πρόσωπα.Προσπαθώ όμως να εξηγήσω τη συμπεριφορά του. Και η επιτυχία της Χρυσής Αυγής είναι αποτέλεσμα του διεφθαρμένου κράτους που έχουμε. Πόσο νομίζουν ότι πια ο Έλληνας θα ελπίζει δημοκρατικά και φιλήσυχα να αλλάξει κάτι? Τα όρια και οι αντοχές εξαντλήθηκαν. Και γιατί ο φουκαράς Έλληνας πολίτης να πληρώσει τη ληστεία των Ελλήνων πολιτικών? Αυτό είναι που δεν αναφέρει κανείς.

Μιλάμε για την κρίση λες και μας ήρθε ουρανοκατέβατη. Σα να μη φταίει κανείς για όλο αυτό. Πρέπει να ξεχάσουμε ποιος φταίει, να τους ξαναψηφίσουμε για να μας εκβιάζουν μια ζωή απο δω και πέρα! Ε όχι! Ψήφος στους κλέφτες, στους κωλοτούμπες, στους εκβιαστές, και στους εγκληματίες της χώρας ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Ναι, πιάστε τον Κασιδιάρη και τον κάθε Κασιδιάρη. Αλλά πιάστε και τους μεγαλύτερους εγκληματίες που διέλυσαν την Ελλάδα.Και βάλτε πρώτα αυτούς φυλακή, μία για πάντα. Δεν θα ξεχρεώσετε μόνο με τον Τσοχατζόπουλο .Γιατί δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι υπάρχει μόνο ο Άκης!

Και γιατί δεν τους κατάσχετε τα χρήματα και να μπουν πάλι στα Δημόσια Ταμεία? Περιμένετε να περάσει η μπόρα και μετά από κανά χρόνο πάλι έξω και ζωή και κότα ε? Παλιά σας τέχνη κόσκινο…Ανίκανο και διεφθαρμένο κράτος.Στο μόνο που είχε δίκιο ο Παπανδρέου.Αλλά μόνο που δεν είπε ότι συνέβαλλε τα μέγιστα σ’αυτό. Κουράγιο Ελλαδάρα μας. Εύχομαι μια μέρα να ξανανθίσεις…
Διαβάστε περισσότερα http://news.kozaninet.gr/?p=25889#ixzz1xPQDszTg