Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΑΞΙΟΣ Ο 23χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον Αλβανό > Προάσπισε με γενναιότητα την τιμή της οικογενειάς του και την περιουσία του > Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στη διασταύρωση των οδών Σπύρου Παπαγεωργίου και Μιχαλοπούλου στην Παιανία.
Ένας 23χρονος κάτοικος της περιοχής πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο Αλβανό ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 2 και μισή τα ξημερώματα είχε διαρρήξει με άλλους δύο συνεργούς του τουλάχιστον τρία σπίτια στην γειτονιά, μεταξύ των οποίων και του δράστη.
Συμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θύμα, είχε απειλήσει με μαχαίρι την μητέρα του δράστη την πρώτη φορά που εισέβαλε στο σπίτι τους.
Έπειτα από κλήσεις κατοίκων, αστυνομικοί ερευνούσαν την περιοχή για να εντοπίσουν τους δράστες χωρίς αποτέλεσμα.
Όταν η αστυνομία αποχώρησε, ο νεαρός άνδρας που συνέχισε τις έρευνες εντόπισε τον έναν από τους τρεις διαρρήκτες και τον πυροβόλησε με καραμπίνα.
Ο 25χρονος παραδόθηκε ενώ λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι συγγενής του νεκρού.
Πριν δύο μήνες το σπίτι της οικογένειας είχε μπει και πάλι στο στόχαστρο ληστών.
Όπως λένε κάτοικοι που γνωρίζουν την οικογένεια, λένε πως ο 23χρονος είναι φοιτητής που εργάζεται στο εστιατόριο του πατέρα του στην πλατεία της περιοχής.