Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Γιατί επιμένουν να μας εμβολιάσουν με μια σειρά εμβολίων εκτός του Ρωσικού Sputnik V;


Ζαν-Λυκ Μελανσόν: Δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη στις Big Pharma!Το ρώσικο εμβόλιο είναι αποτελεσματικό και το χρησιμοποιούν 57 χώρες.
Τ΄αρνήθηκαν για ιδεολογικούς λόγους!
O Jean-Luc Mélenchon σε συνέντευξή του στο TV5 στις 6/4/21 δηλώνει για μια ακόμη φορά το αυτονόητο: ”Δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη στα μεγάλα groupes εταιρίες των Big Pharma.
 Έπρεπε να υπάρχει μια ελευθερία στις ευρεσιτεχνίες εμβολίων. Πρέπει να μας επιτρέπεται να επιλέγουμε και να παράγουμε.”

”Υπάρχει ένα ρώσικο εμβόλιο, ένα κινέζικο, 3 κουβανέζικα που όλα τ΄αρνήθηκαν για ιδεολογικούς λόγους.Υπάρχουν 3 αγγλοσαξονικά εμβόλια κι αυτά τα δέχθηκαν.

57 χώρες στον κόσμο χρησιμοποιούν το ρώσικο εμβόλιο. Ξέρουμε από το Νοέμβριο ότι είναι αποτελεσματικό χάρη σε μια γαλλική αποστολή που το απέδειξε. Πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε τώρα αρκετά με το ευρωπαικό χαροβασίλειο !”

Ο Jean-Luc Mélenchon είναι ο αρχηγός της Γαλλικής Αριστεράς, και μάλιστα της Ριζοσπαστικής, του κόμματος La France insoumise (FI, Ανυπότακτη Γαλλία) ο Ζαν-Λυκ Μελανσόν στις τελευταίες προεδρικές εκλογές για 1% έχασε την προνομιούχα δεύτερη θέση που θα τον οδηγούσε στον β΄γύρο κατά Μακρόν.

Σε προηγούμενη συνέντευξή του o Ζαν-Λυκ Μελανσόν είχε κάνει την περίφημη δήλωση: δεν θα εμβολιαστώ με Pfizer (mRNA). Αυτά δεν είναι εμβόλια. Πήγα σχολείο και ξέρω τι είναι ένα εμβόλιο.Είναι νέα τεχνολογία δεν γνωρίζουμε τις συνέπειες.Δεν είμαι ινδικό χοιρίδιο

dimpenews.com