Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Πρόβα για διαχωρισμό του πλήθους σε εκλεκτούς της Νέας Τάξης


 Υγειονομικός κανιβαλισμός: Covid-19, πρώτη συναυλία στο Τελ Αβίβ μόνο για εμβολιασμένους θεατές.

 Οι ανεμβολίαστοι οι ακάθαρτοι για τη σέκτα των Υγειονομικά Καθαρών παραμένουν έγκλειστοι και στα αζήτητα ως κοινωνικά απόβλητα. Στο Ισραήλ ήδη διοργανώνουν γιορτές μίσους!!

Αρκετές εκατοντάδες άτομα που εμβολιάστηκαν κατά του Covid-19 παρακολούθησαν μια συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος του Τελ Αβίβ στο στάδιο Bloomfield στις 5 Μαρτίου 2021.

Ο δήμος του Τελ Αβίβ προσέφερε μια συναυλία την Παρασκευή αφιερωμένη σε άτομα εμβολιασμένα κατά του Covid-19. Αυτή είναι η πρώτη συναυλία μιας σειράς τεσσάρων που συγκέντρωσε σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, περίπου 500 θεατές που, ωστόσο, έπρεπε να παρουσιάσουν δικαιολογητικά για να αποκτήσουν πρόσβαση στην εκδήλωση.

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ξανάρχισαν σταδιακά στο Ισραήλ. Αρκετές εκατοντάδες άτομα παρακολούθησαν, Παρασκευή, 5 Μαρτίου, μια υπαίθρια συναυλία που διοργανώθηκε από το Δημαρχείο του Τελ Αβίβ, η πρώτη σε μια σειρά μουσικών παραστάσεων που διοργανώθηκαν για άτομα εμβολιασμένα κατά του κορωνοϊού.

Χορεύοντας και φορώντας προστατευτικές μάσκες, περίπου 500 ενθουσιώδεις θεατές παρακολούθησαν από τις εξέδρες του Bloomfield Football Stadium τον Ισραηλινό ποπ τραγουδιστή Ivri Lider και την μπάντα του.

“Είναι πραγματικά υπέροχο, είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ για τη συναυλία”, δήλωσε ο Reut Gofer στο AFP κατά την άφιξή του στο γήπεδο.

“Ελπίζω να είναι η αρχή μιας περιόδου κατά την οποία θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην πραγματική μας ζωή”, πρόσθεσε συναινώντας όμως σε νέα πολιτικά ήθη και στη νομική βαρβαρότητα με αιχμή τη γραφίδα-σύριγγα που ανοίγει το δρόμο για περαιτέρω αντιδραστικές καταστάσεις κοινωνικού ευγονισμού.

Αυτή η μουσική παράσταση έπεται της ανακοίνωσης αυτής της εβδομάδας από την ισραηλινή κυβέρνηση για τη σταδιακή επανέναρξη των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για όσους εμβολιάστηκαν.

Για να μπουν στο στάδιο, οι θεατές έπρεπε να παρουσιάσουν πιστοποιητικό από το Ισραηλινό Υπουργείο Υγείας που να αποδεικνύει ότι είχαν λάβει τις δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech.

Στο Ισραήλ, πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού έλαβε τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου κορωνοϊού.

Περίπου 796.465 μολυσμένα άτομα έχουν εντοπιστεί από το εβραϊκό κράτος από την έναρξη της πανδημίας, από τα οποία περίπου 5.834 έχουν πεθάνει.

«Καθώς η πλειονότητα του πληθυσμού μας έχει ήδη εμβολιαστεί, μετά από ένα χρόνο Covid, μπορούμε τελικά να ανοίξουμε τις πολιτιστικές και ψυχαγωγικές μας δραστηριότητες», δήλωσε ο Eytan Schwartz, εκπρόσωπος του Δημαρχείου του Τελ Αβίβ, αναφέροντας ότι ήταν η πρώτη σε μια σειρά συναυλίες. Δήμαρχος των εμβολιασμένων..

“Διοργανώνουμε αυτές τις συναυλίες επειδή θέλουμε (…) να έχουμε ξανά πρόσβαση στον πολιτισμό (σσ. το υγειονομικό απαρτχάιντ, το υγειονομικό κίτρινο άστρο, η υγειονομική γκετοποίηση πληθυσμών είναι πολιτισμός;;;), θέλουμε να ανακτήσουμε την προηγούμενη ζωή μας. Ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα μπορέσουμε να γεμίσουμε αυτό το στάδιο όπως θα έπρεπε με 30.000 ανθρώπους”, αυτός πρόσθεσε. france24,AFP

”Είναι πιο εύκολο να διατηρηθεί υγιής ένας οργανισμός παρά να απελευθερωθεί από μια ασθένεια. Είναι επίσης πιο εύκολο ένας κοινωνικός οργανισμός να διατηρηθεί απρόσβλητος από δικτατορικούς θεσμούς παρά να τους παραμερίσει” (Βίλχελμ Ράιχ) Κι έτσι όπως ο τεχνο-φασισμός απλώνει να δούμε πόσο εύκολα θα παραμερίσει;;

dimpenews.com