Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

NTOKOYMENTO: To Ινστιτούτο Παστέρ στη Γαλλία παραγγέλνει πρωκτικά τεστ για την ανίχνευση της μετάλλαξης της Βρετάνης Clade 20C!




To Ινστιτούτο Παστέρ στη Γαλλία παραγγέλνει πρωκτικά τεστ για την ανίχνευση της μετάλλαξης της Βρετάνης Clade 20C που δύσκολα πιστοποιείται με το τεστ PCR.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο Institut Pasteur, η δοκιμή ορθού ελέγχου για την παραλλαγή Breton Clade 20C θα ήταν δυνατή στη Γαλλία με “δειγματοληψία selles ή ορθική μπατονέτα (πρωκτικό τεστ)”. (Και στην Ελλάδα;)

H Γενετίστρια εξειδικευμένη στις μολυσματικές ασθένειες Caude Henrion κατήγγειλε σήμερα σε υπαίθρια διαδήλωση στο Παρίσι κατά των μέτρων όπου μίλησε κι ενώ το πλήθος χωρίς μάσκες φώναζε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ότι βρήκε 3 σελίδες στο site του Ινστιτούτου Παστέρ όπου και στις 3 αναφέρεται ότι η δειγματολειψία τα τεστ για τη νέα παραλλαγή της Βρετάνης θα γίνεται με πρωκτικό τεστ.

“Αυτά είναι τα παιδιά μας που θα ”διακορευθούν” στο ύψος του πρωκτού τους” τόνισε ενώ το πλήθος ξέσπασε σε αποδοκιμασίες και γιουχαίσματα. Το Παστέρ είναι ο Μακρόν φώναζε το πλήθος….

dimpenews.com