Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Παραπλανούν τους Έλληνες εν μέσω Κορωνοϊού να χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα και ηλεκτρονικές συναλλαγές προς όφελος της υγείας...Η πρωταθλήτρια Σουηδία σε πλαστικό χρήμα και υποδόρια τσιπ έχει 239 θανάτους!

 

Οι Σουηδοί το πρωί λιάζονται και το βράδυ χειροκροτούν γιατρούς και νοσηλευτές που μάχονται τον κορονοϊό

Μπορεί η κυβέρνηση του Στέφαν Λέβεν να μην είναι διατεθειμένη να επιβάλει σκληρότερα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού στη Σουηδία, οι πολίτες όμως της Στοκχόλμης φαίνεται να είναι πιο υποψιασμένοι, γι αυτό και κάθε βράδυ βγαίνουν στα μπαλκόνια τους και χειροκροτούν γιατρούς και νοσηλευτές που καθημερινά δίνουν μάχη με τον φονικό ιό.

Τα σχεδόν 5.000 κρούσματα και οι 239 θάνατοι που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα στα νοσοκομεία της σκανδιναβικής χώρας είναι ξεκάθαρο πως έχουν αρχίσει να προβληματίζουν τους κατοίκους, οι οποίοι είναι περισσότερο προσεκτικοί απ ότι ορίζουν τα μέτρα που έχουν ληφθεί ως σήμερα.

Click4More Κορονοϊός: Η Σουηδία αργά αλλά σταθερά οδηγείται στην καταστροφή;

Παρακολουθώντας τα όσα συμβαίνουν στις γειτονικές τους χώρες, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο οι Σουηδοί έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε τροχιά covid-19 στέλνοντας κάθε βράδυ από τα μπαλκόνια τους το δικό τους ευχαριστήριο μήνυμα στους θεματοφύλακες της υγείας τους.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr Ελληνίδα κάτοικος της Στοκχόλμης και νηπιαγωγός στο επάγγελμα, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μπορεί να είναι ακόμα ανοιχτά, ωστόσο αρκετοί γονείς ανησυχούν:

«Οι περισσότεροι έχουν καταλάβει τι γίνεται. Οι πιο φοβισμένοι ή καλύτερα προβληματισμένοι δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο με αποτέλεσμα και εμείς να μην ξέρουμε τι ακριβώς να κάνουμε. Οι Σουηδοί γενικά ως λαός έχουν εμπιστοσύνη στις οδηγίες τις κυβέρνησης και τις ακολουθούν πιστά. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που ζουν λες και η χώρα έχει μπει σε καραντίνα».


https://www.newsit.gr/kosmos/oi-souidoi-to-proi-liazontai-kai-to-vrady-xeirokrotoun-giatrous-kai-nosileytes-pou-maxontai-ton-koronoio/3005032/