Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Επιχείρηση εισβολής τζιχαντιστών στον Έβρο

 
 
Τα ίδια «λευκά λεωφορεία» της τουρκικής MIT (υπηρεσίας πληροφοριών) που μετέφεραν τους τζιχαντιστές στη Συρία,
μεταφέρουν από το πρωί της Παρασκευής τους πρόσφυγες και μετανάστες στον Έβρο.
  
Το TRIBUNE είχε δημοσιεύσει πριν δύο χρόνια εικόνες με τουρκικά «λευκά λεωφορεία» να μεταφέρουν τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στα σύνορα με τη Συρία.
Οι συγκεκριμένοι τρομοκράτες είχαν στρατολογηθεί από το τουρκικό κράτος και τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ].
Στις 25 Ιουνίου 2018 το καθεστώς Ερντογάν χρησιμοποίησε ξανά λευκά λεωφορεία για να μεταφέρει τζιχαντιστές να τον ψηφίσουν στα εκλογικά κέντρα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ].
Τότε ως TRIBUNE γράφαμε: «Βίντεο που ανάρτησαν μιντιακοί ακτιβιστές στο διαδίκτυο δείχνει τζιχαντιστές από τη Συρία, μισθοφόρους του τουρκικού καθεστώτος, να μεταφέρονται σε εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν στις τουρκικές εκλογές.
»Οι τζιχαντιστές είναι επιβιβασμένοι σε ένα από τα πολλά λευκά λεωφορεία που χρησιμοποιεί η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών, η MIT, για να μεταφέρει τους τρομοκράτες «διακριτικά» στο εσωτερικό της Τουρκίας.
»Βεβαίως είναι τόσο… Τούρκοι που όλα τα λεωφορεία της MIT είναι βαμμένα λευκά, με αποτέλεσμα να γίνονται αμέσως αντιληπτά.
»Εάν είχαν «κουκούτσι» μυαλό θα χρησιμοποιούσαν λεωφορεία διαφόρων αποχρώσεων, ακόμα και «μεταμφιεσμένα» σε τουριστικά, αλλά προφανώς και δεν έχουν.
»Έτσι, μόλις ένα λευκό λεωφορείο γεμάτο μισθοφόρους έφτασε έξω από ένα εκλογικό τμήμα, για να ψηφίσουν οι τζιχαντιστές τον πολυχρονεμένο εργοδότη τους σουλτάνο, έγιναν αμέσως αντιληπτοί από εκλογικούς αντιπροσώπους άλλων κομμάτων, που έσπευσαν να τους εμποδίσουν να κατέβουν».
Από την Παρασκευή το πρωί η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών MIT μεταφέρει πρόσφυγες και μετανάστες από την Κωνσταντινούπολη και άλλες περιοχές της Τουρκίας στον Έβρο