Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Νέα τροπή: Βρήκαν φωτογραφίες με τη συμμετοχή της φοιτήτριας σε σατανιστικές τελετές

 
Υπόθεση Θανάτου 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με την άτυχη φοιτήτρια με καταγωγή από τα Βρβάσαινα του Πύργου,
 που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου (23/3) στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω. Αρχικά η ιατροδικαστική έκθεση έκανε λόγο για αυτοκτονία μέσω εισπνοής αερίου, οι γονείς όμως αμφισβητούν την εκδοχή αυτή και κατέθεσαν μήνυση κατ' αγνώστων για ανθρωποκτονία.​​
Οι γονείς της 22χρονης αμφισβήτησαν την εκδοχή της αυτοκτονίας της κόρης τους και συσχετίζουν τον θάνατο της κόρης τους με υπόθεση σατανισμού.όταν ανακάλυψαν σε ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου με τη συμμετοχή της 22χρονης σε τελετές φορώντας περίεργα ενδύματα. Όταν συνήλθαν από το αρχικό σοκ  συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία και τα διαβίβασαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, παράλληλα με τη μήνυση που κατέθεσαν.
 

Διαβάστε σχετικά: 

 

Ανατροπή - σοκ: Σατανιστές «σκηνοθέτησαν» την αυτοκτονία της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω (video)

Θρίλερ με 22χρονη νεκρή φοιτήτρια στο Αιγάλεω

 
2
 

Υπόθεση που φέρνει στη μνήμη τους «σατανιστές της Παλλήνης»

 
Οι αρχικές τους υποψίες ενισχύθηκαν από τη μαρτυρία ενός ενοίκου της πολυκατοικίας που κατέθεσε ότι τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης άκουσε έντονες φωνές από το διαμέρισμα της κοπέλας. Επιπλέον, οι γονείς της αμφισβητούν ότι ο γραφικός χαρακτήρας στο σημείωμα που φέρεται να άφησε η 22χρονη είναι δικός της και ζητούν να εξεταστεί από γραφολόγο. Ενώ, αναμένονται με ενδιαφέρον και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να μπορούν να βγουν συμπεράσματα που θα διαφωτίσουν την περίεργη αυτή υπόθεση που θυμίζει αυτή... των σατανιστών της Παλλήνης, που είχε συγκλονίσει πριν μερικά χρόνια το πανελλήνιο.
Ο εισαγγελέας μάλιστα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη νέα αυτή εξέλιξη και έδωσε εντολή στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να διερευνήσει εξονυχιστικά την υπόθεση, που έως τώρα χειριζόταν το Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω. Ο πατέρας της 22χρονης μίλησε στο δελτίο του Open και έκανε λόγο για ελλιπή έρευνα της αστυνομίας και «στημένη αυτοκτονία» πίσω από την οποία κρύβονται σατανιστές.
Δείτε το βίντεο:



https://www.thepressroom.gr/ellada/nea-tropi-brikan-fotografies-me-ti-symmetohi-tis-foititrias-se-satanistikes-teletes