Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Όλη η Ευρώπη ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης δολοφόνων

2000 Ευρωπαίοι πολεμάνε στη Συρία!
Οι υπουργοί Εσωτερικών της Γαλλίας και του Βελγίου δήλωσαν ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουν,  1.500 έως 2.000 πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπηρετούν  σήμερα στις γραμμές της ένοπλης Συριακής αντιπολίτευσης, που πολεμά κατά των κυβερνητικών στρατευμάτων του Ασαντ.
Η ανησυχία για τον αυξανόμενο αριθμό νεαρών ανθρώπων, που παρασύρονται από την προπαγάνδα των ριζοσπαστών ισλαμιστών, δεν εκφράζεται μόνο στη Γαλλία και το Βέλγιο.
Το αμερικανικό πρακτορείοAssociated Press επισημαίνει ότι ανάμεσα στα άτομα που αποφάσισαν να πάνε στη Συρία για να πολεμήσουν με το μέρος της αντιπολίτευσης, έχουν εγγραφεί ως εθελοντές συνολικά από 11 ευρωπαϊκές χώρες! Ιδιαίτερα αισθητή έξαρση τέτοιων επιθυμούντων παρατηρείται, εκτός της Γαλλίας και του Βελγίου, και στη Γερμανία, την Αυστρία τη Σουηδία και τη Δανία.
Το αμερικανικό πρακτορείοAssociated Press επισημαίνει ότι ανάμεσα στα άτομα που αποφάσισαν να πάνε στη Συρία για να πολεμήσουν με το μέρος της αντιπολίτευσης, έχουν εγγραφεί ως εθελοντές συνολικά από 11 ευρωπαϊκές χώρες!

Πληρωμένα εισητήρια
Ανάμεσα στους Ευρωπαίους ισλαμιστές, όπως δήλωσαν οι υπουργοί , είναι περίπου 150 Βέλγοι και περίπου 400  Γάλλοι. Αφού περάσουν το αιματηρό σχολείο, αυτοί οι άνθρωποι μετά την επιστροφή στη χώρα τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν εκεί την απεχθή τους πείρα.

Από τη μικρή βελγική πόλη Βίλβοοορντε στη Συρία έχουν ήδη μεταβεί 22 νεαροί. Σύμφωνα με το δήμαρχο της πόλης Χανς Μπόντε, οι γονείς των εθελοντών του είπαν ότι η αναχώρησή τους δεν ήταν ξαφνική, αλλά πολύ καλά διοργανωμένη. Για όλους τους «πολεμιστές του Ισλάμ» είχαν αγοραστεί και πληρωθεί εισιτήρια. Όσον αφορά στους «στοργικούς» διοργανωτές της πτήσης, όπως γράφει ο ευρωπαϊκός Τύπος, αυτοί είναι εκπρόσωποι διακλαδωμένων δικτύων των ισλαμιστών στρατολόγων. Θύματά τους γίνονται, συνήθως, μετανάστες της «δεύτερης γενιάς» από ισλαμικές χώρες.
Και αυτόχθονες Ευρωπαίοι!
Είναι αξιοσημείωτο το ότι ανάμεσα στους στρατολόγους συμπεριλαμβάνονται και αυτόχθνες ευρωπαίοι – εννοείται, πρώην. Μεταξύ άλλων, στα χέρια του γερμανικού Τύπου έπεσε βίντεο, στο οποίο ένας άνθρωπος με αυτόματο στα χέρια, καθισμένος στα ερείπια ενός καταστρεμμένου σπιτιού κάπου στη Συρία, δηλώνει: «Με ονομάζουν Αμπού Οσάμα, είμαι από τη Γερμανία». Λέει ότι είναι Γερμανός, που ασπάστηκε τον ισλαμισμό και καλεί τους ομόδοξους του σε Τζιχάντ κατά του καθεστώτος του Μπασάρ Άσαντ. Το δε όνομα «Οσάμα» το έλαβε προς τιμήν του πρώην επικεφαλής της Αλ Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν. Ας σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις υφιστάμενες πληροφορίες, τα άτομα που προσχωρούν στις γραμμές των «πολεμιστών του Αλλάχ» παραδίδουν τα διαβατήρια τους, τα οποία μετά χρησιμοποιούν οι απεσταλμένοι της Αλ Κάιντα.

Ο Αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Γεωπολιτικών Προβλημάτων Βλαντίμιρ Ανόχιν θεωρεί ότι για τη ριζοσπαστοποίηση της νεολαίας φταίει η ίδια η Ευρώπη:

Η επιδίωξη της δικαιοσύνης, κάποιου υψηλού στόχου για τη νεολαία είναι πάντοτε πιο έντονη, από ότι για την παλιά γενιά. Και όταν στην Ευρώπη ανθίζει η αδικία, η νεολαία αρχίζει να αναζητεί διέξοδο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση προσχωρεί στο Ισλάμ, επιλέγοντας τις πιο ριζοσπαστικές μορφές.
Ανάμεσα στους Ευρωπαίους «πολεμιστές του Αλλάχ» στη Συρία ήδη υπάρχουν τα πρώτα θύματα. Πόσοι θα επιστρέψουν στα σπίτια τους και, το κύριο – με τι «πείρα»;


ΠΗΓΗ : Φωνή της Ρωσίας