Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ψευτομουφτήδες εξαπάτησαν το ελληνικό κράτος!

Καταγγελία στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών για αντιποίηση αρχής αλλά και για παράνομη ροή χρήματος στο εξωτερικό κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Δώδος κάτοικος Κομοτηνής εναντίον των «ψευδομουφτήδων» Κομοτηνής και Ξάνθης, Ιμπράμ Σερήφ και Αχμέτ Μετέ, αντίστοιχα. Αποτέλεσμα της καταγγελίας αυτής ήταν η έναρξη προανάκρισης την προηγούμενη εβδομάδα κατόπιν εντολής της Εισαγγελέως.
Ο Κωνσταντίνος Δώδος καταγγέλλει τους δύο «ψευτομουφτήδες» για «παράνομη δράση» και «αντιποίηση αρχής» και  παράνομη ροή χρήματος στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να ζημιωθεί και οικονομικά το ελληνικό κράτος...».
Πιο συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο Δώδος στην εφημερίδα Φωνή της Ροδόπης «Η αδιαφορία και η έλλειψη ενδιαφέροντος εκ μέρους του βουλευτή της ΝΔ, Ευριπίδη Στυλιανίδη, ως Υπουργού Παιδείας, και του νυν κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιώργου Πεταλωτή, για την εξυγίανση της Θράκης μας από τους δύο κακεντρεχείς, ανθέλληνες, πανούργους, κάλπικους και παράνομους «ψευδομουφτήδες» Κομοτηνής και Ξάνθης ήταν ένας από τους λόγους προ της ατολμίας αυτής, αποφάσισα με την περηφάνια μου ως Θρακιώτης να καταθέσω καταγγελία στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών όπως κινήσει τη διαδικασία κατά των εν λόγω ψευδομουφτήδων αλλά και τον παράνομο έρανο που διενήργησαν».
Αναφορικά με την καταγγελία του για την παράνομη ροή χρήματος προς το εξωτερικό, αυτή αφορά έναν έρανο που είχαν πραγματοποιήσει πρόσφατα οι δύο «ψευδομουφτήδες».
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν (340.000 ευρώ), σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα κατατέθηκαν με επιταγή στο υποκατάστημα της Ziraat Bank στην Κομοτηνή, παρουσία και του Τούρκου Προξένου Μουσταφά Σαρνίτς (!), και εστάλησαν στον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος στη συνέχεια τα απέστειλε στο Πακιστάν προς ανακούφιση των κατοίκων από φυσικές καταστροφές. «Το χρήμα, το οποίο είναι χρήμα Ελλήνων υπηκόων και συγκεκριμένα των μουσουλμάνων της Θράκης, δεν ακολούθησε τη νόμιμη οδό. Αφού πρόκειται για έρανο, το ποσό αυτό θα έπρεπε να κατατεθεί στην ελληνική κυβέρνηση. Από αυτή την υπόθεση βγαίνει ζημιωμένο το ελληνικό δημόσιο».
Σύμφωνα με την διαδικασία που ακολουθείται τα χρήματα αυτά θα έπρεπε να δοθούν στον Πακιστανό Πρέσβη στην Αθήνα και όχι στον διπλωματικό εκπρόσωπο μίας γειτονικής χώρας ο οποίος με τη σειρά του τα παρέδωσε στον πρωθυπουργό της χώρας αυτής.
Με την πράξη τους αυτή οι «ψευδομουφτήδες» προκαλούν την ελληνική πολιτεία θεωρώντας τους Έλληνες πολίτες μουσουλμάνους ως Τούρκους πολίτες, αφού τα χρήματα απεστάλησαν στο Πακιστάν μέσω της τουρκικής κυβέρνησης.
Από την πλευρά η ελληνική κυβέρνηση δεν αντέδρασε για άλλη μία φορά στην πράξη αυτή των «ψευδομουφτήδων» αφού όπως φαίνεται θεωρεί ότι περιστατικά σαν και αυτά είναι ήσσονος σημασίας προς χάριν της ελληνοτουρκικής προσέγγισης.
     
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr